tamam anladım. Mantık olarak sanki brushla yapmak zorundaymışım gibi bir telaşa kapıldım. biraz daha fazla uğraştırıyor ama sonuçta kareleri ayrı ayrı çizerek de olabiliyor.
teşekkürler
Sait Bey bilgi paylaşıp sonunda fotoyu yüklemememi sağladığınız için öncelikle teşekkür ederim. Adresi alta kaydırınca grinin üzerinde beyaz yazının kaybolma ihtimalinden dolayı yukarıya çektim. Ama bir de o şekilde yapıp siteye ekleyeyim. Artık ne de olsa yüklemeyi başarabildim.
yorumlarınız...
şimdi yukarıda bahsettiğiniz adrese ekledim ve resim adresi kısmındaki linki ekledim.
anlayamadığım bendeki sayfalarda kartvizit görünürken forumdaki diğer kullanıcılar nasıl göremiyor.
umarım bu sefer olmuştur.
saygılar
ben mi hata yapıyorum bilmiyorum ama forumun ilgili konusunda söylenenleri aynen yerine getiriyorum. anlamamda bir eksiklik varsa düzeltin
Adım 1. http: www.yukkle.net sitesi açılır.
Adım 2. gözat kısmından siteye resim eklenir ve resim yükle butonuna basılır.
Adım 3. mesaj kısmında ki grafik...
Daha önceki konu nedenini bilmediğim bir nedenden dolayı silindi. Neyse tekrar edeyim.
Bir inşaat firması için hazırlamış olduğum kartvizit çalışması alttadır. Müşterinin talebi üzerine siyah kağıda basılacaktır. yorumlarınızı beklilyorum. Teşekkürler.
Bir inşaat firması için kartvizit tasarımıdır. Müşteriden gelen talep üzerine siyah kağıda tasarlanmıştır. Acil olarak yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.