Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Vector Business Pack (Çalışma Hayatı)

emeğinize sağlık. harika bir paylaşım...
  2. Emine Şahin

Merhaba..

hoşgeldiniz. iyi forumlar...
  3. Emine Şahin

Selamlar Herkese

bu mesajınızı geç gördüm. hoşgeldiniz sait bey... gözüm sizi doğru ısırmış... :D göz işte ... :p:p
  4. Emine Şahin

Hoşgeldin Erol Uysal

hoşgeldiniz erol bey. iyi forumlar dilerim...
  5. Emine Şahin

vektörel peri, periler EPS

@Sait SANCAK rica ederim sait bey. bu arada gözüm sizi bir yerlerden ısıryor ama...:D:D:D hoşgeldiniz ...
  6. Emine Şahin

vektörel peri, periler EPS

@Kenan Mirza o peri değil ki... peri_han :D:D:D
  7. Emine Şahin

işte komedi :)

faruk bey; hiç bir şekilde ima ile bir şey söylemeye çalışmam. söylediklerim gayet açık ve nettir. zülüm edene zalim denir. siz zalimsiniz yada değilsiniz. kabul etmeyebilirsiniz. zaten hangi zalim zulmettiğini kabul ederki. kaldı ki bu zulmünü bilmeden yapsın. bu mesajlarımın size karşı...
  8. Emine Şahin

Angelina Jolie

@Serkan Baysal "Bu photoshoptan önceki hali.Hasta" denmiş. sanırım yazımda bir hata yok. aykut beeeey. şu konuya bir el atsanız diyorum :D:D:D
  9. Emine Şahin

3 Kartvizitten Hangisi Güzel ?

sadelikten yanayın ve birincisi diyorum. bence...
  10. Emine Şahin

Photoshop ameliyatı sonrası

süleyman bey konuyu incelemiş. tabii diğer ameliyat serilerinide görmek işteriz. ilk operasyon başarılı. çenede biraz iz kalmış ama olsun. elinize sağlık...
  11. Emine Şahin

Angelina Jolie

arzu hanıma katıllıyorum. cevap yazıp yazmama konusunda baya bir tereddüt yaşadım.
  12. Emine Şahin

Fotomontaja Hazır Vesikalık Erkek Resimleri PSD

teşekkürler. harika paylaşım.
  13. Emine Şahin

Nice Yaşla Emine Şahin (34)

teşekkür ederim arkadaşlar. hatırlamınız bile güzel. hep beraber nice senelere inşaallah...
  14. Emine Şahin

benimde sıkça düşündüğüm mesele budur arzu hanım. saygı. biz ki o saygı neticesinde 600 yıl dünyada hüküm sürmüş osmanlının torunlarıyız. allah osman beye duvarda asılı duran kurana karşı saygısına karşılık soyundan gelenlere bunu nasip etmiş. ramazan ayında, çok değil bundan on sene öncesine...
  15. Emine Şahin

Hayvan besliyor musunuz?

balık hayvan mı? :D:D:D balık hayvanı besliyorum...:)
  16. Emine Şahin

faruk bey sizinde kendinize göre doğrularınız vardır. buna bir şey diyemem ama, doğru tektir ve kişiye göre değişmez. imsakiyedeki kişilerin giysilerine takmışsınız. sadece olayın görselliğinden ve şekilcilikten maalesef çıkamamışsınız. tabi, bu şekilde giyinmeninde manevi atmosforini ve...
  17. Emine Şahin

Yeni Logo Çalışmam Bakınız!

eski logomuzdan çok farklı olmaması en büyük dezavantajınız. bunun haricinde çok renkli olmasıda ayrı bir karmaşa içerisinde bırakmış logoyu. tekrar ve farklı bir tarz çalışmanızı öneririm. saygılar...
  18. Emine Şahin

corel draw x5

crack, serial gibi "illegal" paylaşımlar sitemizde yapılmamaktadır...
  19. Emine Şahin

hat yazıları Yardım!!!

sayın anti fon: lütfen flood yapmayınız. (arka arkaya mesaj yazmak) istediğinizi yapabilmek için o halde font bulmanız gerek. yada hat sanatından anlıyorsanız çizmeniz gerek. saygılar...
  20. Emine Şahin

hat yazıları Yardım!!!

lütfen forumda arama yapınız. istekleriniz forumda mevcut açtığınız konu başlığı içerikle alakalı değil. daha dikkatli olmanızı rica ediyorum. konu başlığınız değiştirilmiştir. ayet araması sonuçları: 1) https://www.grafikerler.org/brush/5264-islami-brush-cesitleri-31-adet-ayet.html 2)...
Yukarı Alt