@Aslı SAYILIR
Aslı hanıma katılıyorum. Çalışmalarınızı büyük bir zevk ile takip etmekteyim umarım hiç kesilmeden devam eder paylaşımlarınız.
iyi forumlar.
@06dejavu
Şuan ne ile meşgulsünüz ? Eğer boşta iseniz bir yer bulup kendiniz iyi bir şekilde geliştirebilirsiniz.
Çalışacak durumda değilseniz bu işte kendinizi geliştirmek istiyorsanız boş durmayın sürekli örnek
çalışmaları inceleyin ve üzerlerinde çalışın.
Forumda video ve görüntülü...
Ukla mobilya sağ alttakini beğendim işte budur dedirtmese bile göze kötü gelen birşey göremedim ellerinize sağlık.
Pelikan optik için ise ayrıca ellerinize sağlık çok başarılı bir çalışma olmuş.
Yarışma gördüğüm kadarı ile tam olarak tamamlanmamış yarışmanın uzatılma ihtimali olabilir arada...
@cihangarip
Adana :) :clap2: :megafon: Burdayım :) Sanırım şimdi gördün :) Gece gece freelance işlerimizi bitirmeye uğraşıyoruz valla
arkadaşlar bu arada bildiğiniz 5 metre branda afiş basan bir digital basım yapan bir yer var mı ?
@eratasarim2012
Arkadaşım müşteri merhaba kartvizit istiyorum dediğinde tamam ........ ücretle yaparız demiceksin tabiki.
İstediği iş hakkında neticeye varırsınız daha önceden kendi yaptığın projeler hakkında bilgilendirme yaparsın ve sonuç olarakta çalışma prensiplerine gelirsin.
Mesela...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.