Arama sonuçları

1. kanalga

Logo hangi programda yapılmalı

Helal olsun xblack koydun son noktayı
  2. kanalga

logo nasıl çizilir-2 grafikerler.org logosu (görsel ders 11)

Ozaman baskı tekniğine göre kırmızı rengi magenta ya çevirmelisiniz. Baskı tekniğinde sizinde dediğiniz gibi 4 renk vardır c,magenta,y,k
  3. kanalga

"www.grafikerler.org" yeni evimiz için logo çalışmalarınız

Buda benden bir logo olsun daha önce yanlış yere koymuşum logoyu.
  4. kanalga

Logo hangi programda yapılmalı

Dedikleriniz çok doğru bende kesinlikle vectorel logodan yanayım ama bir sorun varki iş logoyu çizecek insanda biter hangisi kolay oluyorsa onda yapar tavsiyem şuki vectorel kullanmayan arkadaşlarında bence biran önce vectorel çalışmalara yönelmeleri lazım.
  5. kanalga

Arkalı Önlü El İlanı Çalışmam

Güzel çalışma ellerine sağlık.
  6. kanalga

Kartvizit Çalışmaları-2

Sayfa kıvırmayı ben yazıyım siz yapmayı deneyin CoreDRAW Bitmaps>3d Effects>Page curl... Ayarlamalarınızı yapıyorsunuz ve kıvrımı alıyor. Bu kıvrımı vectorel çalışmalara uygulayamıyorsunuz corel e çağırdığınız resimler veya corel' de Convert to bitmap yaptığınız objelerde uygulanıyor (başka...
  7. kanalga

photoshop çalışmam

Çene kısmında hatalar var polat karakterinin çenesinin parçası dikkatli bakarsan görürsün.
  8. kanalga

Şüpheli tasarım

İşte bunu seviyorum
  9. kanalga

Logo Yorum İsteği

5. logo güzel olmuş bence onunla uğraşmalısın
  10. kanalga

Logo Yorum İsteği

Ama renk uyumunu yakalamadan logoları çizersen sonra renkleri hoşuna gitmezki sen birazda kalın ve tok karakterler kullan
  11. kanalga

Logo Yorum İsteği

İllede siyah gri tonlar şartmı
  12. kanalga

Ben de geldim..

Hoşgeldiniz İyi forumlar
  13. kanalga

Şüpheli tasarım

Arkadaşlar bu bir tabela olacak ben tasarımını yaptım ama nasıl olduğu konusunda endişeliyim. Müşteriye göstermek veya yenisini yapmak arasında kaldım yorumlarınızla yardım lütfen.
  14. kanalga

Mükemmel vectorel resimler (arşivinizde mutlaka bulunmalı)

Elinde sarmaşık çizimi olan varsa bana link gönderebilirmi lazımda bu resimdekilerde pek o tar bulamadımda ben
  15. kanalga

mrb arkadaşlar

Herkes hoşgelmiş güzel dosyalar getirmişsinizdir inşallah en güzel paylaşımlar dileğiyle
  16. kanalga

Denemeler

O çok haklı anlam veremedim
  17. kanalga

logo çalışmlarım-2- yorumlarınızı bekliyorum-

Hoş logolar fakat hepsi bir arada durduğundan renk uyumunda sorunlar var belli olmuyor karışık görünüyor ama estetik ön planda olan logolar
  18. kanalga

Anlayabilsem sormazdım ama düşününce cros ve baskı renklerini ayarlamalar gibi bişeyler geldi aklıma
  19. kanalga

Buda benim bir çalışmam herkez baksın bakalım

Aslında güzel düşünmüşsünüz yapmam lazım dediğinizi ampul güzel fikir yapınca tekrar gösteririm sizlere er ve org birşey ifade etmiyor fakat beyazları okuyunca grafikler kelimesi meydana geliyor ve logoda dediğiniz gibi bir bayan bir bay kullansam daha eşit bir logo olur fikirleriniz için...
  20. kanalga

Bu logo neyi anlatıyor ??
Yukarı Alt