Selam Arkadaşım,
Yine aynı şeyi söyleyeceğim belki ama Mehmet Pala'nın iki yanındaki bayanın normal şartlarda ayaklarınında gözükmesi gerekir. Kesilmiş oldukları çok belli oluyor. Belki onları alk sıra ile hizalarsan kurtarılabilir. Ama Mehmet arkadaşımızında dediği gibi yeterince emek...
Aslında ben çok yeni birşey yazmıyacağım. Arkadaşların söylediklerine bir kaç ek ve onların söylediklerini toparlayacağım.
1. Mehmet Kıymık arkadaşımızın notunda belirttiği fotoğraf hatası ortadaki ( muhtemel belediye başkan adayının iki yanındaki bayanda da var.
2. Üst sıranın sol tarafta...
Eline sağlık bence de güzel olmuş. Arkadaşların kalpler konusundakine katılıyorum. ayrıca acaba ad soyad ve adres kısmı siyah dışında bir renk olsa daha mı iyi olurdu acaba diye düşündüm. Ama yinede eline sağlık.
Mehmet Bey,
Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Cevap mahiyetinde değil ama sadece açıklama yapmak gereği hissettim. Çünkü sanırım benim çizim ile aldığım export jpg arasında bir fark var. renkler sanırım tam tutmadığı için.
Fontlar konusunda haklısınız. Kartvizite göre büyük boydalar...
Sayın Ömer Ayar;
Boş derken tam anlayamadım. Kartvizit tasarımında özellikle kalabalık tasarlamıyorum. Genellikle bu şekilde tasarlıyorum. Çünkü kartvizitlerin göz yormayacak, direk bilgileri alabilecekleri ancak ilgi çekici yada şık tasarlamaya dikkat ediyorum. İlk yolladığım tasarımda bir...
arkadaşlar merhaba,
bir yazıyı ( yazı tipi:goudy old style )convert to curves yaptığımda başka bir karaktere dönüşüyor. nedeni ne olabilir acil yardımcı olursanız sevinirim.
sevgiler.
El Atmaya çalıştım arkadaşlar. Umarım istediğiniz tam olarak budur
Adım 1:
Arkadaşlar bu çalışmada gördüğünüz bu sanatçaının koluna elektirkli bir parıltı ekleyerek hoş bir efekt elde etmeye çalışacağız. Biraz da renklerle oynayarak parıltının resime tam oturmasını sağlayacağız. Çalışmanın...
Çok geç değil. Henüz gitmedi baskıya ama tabi isim kısmı orada önemsiz gerçek isimlerle tasarlandığında hizalama yapıldı. Mita ile isim kısımları arasında gözden kaçmış bir hizalama hatası var mı diye tekrar kontrol ettim. Haklıymışsınız çok küçük bir fark varmış. Teşekkür ederim.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.