Arama sonuçları

1. Curse

Maskeleme tekniği

Maskeleme tekniği Maskeleme tekniği Masking, adın da anlaşıldığı gibi animasyonlarımıza maske çekmeye yarar. Ancak Flash'taki maske bildiğiniz maskeden biraz farklı mantıkla çalışır. Sadece maskelediğimiz alan görünür, geri kalan kısım görünmez.Maskeleme tekniği için bir Mask...
  2. Curse

Shape Tween İle Çalışmak

Shape Tween İle Çalışmak Shape Tween İle Çalışmak video versyonu: Flash Ders [ 2 ] Shape Tween Shape Tween genelde nesneleri birbirine dönüştürmede kullanılır. Ben, bu derste mavi renkli bir dörtgeni, kırmızı bir daireye çevireceğim. Bunun gibi, kendi vektörel çizimlerinizi de...
  3. Curse

Motion Tween İle Çalışmak

Motion Tween İle Çalışmak Motion Tween Flash ta en çok kullanılan nesne hareketlendirme biçimidir. Motion tween de siz iki kare belirlersiniz. Nesnenin ilk karedeki ve son karedeki durumunu flash'a gösterirsiniz. Daha sonra, flash bu iki kare arasındaki kareleri kendi oluşturur...
  4. Curse

Flash'ta Timeline Efektleri

Flash'ta Timeline Efektleri Flash'ta Timeline Efektleri İlk kez Flash MX 2004 versiyonunda kullanılan bir özelliktir. Burada amaç shape tweening, motion tweening gibi daha önce manuel olarak uygulanan animasyonları ve 3.party yazılımlarda kullanılan metin efektlerine pratik...
  5. Curse

Ranks Yapımı [ Videolu Anlatım ]

Ranks Yapımı [ Videolu Anlatım ] Swf Text ve Camtasia Studio Video Linktedir http://rapidshare.com/files/74080928...yapma.rar.html
  6. Curse

Flash ile mp3 player yapımı

Flash ile mp3 player yapımı Bu uygulamanın temeli Load External Movieclip (Dışarıdan Film Yükle) komutunu kullanmaktır. “Ne işime yarar bu komut?” sorusuna cevaplar arayalım. Örneğin Web’de yayınlamak üzere, bütün sayfaları Macromedia Flash ile yapılmış bir Web sitesi...
  7. Curse

Flashda Mask

Flashda Mask 1-İlk önce Kalın bir fontla textimizi yazalım 2.Tektimizi sembole çeviriyoruz.Modify > Confert To Symbol (f8) Sahnede yaptığımız herşeyi ayrı layerlarda yapmak ve sembole çevirmemizde fayda vardır.Çünkü sembole çevirdiğimizde nesnemiz kütüphanemize aktarılır.Sahnede...
  8. Curse

Yükleniyor Ekranı

Yükleniyor Ekranı Yükleniyor Ekranı 1 - ProgressBar component 'inin bulunacağı Flash dosyamızı hazırlamak. 2 - ProgressBar 'ı düzenlemek için script yazmak. 1. Yeni bir Flash dosyası açalım ( File / New / Flash Document menüsünden ). 2. Bu Flash dosyamızı pbar.fla olarak...
  9. Curse

Flash Gardient Olusturmak

Flash Gardient Olusturmak Flash MX‘de yeni bir gradient oluşturmak için şu işlemleri uygulamamız gerekmektedir. 1. Windows>Color Mixer yada Shift- F9 tuşu ile gradient oluşturacağımız menüyü açalım. 2. Yukarıda görünen menüden öncelikle...
  10. Curse

ActionScript 3.0 in Flash CS3 Proffessional Eğitim Seti [ISO]

ActionScript 3.0 in Flash CS3 Proffessional Eğitim Seti [ISO] Lynda.com'un ActionScript 3.0'ı anlattıgı süper bir set. İndirdim çok iyi gerçekten. Tek sorun İngilizce olması fakat yine de yardımcı olacaktır. Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 647x490 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın...
  11. Curse

Flashta Preloading Yapımı

Flashta Preloading Yapımı Günümüz internet kullanıcılarının muzdarip oldukları problemlerin başını "HIZ PROBLEMİ" çekmektedir. Bilgisayarınız, modeminiz ve abonesi olduğunuz ISS gibi öğeler bağlı olarak internet erişim hızı farklılık göstermektedir. Web sitesi sahiplerinin bol...
  12. Curse

Dreamweaver Mx Veri Tabanı Oluşturma

Dreamweaver Mx Veri Tabanı Oluşturma Access ile veri tabanı oluşturarak Dreamweaver Mx le oluşturduğununuz bu veri tabanını web sitenize nasıl ekleyebileceğinizi anlatan 2 saat 40 dakikalık Türkçe görsel bir eğitim videosudur. Bu videoyu indirmek...
  13. Curse

DW MX 2004 / DW 8 Başlangıç Türkçe Ayarları

DW MX 2004 / DW 8 Başlangıç Türkçe Ayarları DW MX 2004 ve DW 8'de Türkçe Sayfalar Geliştirmek İçin Aşağıdakileri Yapmanız Gereklidir. DW'ı açtıktan sonra: 1. Edit > Preferences > Fonts Sekmesinden Türkçe'yi seçin. 2. Edit > Preferences > New Document Sekmesinden Türkçe'yi...
  14. Curse

Dreamweaver 8 Türkçe Eğitim Kitabı 608 sayfalık dev kaynak

http://rapidshare.com/files/17541645...sayfa.pdf.html Toplam 608 sayfalık Tamamı Türkçe sadece 25 mb boyutunda dev bir eğitim ve başvuru kaynağı. Sıfırdan dreamweaver öğrenin.. alint
  15. Curse

Microsoft Expression Web 2007 (İngilizce)

Microsoft Expression Web 2007 (İngilizce) Microsoft’un yeni grafik, web ve interaktif tasarım araçlarının tümünü Expression tek bir pakette topladı.. ve böylece Front page gibi ünlü bir yazılımıda rafa kaldırmış oldu... Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 622x358 ve %3$sKB )...
  16. Curse

Dreamweaver için slideshow eklentisi

Slide Resim show lar hazırlamak için harika bir dreamweaver eklentisi.. Slide Show Magic gives Windows and OS X users unprecedented power, ease, and automation in a slick new tool for Dreamweaver MX, Dreamweaver MX2004, Dreamweaver 8, CS3, and beyond. Örnek slide show | Example ...
  17. Curse

Adobe Dreamweaver CS3 Indir

Adobe Dreamweaver CS3 Indir Quickly and easily design, develop, and maintain websites and web applications — from start to finish — with Adobe® Dreamweaver® CS3 software. Built for both designers and developers, Dreamweaver CS3 offers the...
  18. Curse

ICO formatında ikon paketi.

.ICO formatında ikon paketi. Boyut: 539 KB ALINTI..
  19. Curse

ICO ve .PNG formatlarında ikon paketi.

.ICO ve .PNG formatlarında ikon paketi. Boyut: 1,39 MB
  20. Curse

PNG formatında ikon paketi.

.PNG formatında ikon paketi. Boyut: 955 KB alıntı.
Yukarı Alt