Arama sonuçları

1. Emre DEMİRCİ

ilk denemem

İlk çalışmanızda hevesinizi kırmak istemem fakat birden fazla hatalarınız var. -Font seçimleriniz yanlış ve yazım hatanız var. -Dünyanın üstündeki sepeti öyle bir yere koymuşunuzki alışveriş değil alışver sitesi diyerek okunuyor. -Decupeleriniz hatalı. -Soldaki katagoriler çok sade olmuş...
  2. Emre DEMİRCİ

Öğrencilerimin Çalışmalrı

@Ali DANIŞAN Ali beye katılıyorum öğrencileriniz tek tek kendileri koysunlar çalışmalarını şahsi görüşüm budur hatalarını daha iyi derecede görürler. Siz zaten bu işin eğiticisi olduğunuza göre bizim yorumlarımıza pek ihtiyacınız olacağını sanmıyorum ama öğrencilerinize daha yoğun bir eğitim...
  3. Emre DEMİRCİ

"Aytaç BAYLADI" (Doğa için Çal Üyesi ) Realistik Karikatür Çalışması...

Bu çalışmanızda diğer çalışmalarınız gibi gayet güzel olmuş başarılarınızın devamını dilerim.
  4. Emre DEMİRCİ

Creative Dream Wedding (Stüdyo Fonları)

@erenalkis Rica ederim :)
  5. Emre DEMİRCİ

Creative Dream Wedding (Stüdyo Fonları)

@Aslı SAYILIR @erenalkis Arkadaşlar linkte ve depositfiles te bir sorun yok sadece yanılıyorsunuz :) - Link e tıklayın - Sıradan indirmeye tıklayın - Evet gene aynısı oldu diyorsunuz fakat gözden kaçırdığınız bir şey var sağ üste bakın orda kırmızı bir çarpı farketceksiniz ona...
  6. Emre DEMİRCİ

En Son Hangi Filmi Seyrettiniz ?

Mükkemmel bir kaçış
  7. Emre DEMİRCİ

Realistik Karikatür Çalışaması

Bu tarz karikatürlere bayılıyorum çok hoş olmuş emeğinize sağlık :)
  8. Emre DEMİRCİ

Katalog kapağı hk.

@Aslı SAYILIR Bazı şeyleri biliyor olabilirim fakat benden çok daha profesyonelleri de var hocalık yapcak durumda olduğumu sanmıyorum :)
  9. Emre DEMİRCİ

Katalog kapağı hk.

Önerimi dikkate aldığın için teşekkürler. tam olarak aklımdaki bu değildi yazılar dikey değil düz olucaktı ve beyinden dışarı çıkan yazılar daha az miktarda olacak ve sayfaya yayılsın yukarı doğru mesela 12 13 tane kelimesi çıkabilir yazının dışarıya :) + beyin çok az büyüsün , çok az sağa...
  10. Emre DEMİRCİ

Katalog kapağı hk.

Firmanın logusu bildiğim kadarıyla elips ? -Firma logosunu sol üstte ve yanınada ünvanını yaz. -beyni sol tarafa doğru %20 döndür ve sayfanın sağ alt tarafından gelsin yani beynin alt tarafı görünmücek. İçindeki yazılarda beyne orantılı çapraz şekilde beynin dışından çıksınlar. Umarım...
  11. Emre DEMİRCİ

Fotoğraflar ile Değişen Gebze

Bunu görmemiştim elimde zaten gebze ile ilgili çok güzel fotolar bulunmakta teşekkürler bizimle bu bilgiyi paylaştığın için :)
  12. Emre DEMİRCİ

After Effects+Cinema 4D Professional Cool Text Tutorial

Faydalı dersiniz için beden teşekkür ederim devamının gelmesi dileklerimle iyi forumlar.
  13. Emre DEMİRCİ

Fotoğraf Çekmece'si (:

İlk ve son kareleriniz oldukça başarılı tebrik ederim sizi.
  14. Emre DEMİRCİ

Devasa Bilişim Kartvizit Çalışması 2

Kartvizitinizi oldukça beğendim emeğinize sağlık Hasan Bey
  15. Emre DEMİRCİ

Treo Güvenlik Sistemleri Özel Kesim Kartvizit

@Aslı SAYILIR Mesleğin içine gir öğrenirsin dert etme :) yorumun için teşekkürler.
  16. Emre DEMİRCİ

@İsmail ÇOBAN Evet kesilmişti bıçakla sağlıklı olmadı lazer kesim yaptırdık fakat çok maliyetli olmuştu :) Aslı firmaya yeni logo yapmıştı yakında yeni logolarla olan çalışmalarıda eklicem :)
  17. Emre DEMİRCİ

Özel kesim kartvizit Not: Eski bir çalışmadır.
  18. Emre DEMİRCİ

10 Kasım Facebook Kapak Tasarımları

Böylesine anlamlı bir günde bu paylaşımlarınız için teşekkür ederim.. Anıyoruz ve arıyoruz seni büyük önder.
  19. Emre DEMİRCİ

Evo - TypR - Civic

Sercan Bey pozlamalarınız fevkalade, özellikle ikinci fotoğrafınızı çok beğendim. Makinayı belirtseydiniz daha iyi olurdu?
  20. Emre DEMİRCİ

"Ahmet KURAL" Realistik Karikatür Çalışması

@erenalkis Çalışmanızı beğendim, yeni paylaşımlarınızı bekliyoruz :)
Yukarı Alt