İlk çalışmanızda hevesinizi kırmak istemem fakat birden fazla hatalarınız var.
-Font seçimleriniz yanlış ve yazım hatanız var.
-Dünyanın üstündeki sepeti öyle bir yere koymuşunuzki alışveriş değil alışver sitesi diyerek okunuyor.
-Decupeleriniz hatalı.
-Soldaki katagoriler çok sade olmuş...
@Ali DANIŞAN
Ali beye katılıyorum öğrencileriniz tek tek kendileri koysunlar çalışmalarını şahsi görüşüm budur hatalarını daha iyi derecede görürler. Siz zaten bu işin eğiticisi olduğunuza göre bizim yorumlarımıza pek ihtiyacınız olacağını sanmıyorum ama öğrencilerinize daha yoğun bir eğitim...
@Aslı SAYILIR
@erenalkis
Arkadaşlar linkte ve depositfiles te bir sorun yok sadece yanılıyorsunuz :)
- Link e tıklayın
- Sıradan indirmeye tıklayın
- Evet gene aynısı oldu diyorsunuz fakat gözden kaçırdığınız bir şey var sağ üste bakın orda kırmızı bir çarpı farketceksiniz ona...
Önerimi dikkate aldığın için teşekkürler.
tam olarak aklımdaki bu değildi yazılar dikey değil düz olucaktı ve beyinden dışarı çıkan yazılar daha az miktarda olacak ve sayfaya yayılsın yukarı doğru mesela 12 13 tane kelimesi çıkabilir yazının dışarıya :) + beyin çok az büyüsün , çok az sağa...
Firmanın logusu bildiğim kadarıyla elips ?
-Firma logosunu sol üstte ve yanınada ünvanını yaz.
-beyni sol tarafa doğru %20 döndür ve sayfanın sağ alt tarafından gelsin yani beynin alt tarafı görünmücek. İçindeki yazılarda beyne orantılı çapraz şekilde beynin dışından çıksınlar. Umarım...
@İsmail ÇOBAN
Evet kesilmişti bıçakla sağlıklı olmadı lazer kesim yaptırdık fakat çok maliyetli olmuştu :) Aslı firmaya yeni logo yapmıştı yakında yeni logolarla olan çalışmalarıda eklicem :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.