Dedikleriniz çok doğru bende kesinlikle vectorel logodan yanayım ama bir sorun varki iş logoyu çizecek insanda biter hangisi kolay oluyorsa onda yapar tavsiyem şuki vectorel kullanmayan arkadaşlarında bence biran önce vectorel çalışmalara yönelmeleri lazım.
Sayfa kıvırmayı ben yazıyım siz yapmayı deneyin
CoreDRAW Bitmaps>3d Effects>Page curl... Ayarlamalarınızı yapıyorsunuz ve kıvrımı alıyor.
Bu kıvrımı vectorel çalışmalara uygulayamıyorsunuz corel e çağırdığınız resimler veya corel' de Convert to bitmap yaptığınız objelerde uygulanıyor (başka...
Arkadaşlar bu bir tabela olacak ben tasarımını yaptım ama nasıl olduğu konusunda endişeliyim. Müşteriye göstermek veya yenisini yapmak arasında kaldım yorumlarınızla yardım lütfen.
Aslında güzel düşünmüşsünüz yapmam lazım dediğinizi ampul güzel fikir yapınca tekrar gösteririm sizlere
er ve org birşey ifade etmiyor fakat beyazları okuyunca grafikler kelimesi meydana geliyor
ve logoda dediğiniz gibi bir bayan bir bay kullansam daha eşit bir logo olur
fikirleriniz için...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.