Arama sonuçları

1. Curse

Resmin BeLLi Bir Yerindeki Rengi Degiştirmek

Resmin BeLLi Bir Yerindeki Rengi Degiştirmek Resmin BeLLi Bir Yerindeki Rengi Degiştirmek Adım 1 Seçecegimiz belli bir bölgenin rengini degistirmek istedigimiz resmi Fireworks ’te açmakla isleme baslıyoruz. Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın...
  2. Curse

fireworks (color fill,inner shadow,glov effect)

fireworks (color fill,inner shadow,glov effect) ewt arkadaşlar size fireworks ta color fill, inner shadow, glov effect derslerini görecez.başlıyalım... 1- öncelikle 650*170 transparan bi sayfa açıyoruzz 2-istediğimiz yazıyı yazıyoruz ardından adjust color -color fill...
  3. Curse

Fireworks - Efektler...

Fireworks - Efektler... FİREWORKS - EFEKTLER... Şimdi de efekt seçeneklerine geçelim. Fireworks içinde bir çok efekt'i barındırmakta. Bunları kullanarak grafiklerinizi görsel açıdan daha da zengin hale getirebilirsiniz. Hemen efektlere ve özelliklerine geçelim. İlk önce...
  4. Curse

Pop-up Menü Nasil Yapilir...

Pop-up Menü Nasil Yapilir... POP-UP MENÜ NASIL YAPILIR... Hiç kuskusuz Fireworks 4'ün getirmiş olduğu en büyük yeniliklerden biri de, programı kullanarak Web sayfalarınız için, çok kolay bir şekilde Pop-Up menü tasarlaması. Bu sayede...
  5. Curse

Fireworks Anlatımları-Fırçalar!

Fireworks Anlatımları-Fırçalar! öncelikle fırça yı seçiyoruz.sonra: işte örnekler:
  6. Curse

Fireworks Uygulamaları, Resimli Anlatım ( Banner, Logo,Dairesel Yazı,Renk Değiştirm

Fireworks Uygulamaları, Resimli Anlatım ( Banner, Logo,Dairesel Yazı,Renk Değiştirm Merhaba arkadaşlar, web sitesi ile uğraşan herkesin işine yarar diye düşündüğüm bir kaç bilgiyi resimli bir şekilde kendi anlatımımla yazıyorum. Bu arada fireworks ü bilmeyen arkadaşlar için...
  7. Curse

Fireworks Magic Wand Tool (W) kullanımı

Fireworks Magic Wand Tool (W) kullanımı 1- öncelikle bir resim import edelim.Resmimizin biraz sade bir resim olmasına dikkat edelim.Ben ekranda görünen resmi kullanacağım. 2- Tools paneline gidelim ve ardından Bitmap araçalarından Magic Wand Tool (W) aracını seçelim. 3-...
  8. Curse

Fireworks Gif Animasyon - 1

Fireworks Gif Animasyon - 1 1- Öncelikle ekranda görüldüğü gibi ayarlarımızı girerek bir çalışma sayfası oluşturalım. 2- Oluşturduğumuz çalışma sayfası içine bir resim Import edelim. 3-Resmimiz seçili iken Modify menüsünden Animation menüsüne giderek,Animation Selection alt...
  9. Curse

Fireworks Rollover Button

Fireworks Rollover Button 1- Öncelike ekranda görüldüğü Edit menüsünden Insert seçeneğine tıklayalım ve New Button alt menüsüne gidelim. 2- Fireworks ekranımızda aşağıda görüldüğü gibi bir pencere açılacaktır. 3- Bu pencerede Up sekmesi seçili iken #006699 renk değerini...
  10. Curse

Fireworks Çalışmalarını HTML Olarak Kaydetmek

Fireworks Çalışmalarını HTML Olarak Kaydetmek 1- Bu çalışmayı anlatırken ekranda görünen kendi oluşturduğum tasarımı kullanacağım. 2- Çalışma sayfamızın hemen üst kısmında (ok simgesişeklinde)yer alan ,alana gidip,Quick Export' u seçelim. 3- Bu sekmeye tıkladıktan sonra...
  11. Curse

