Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Beşiktaş takımı için yaptığım bir çalışmam

siyah: asaletin, beyaz: saflığın göstergesi... daha güzel olmaz mıydı? :)
  2. Emine Şahin

Bayanlar daha mı iyi tasarımcıdır ?

@farukcagla sayın faruk bey, yukarıda saydıklarınızdan sonra en son cümleniz biraz günah çıkarır bir mana taşımış. buna hiç gerek yoktu aslında. eşit imkan demişsiniz ama yukarıdaki saydıklarınız, belli bir standart çalışma sistemini baz alarak değerlendirmişsiniz. bazı insanlar bu sınıf...
  3. Emine Şahin

Corel draw açılmıyor

crackli bir program için buradan yardımcı olamıyoruz. diğer arkadaşlarında bu konudaki hassasiyeti dikkate almalarını rica ederim. konu kilitlenmiştir. saygılar...
  4. Emine Şahin

MyPod Silver Series Çıktı :)

azminizi ve eleştirileri dikkate almanızı kutluyorum. elinize sağlık. başarılı bir çalışma.
  5. Emine Şahin

Türk yapımı casus uçağı 3d fotolar

ne gerek vardıki bu kadar masrafa. amerikadan istihbarat alıyoruz, BBG evi bizim için güneydoğu...
  6. Emine Şahin

Dj dizüstü

bunun "made in china" versiyonu yok mu? :D:D:D
  7. Emine Şahin

Selamlar...

hoşgeldiniz. iyi forumlar dileriz. ayrıca süleyman beye teşekkür ederiz tavsiyesi için. sizi daha detaylı tanımak isteriz... saygılar...
  8. Emine Şahin

iki kartvizit calismasi

sanırım plastik sanatlarla uğraşan bir kişi için yapılmış. açıklamanızdan anlamış değilim. sadece kartvizit üzerindeki ifadelerden yola çıkarak anlamaya çalıştım. kullandığınız görselin taşıdığı bir mana var mı bilemem ama, illa bu görsel kullanılacak ise soldaki çalışma ile daha bütün olmuş. ve...
  9. Emine Şahin

Teröre Lanet Kampanyası...

@Süleyman Köklü şiirin sahibini bende bilmiyorum. bilseydim ismini yazacaktım. bazı şiirlerimin arasında duruyordu. yazanın eline, kalemine, yüreğine sağlık.
  10. Emine Şahin

Teröre Lanet Kampanyası...

Ne Ağlarsın? Ne ağlarsın ey şehidimin anası Onun gittiği yer cennet yuvası Göğsündedir aç bak madalyası Ne ağlarsın ey şehidimin anası Ona sıkılan kurşun inanki kördü Yoksa vururmuydu böyle bir merdi Hesabı bilsinlerki mahşere kaldı Ne ağlarsın ey şehidimin anası İlk gözünü açtı ana kucağında...
  11. Emine Şahin

200 adet islami desen arkaplan EPS

@05li bu dosyaları nasıl kullanacağınız önemli fakat EPS dosyalarınızı corelde de açabilirsiniz. yada photoshopta açmalısınız.
  12. Emine Şahin

Word'den corel'e nasıl metin aktarırım

aşağıdaki konuyu takip ediniz. size yardımcı olacaktır. link: https://www.grafikerler.org/corel-draw/4738-wordden-corele-pdf-ile-veri-aktarma.html
  13. Emine Şahin

ben yeniyim galiba :)

hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim.
  14. Emine Şahin

Mehmetçik

ilk gözüme çarpan bayrağımızı aşağıya doğru çekiştirmeniz olmuştur. ama, diğer arkadaşların değindiği gibi düşünüp emek vermeniz önemlidir. ellerinize emeğinize sağlık.
  15. Emine Şahin

kartvizit örnekleri

1 adet EPS dosya / JPEG önizleme/ RS link / şifre: grafikerler.org link: http://rapidshare.com/files/151723311/Super_Business_Cards_Design-8.rar.html
  16. Emine Şahin

Corel draw açılmıyor

konunuzu dersler klasöründen corel draw klasörüne taşıdım. lütfen konu açarken daha uygun yerlerde açmaya özen gösteriniz. konu hakkında dah detaylı bilgi verir misiniz? zira, bu şekilde yardım olmamız çok güç...
  17. Emine Şahin

Geleceğin Bisikleti

bisikletin çalışma prensibini çözemedim maalesef :) birde ön fren var ama arka fren yok. bu çok garip ve tehlikeli değil mi? ama çizim tekniğiniz güzel. bu konuda diyecek bir şey yok sanırım. emeğinize ve paylaşımınıza sağlık.
  18. Emine Şahin

Bir Karikatür Çizdirmek İstiyorum

konunuz işverenler bölümüne taşınmıştır...
  19. Emine Şahin

2009 Takvim cdr

paylaşımınız için teşekkürler. +rep verilmiştir...
Yukarı Alt