Arama sonuçları

1. Curse

2008 bayan yaz sezonu turkishman arsivinden

hoş desenler miş saolasın!
  2. Curse

tasarımcılara söylenen 10 yalan.

evet bende çook duydum:)
  3. Curse

photoshop garibanı

Hoş geldiniz. Burada Öğreneceğiniz Çok şey var belli:) bizde destek çıkarız arkadaşlarla iyi çalışmalar:)
  4. Curse

Kuraklik (acemi bir çalisma)

evet Admin haklı :) katılıyotuım ama bi bakımdanda güzel olmuş eline sağllık.
  5. Curse

Fonts Pack 2008

Fonts Pack 2008 Fonts Pack 2008 http://rapidshare.com/files/82412030..._2008.rar.html __________________
  6. Curse

Türk Bayrağı Resimleri (81 Adet)

Türk Bayrağı Resimleri (81 Adet) .PNG formatında ikon paketi. Boyut: 3,26 MB
  7. Curse

500 Adet Flash Banner

500 Adet Flash Banner Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 689x200 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın Arkadaşlar Edit'leyip Kullanabilirsiniz. DOWNLOAD
  8. Curse

460 ADET PNG Flag

460 ADET PNG Flag RapidShare: 1-Click Webhosting
  9. Curse

23 files | ICO & PNG

23 files | ICO & PNG | 256x256 & 512x512 http://rapidshare.com/files/26078383...ject_Icons.rar
  10. Curse

Graffiti-Letter Brushes [140 Tane]

Graffiti-Letter Brushes [140 Tane] İndir
  11. Curse

Tasarım yarısması

iyi o zaman ben katılabilirim:) Tamam eserimi hazırlayım :):D
  12. Curse

Korku Filmi Efekti

biliyorsun zaten alıntı olduğunu belitmemize gerek yok;)
  13. Curse

bugün katıldım merhaba

hoş geldin kardeşim:) umarım iyi vaktin geçer:)
  14. Curse

insanı uzaylıya çevirme

kolaymış yapılışı saolasın :)
  15. Curse

CoreL_Draw EL Kitabı.. Çok FaydaLı...

CoreL_Draw EL Kitabı.. Çok FaydaLı... ArkadaşLar Şu Anda Dünyada En Çok tutuLan YazıLım Ve Çizim Programı Olan CoreL_Draw Öğrenmek Artık Bi AyrıcaLık HaLini ALıyor..SizLer İçin FaydaLı OLacağını Düşündüğüm Bu Programı SizLerLe PayLaşmak İstedim...Umarım İşinize Yarar..KoLay GeLsin...
  16. Curse

Merhaba Arkadaslar

hoş geldin :)
  17. Curse

Autocad Pratik Komutlar

SHELL veya SH ms-dos komutlarını autocadden çalışdırır örneğin shell enter edit enter yada shell enter format /q enter yada shell enter dir enter yada shell enter erase \p c:\*.dwg gibi.... shell acad .pgp de tanımlanmış dış komutlardan diğer dış komutlar (acad.pgpden alıntı) ...
  18. Curse

Autocad Pratik Komutlar

kesişen birçok line arc circle ve polylineyi sectiğinde kesişim noktalarından kıran bir lisp ;;;vardı ama nerde internetde biryerlerde olacak ;;;bu sadece line ler için ama hepsi için olanıdavardı internet bu araştır!!!!!!!!!! ;|================================================...
  19. Curse

Autocad Pratik Komutlar

Dispsilh:Hepimiz hide görüntüde çıktı alırken AutoCAD'in koyduğu ilave çizgilerden sıkılmışızdır.Bu çizgileri iptal etmek için AutoCAD'de bu komut kullanılır.Komut satırına dispsilh yazmamız yeterlidir.Eğer, değer 0 ise çizgiler görünür ve resim çok karmaşık halde gelir.Değeri 1 yaparsak çizim...
  20. Curse

Autocad Pratik Komutlar

bazen birden fazla objeyi kopyalarken yanlış noktaya yerleştiririz. ve move "P" (Previous) yaparak son kopyaladığımız objeyi seçmek isteriz yada move "L" (Last) son çizilen objeyi kolaylıkla seçmek isteriz hiç başınıza geldimi bilmiyorum P yapınca önceki seçim grubunu seçer ama seçmek...
Yukarı Alt