Arama sonuçları

1. Serkan BİLGİN

geri dönüşüm ikonları EPS vektör

Eminim Güzeldir ama link ölmüş yenileyebilir miyiz? Acil olarak geri dönüşümle ilgili bir tasarım yapıyorum. Lazım olabilir :)
  2. Serkan BİLGİN

(istek) Çocuk Clipartları

link ölü :(
  3. Serkan BİLGİN

Kartvizit Tasarım Şablonları

linkler kırık :(
  4. Serkan BİLGİN

Vektörel Kuş Figürleri , Birds Vector Silhouettes

Abdullah Bey, Linki yenileyebilir misiniz?
  5. Serkan BİLGİN

logo istekleriniz

Arkadaşlar İSTAÇ logosu bulunan olur mu acaba
  6. Serkan BİLGİN

Seçim Afişi (Belediye Başkanı ve Ekibi)

Selam Arkadaşım, Yine aynı şeyi söyleyeceğim belki ama Mehmet Pala'nın iki yanındaki bayanın normal şartlarda ayaklarınında gözükmesi gerekir. Kesilmiş oldukları çok belli oluyor. Belki onları alk sıra ile hizalarsan kurtarılabilir. Ama Mehmet arkadaşımızında dediği gibi yeterince emek...
  7. Serkan BİLGİN

Seçim Afişi (Belediye Başkanı ve Ekibi)

Aslında ben çok yeni birşey yazmıyacağım. Arkadaşların söylediklerine bir kaç ek ve onların söylediklerini toparlayacağım. 1. Mehmet Kıymık arkadaşımızın notunda belirttiği fotoğraf hatası ortadaki ( muhtemel belediye başkan adayının iki yanındaki bayanda da var. 2. Üst sıranın sol tarafta...
  8. Serkan BİLGİN

Şeyma Kartvizit Tasarımı

Eline sağlık bence de güzel olmuş. Arkadaşların kalpler konusundakine katılıyorum. ayrıca acaba ad soyad ve adres kısmı siyah dışında bir renk olsa daha mı iyi olurdu acaba diye düşündüm. Ama yinede eline sağlık.
  9. Serkan BİLGİN

Kartvizit

Mehmet Bey, Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Cevap mahiyetinde değil ama sadece açıklama yapmak gereği hissettim. Çünkü sanırım benim çizim ile aldığım export jpg arasında bir fark var. renkler sanırım tam tutmadığı için. Fontlar konusunda haklısınız. Kartvizite göre büyük boydalar...
  10. Serkan BİLGİN

Kartvizit

Sayın Ömer Ayar; Boş derken tam anlayamadım. Kartvizit tasarımında özellikle kalabalık tasarlamıyorum. Genellikle bu şekilde tasarlıyorum. Çünkü kartvizitlerin göz yormayacak, direk bilgileri alabilecekleri ancak ilgi çekici yada şık tasarlamaya dikkat ediyorum. İlk yolladığım tasarımda bir...
  11. Serkan BİLGİN

Kartvizit

evet bir arkadaşımda aynı eleştiride bulundu. düzeltmeler yaptım . bir kaç da değişiklik
  12. Serkan BİLGİN

Kartvizit

Kendi firmamız için tasarladığım kartvizite yorum rica ediyorum. saygılar.
  13. Serkan BİLGİN

Seçme Fontlar

Eline emeğine sağlık. Ancak ilk link kırık. Düzeltebilir misin? Diğerlerini indirdim.
  14. Serkan BİLGİN

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

arkadaşlar merhaba, bir yazıyı ( yazı tipi:goudy old style )convert to curves yaptığımda başka bir karaktere dönüşüyor. nedeni ne olabilir acil yardımcı olursanız sevinirim. sevgiler.
  15. Serkan BİLGİN

pazar filesi

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Emeğinize sağlık :)
  16. Serkan BİLGİN

pazar filesi

Süper çok teşekkür ederim. Bir de içinde portakal mandalina olsaydı süper olurdu :)
  17. Serkan BİLGİN

pazar filesi

çok acil pazar filesi fotosu gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  18. Serkan BİLGİN

Bu Işıkları Nasıl Yaparım

El Atmaya çalıştım arkadaşlar. Umarım istediğiniz tam olarak budur Adım 1: Arkadaşlar bu çalışmada gördüğünüz bu sanatçaının koluna elektirkli bir parıltı ekleyerek hoş bir efekt elde etmeye çalışacağız. Biraz da renklerle oynayarak parıltının resime tam oturmasını sağlayacağız. Çalışmanın...
  19. Serkan BİLGİN

Kartvizit Çalışması.

Teşekkür ederim.
  20. Serkan BİLGİN

Kartvizit Çalışması.

Çok geç değil. Henüz gitmedi baskıya ama tabi isim kısmı orada önemsiz gerçek isimlerle tasarlandığında hizalama yapıldı. Mita ile isim kısımları arasında gözden kaçmış bir hizalama hatası var mı diye tekrar kontrol ettim. Haklıymışsınız çok küçük bir fark varmış. Teşekkür ederim.
Yukarı Alt