Arama sonuçları

1. Curse

Resimde bir objeyi ön plana çıkarma

Resimde bir objeyi ön plana çıkarma Resimde bir objeyi ön plana çıkarma eğer kalabalık içindeki bir kişiye bu efekti uygularsanız daha iyi...
  2. Curse

Korku Filmi Efekti

Korku Filmi Efekti Korku Filmi Efekti 1)Efekti uygulamak için bir resim açalım. Layer > Duplicate Layer 2)Image > Adjustments > Desaturate 3)Buna benzer bişey olmalı. 4)Image > Adjustments > Brightness and Contrast 5)Bu görüntüyü elde etmiş olmalıyız. 6)Şu an...
  3. Curse

Yarısmaya katılacam Fikir Yönünden Yardım LAsım

mavi-beyaz nasıl
  4. Curse

Avatar Çalışmalarım (güncellenecek)

tşk ederim yuko_can :)
  5. Curse

Sitemize Özel Rankslar Yaptım:)

:) tşkler yorum için
  6. Curse

3. derken no avatar mı eğer oysa ömer kardeşe dedim avatar olayan üyelere onu koyalım diye bakalım yapaaklarmı:)
  7. Curse

Sitemize Özel Rankslar Yaptım:)

Adminim Tıkla Ve Koy Siteye:D
  8. Curse

1 2 3- no avatar 4-grafiker avatar Yorumları Eksik etmeyelim:)
  9. Curse

Serbest Çalışma (Dini)

güzel olmuş eline sağlık
  10. Curse

internet cafeye yaptığım tabela çalışması

yazı fontu biraz daha tarz olabilirdi:)saol yinede
  11. Curse

Buton Örnek ÇAlısma

saolasın güzel anlatım
  12. Curse

Fireworks Dersleri-6(Fireworks ve Dreamweaver İşbirliği)

@satrol__ eee arkadaşım hep phostoshop mu:D birazda fireworks olsun değil mi:)
  13. Curse

merhaba

hoş geldiniz.:)
  14. Curse

Fireworks Dersleri-6(Fireworks ve Dreamweaver İşbirliği)

Fireworks Dersleri-6(Fireworks ve Dreamweaver İşbirliği) Giriş yazımızda da biraz bahsetmiştik, Macromedia'nın tüm ürünleri birbirleriyle tam bir uyum içerisindedir. Fireworks'ta yaptığınız bir butonu, şekli, resmi Flash'ta kullanabilir, yine Fireworks'ta hazırladığınız web...
  15. Curse

Fireworks Dersleri-5(Bitmap ve Vektörel Grafikler)

Fireworks Dersleri-7(Bitmap ve Vektörel Grafikler) Bilgisayarlar, ya Bitmap ya da vektörel formatta resimler gösterirler. İkisi arasındaki farkı anlamanız sizin Fireworks’ü anlamanıza çok faydası olacaktır. Çünkü Fireworks, her iki format için de çalışma araçlarına ve...
  16. Curse

Fireworks Nedir, Ne Değildir?

Fireworks Nedir, Ne Değildir? Fireworks programı daha çok internette web tasarımı yapmaya, grafik sayfaları ve animasyonlar hazırlamaya imkân veren gelişmiş bir grafik programıdır. Fireworks, Photoshop gibi gelişmiş özellikler içermez, onun gibi müstakil ve karmaşık resimler hazırlamakta...
  17. Curse

Fİreworks Mx MenÜlerİ...

Fİreworks Mx MenÜlerİ... Menüleri basit olarak tanımaya çalışacağız. İlk olarak en başta gördüğümüz file menüsünden başlayalım. "New" ( Ctrl+N ) Bu yeni sayfa yapmamızı sağlayan menüdür. "New" e bastığınızda karşınıza gelen menüde "Width" in değeri bizim sayfamızın enini...
  18. Curse

Fİreworks Mx Efektler - Filters...

Fİreworks Mx Efektler - Filters... İlk önce efektleri nereden açabileceğimizi öğrenelim. Aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi yazımızı yada başka bir nesneyi seçtiğimizde Properties Menüsü nün değiştiğini görüyoruz. Nesne ya da yazıyı seçtikten sonra Properties Menüsü nün sağında...
  19. Curse

Aqua Buton Yapimi...

Aqua Buton Yapimi... İlk önce şekli oluşturalım. Yaratacağınız yeni bir resim dosyasının ortasına Rounded Rectangle Tool (U) ile köşeleri yumuşatılmış bir dikdörtgen çizin. Properties panelinden Fill açılır menüsünden Linear'ı seçin. Seçili olan Gradient'te ilk rengi #CCCCCC...
Yukarı Alt