Arama sonuçları

1. Emre DEMİRCİ

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

@danisman Bizde fincanlar için teşekkür ederiz. Siteniz için ise başarılar dilerim.
  2. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN Evet fincan iyi oldu sorma ya bugün benimde fazla işim yok ama ilerleye nsaatlerde ne olur bilemem )
  3. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN Günaydın ismail nasılsın :)
  4. Emre DEMİRCİ

Autoshow 2012'ye gidemeyenler için..

@Emre ÇETİNER Çekim açılarınızı oldukça beğendim güzel kareler yakalamışsınız. :)
  5. Emre DEMİRCİ

Kişisel Realistik Karikatür Çalışaması

@Aslı SAYILIR Aslı hanıma katılıyorum. Çalışmalarınızı büyük bir zevk ile takip etmekteyim umarım hiç kesilmeden devam eder paylaşımlarınız. iyi forumlar.
  6. Emre DEMİRCİ

Grafikerlik kursu arıyorum ve beraberinde iş imkanı

@06dejavu Şuan ne ile meşgulsünüz ? Eğer boşta iseniz bir yer bulup kendiniz iyi bir şekilde geliştirebilirsiniz. Çalışacak durumda değilseniz bu işte kendinizi geliştirmek istiyorsanız boş durmayın sürekli örnek çalışmaları inceleyin ve üzerlerinde çalışın. Forumda video ve görüntülü...
  7. Emre DEMİRCİ

Logotype Çalışmam

Ukla mobilya sağ alttakini beğendim işte budur dedirtmese bile göze kötü gelen birşey göremedim ellerinize sağlık. Pelikan optik için ise ayrıca ellerinize sağlık çok başarılı bir çalışma olmuş. Yarışma gördüğüm kadarı ile tam olarak tamamlanmamış yarışmanın uzatılma ihtimali olabilir arada...
  8. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

herkese tekrardan iyigeceler ben işlerimi bitirmem lazım sonrada sabah sabah 5metre branda nerde var onu bulmam lazım :)
  9. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@cihangarip Adana :) :clap2: :megafon: Burdayım :) Sanırım şimdi gördün :) Gece gece freelance işlerimizi bitirmeye uğraşıyoruz valla arkadaşlar bu arada bildiğiniz 5 metre branda afiş basan bir digital basım yapan bir yer var mı ?
  10. Emre DEMİRCİ

İlham Gelmişse...

Yok artık :) daha merak ediyorum neler icat edip nelerle resim yapacaklar :=)
  11. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@cihangarip olmazmı biz hep burdayız iyi geceler :)
  12. Emre DEMİRCİ

Pendikli.net Projesi

Sitenin renk tonları ve görünümü benim gözüme hoş geldi. Aynı zamanda kullanışlı bir site olmuş. Tebrik ederim, iyi çalışmalar.
  13. Emre DEMİRCİ

Freelance Çalışma Süreci İle İlgili Sorular.

@eratasarim2012 Ve bu kadar karamsar olup hemen konu silinsin deme bak an itibari ile iki Emre konuna cevap verdi aynı anda :=)
  14. Emre DEMİRCİ

Freelance Çalışma Süreci İle İlgili Sorular.

@eratasarim2012 Arkadaşım müşteri merhaba kartvizit istiyorum dediğinde tamam ........ ücretle yaparız demiceksin tabiki. İstediği iş hakkında neticeye varırsınız daha önceden kendi yaptığın projeler hakkında bilgilendirme yaparsın ve sonuç olarakta çalışma prensiplerine gelirsin. Mesela...
  15. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

Bugün kimsenin sesi çıkmadı :=) Herkese iyi akşamlar :)
  16. Emre DEMİRCİ

Abstract Background Arkaplan Serisi 5

Bu işime yaradı, paylaşım için teşekkürler.
  17. Emre DEMİRCİ

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Beklenen gün geldi çattı :=) zaman ne çabuk geçiyor :)
  18. Emre DEMİRCİ

Çeşitli kartvizit örnekleri. (133 ad. jpeg)

@Aslı SAYILIR Rica ederim. :=)
  19. Emre DEMİRCİ

Çeşitli kartvizit örnekleri. (133 ad. jpeg)

format Jpeg| 133AD. | 15.24 MB rapidshare
  20. Emre DEMİRCİ

Autoshow 2012'ye gidemeyenler için..

Bu arabaysa benimki naylon araba :)
Yukarı Alt