Arama sonuçları

1. Serkan BİLGİN

Parçalanmış Resim Efekti..

tamam anladım. Mantık olarak sanki brushla yapmak zorundaymışım gibi bir telaşa kapıldım. biraz daha fazla uğraştırıyor ama sonuçta kareleri ayrı ayrı çizerek de olabiliyor. teşekkürler
  2. Serkan BİLGİN

Parçalanmış Resim Efekti..

benim photoshopumda mı bi gariplik var kare bir brush göremiyorum :(
  3. Serkan BİLGİN

Kartvizit Çalışması.

yorumlarınız için teşekkür ederim yarın baskıdan çıkacak artık o halini foto çekerek sizlerle paylaşırım. :)
  4. Serkan BİLGİN

Kartvizit Çalışması.

Sait Bey bilgi paylaşıp sonunda fotoyu yüklemememi sağladığınız için öncelikle teşekkür ederim. Adresi alta kaydırınca grinin üzerinde beyaz yazının kaybolma ihtimalinden dolayı yukarıya çektim. Ama bir de o şekilde yapıp siteye ekleyeyim. Artık ne de olsa yüklemeyi başarabildim. yorumlarınız...
  5. Serkan BİLGİN

Kartvizit Çalışması.

rgb olarak kaydettim. Hadi hayırlısı
  6. Serkan BİLGİN

Kartvizit Çalışması.

şimdi yukarıda bahsettiğiniz adrese ekledim ve resim adresi kısmındaki linki ekledim. anlayamadığım bendeki sayfalarda kartvizit görünürken forumdaki diğer kullanıcılar nasıl göremiyor. umarım bu sefer olmuştur. saygılar
  7. Serkan BİLGİN

Kartvizit Çalışması.

ben mi hata yapıyorum bilmiyorum ama forumun ilgili konusunda söylenenleri aynen yerine getiriyorum. anlamamda bir eksiklik varsa düzeltin Adım 1. http: www.yukkle.net sitesi açılır. Adım 2. gözat kısmından siteye resim eklenir ve resim yükle butonuna basılır. Adım 3. mesaj kısmında ki grafik...
  8. Serkan BİLGİN

Kartvizit Çalışması.

Daha önceki konu nedenini bilmediğim bir nedenden dolayı silindi. Neyse tekrar edeyim. Bir inşaat firması için hazırlamış olduğum kartvizit çalışması alttadır. Müşterinin talebi üzerine siyah kağıda basılacaktır. yorumlarınızı beklilyorum. Teşekkürler.
  9. Serkan BİLGİN

Kartvizit Çalışması. Acil Yorum

tekrar denedim yüklemeyi umarım olmuştur
  10. Serkan BİLGİN

yanda linki koydum orada kontrol etmeyi denediniz mi?
  11. Serkan BİLGİN

bende gayet net gözüküyor ama tekrar yollayayımhttp://www.yukkle.net//resimler/02588f98565dc2200e3297398d5905ad.jpg
  12. Serkan BİLGİN

Bir inşaat firması için kartvizit tasarımıdır. Müşteriden gelen talep üzerine siyah kağıda tasarlanmıştır. Acil olarak yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
  13. Serkan BİLGİN

kurtlar vadisi afiş çalışmam

bence de polat alemdarın yüzü fazla kapanmış renkle oynarken biraz abartmışsın.
  14. Serkan BİLGİN

Yol Resimleri Yollardan Görüntüler 350 DPİ 200 JPEG Resmi 300 MB Değerinde

teşekkür ederim. hemen üzerinden bişiler yaparak bir arkadaşımı mutlu ettim. :)
  15. Serkan BİLGİN

Yol Resimleri Yollardan Görüntüler 350 DPİ 200 JPEG Resmi 300 MB Değerinde

3. Part yok. Kontrol edebilir misiniz? 3ün üstüne gelince de 4 ün üstüne gelincede 4. part açılıyor
  16. Serkan BİLGİN

Çizgi Film Karakterleri

emeğine sağlık
  17. Serkan BİLGİN

Resim İstek

musluk fotosu olan var mı ?
  18. Serkan BİLGİN

Resim İstek

yeni üye olarak çok mu şey istiyorum bilmiyorum ancak birkaç tane de makina dişlisi olsa çok işim görülürdü
  19. Serkan BİLGİN

Resim İstek

çok teşekkür ediyorum :D
  20. Serkan BİLGİN

Resim İstek

banada acil baskı makinesi lazım
Yukarı Alt