Firewoks Metal Efekti

Firewoks Metal Efekti 1-File/New seçtikten sonra.Aşağıdaki şekildeki gibi sayfa ayarlarımızı yapalım. 2-Tools panelinden Vector araçlarına giderek,Rounded Rectangle'ı seçelim. 3-Aşağıdaki gibi bir şekil çizelim. 4- Renk paletini açtığımızda alta görülen Fill Optionsu...
  12. Curse

Fireworksta Link Vermek

Fireworksta Link Vermek 1-Bu dersi anlatırken resimdeki butonu kullanacağım.Sizlerde istediğiniz bir texti veya resmi kullanabilirsiniz. 2-Tools panelinden Web araçlarına giderek hotspot aracı üzerinde mousei le basılı tutalım. 3- Daha sonra Rectangle Hostpot tool(j) aracını...
  13. Curse

Resimler üzerinde Group Mask

1- File/New menüsünden 400/400 e bir çalışma alanı açalım.Custom rengimizi #CCCC99 renginde ayarlayalım. 2-İstediğimiz bir resmi import edelim. 3-Tools panelinden Vector araçlarına giderek Elipse tool(U)'u seçelim. 4-Resmimizin üzerine aşağıdaki resimde görüldüğü gibi Elipse Tool(U)...
  14. Curse

Fireworksta resimleri slice etmek

Fireworksta resimleri slice etmek 1- Önelikle File/Import seçimini kullanarak bir resim çağıralım.Bu resmin banner vb gibi web sayfalarında kullanılacak olan resimler olmasına dikkat edelim.Ben bu çalışmayı anlatırken bir banner resmi kullanacağım. 2- Tools Panelindeki Web...
  15. Curse

Transpararan Text Efekti

Transpararan Text Efekti 1-File menüsünden Import u seçtikten sonra açılan pencereden bir resmi ithal edelim ,yani çağıralım.Resmimiz biraz büyükçe olsun özellikle bir manzara resmi olursa uygulamamız için çok daha faydalı olacaktır. Bu aşamada benim çağırdığım resim aşağıdaki gibi olacaktır...
  16. Curse

Fireworksta Attach to Path Kullanımı

Fireworksta Attach to Path Kullanımı Fireworksta Attach to Path Kullanımı 1-İlk adımda yeni bir sayfa açalım.Açtığımız bu yeni sayfa içine kendi istediğimiz bir yazıyı yazalım.Ben "Adapazarı Meslek Yüksekokulu * * * * " yazacağım. 2-Tools panelinden Vector/Elipse Tools u...
  17. Curse

Edge Frame Efekti

Edge Frame Efekti Edge Frame Efekti 1-İlk önce istediğimiz bir resmi import edelim.Ben aşağıdaki bu sardunya resmini kullanacağım. 2-Filters/Alien Skin Splat LE/Edges seçelim. 3-Karşımıza çıkan penceredeki ayarları aşağıdaki gibi uygulayalım. 4-Son olarak resmimiz bu...
  18. Curse

Fireworksta Küp Çizimi

Fireworksta Küp Çizimi 1- Öncelikle File menüsünden New'u seçelim.Custom renginide #CCCC99 olarak girelim.Sayfa boyutlarımızı da 400 / 400 olarak girelim. 2- View menüsünden Grid / Edit Grid alt menüsüne giderek ekranda görüldüğü gibi ayarlarımızı yapalım. 3- Yine View...
  19. Curse

Fireworksta eski resim efekti verme

Fireworksta eski resim efekti verme 1-İstediğimiz bir resmi import edelim. 2-Ben, bir motor resmi üzerinde çalışmamı yapacağım. 3-Filters/Noise/Add Noise'i seçtikten sonra resimdeki gibi değerlerimizi verelim. 4-Add Noise değerleri verildikten sonra,resmimiz bu şekli...
  20. Curse

Fireworksta basit bir buton yapımı

Fireworksta basit bir buton yapımı 1-İlk önce 300/300 Transparan bir çalışma alanı açalım.Tabi butonumuz bu kadar büyük olmayacak.Biz sadece rahat çalışmak için böylesine büyük bir çalışma alanı açtık. 2-Tools panelinden vector araçlarına giderek 200/60 bir Rectangle Tool(U)...
Yukarı Alt