Arama sonuçları

1. kanalga

Salvador Dali tablolarını arıyorum

Arkadaşlar Digital baskı yapılabilecek Salvador Dali nin net Tuallerini arıyorum yardımcı olabilecek varmı
  2. kanalga

Mükemmel vectorel resimler (arşivinizde mutlaka bulunmalı)

Rica ederim hep ben başkalarından bişeyler istemeyim dedim ihtiyacı olanlarla olanı paylaşmak güzel bir duygu
  3. kanalga

Mükemmel vectorel resimler (arşivinizde mutlaka bulunmalı)

Dosya Türü ai gruplarını bozup kullanırsanız eminim işinize yarayacak çok şey bulacaksınız Ai. | 20 Files | 12.50mb Karışık vektörler DOWNLOAD
  4. kanalga

Sizce hangisi güzel (veya güzel varmı)

Mağaza camı üzerine One way wision baskı yapıştırma olacak
  5. kanalga

Broşür (2 kırımlı)

Gerçekten sanat işi bir çalışma
  6. kanalga

Abant'a Hiç Gidemedim

Gölgeni yanlış yone çekmişsin
  7. kanalga

Çift ayaklı totem tasarım (Bu konuda yorumlarınıza ihtiyacım var)

Sizin gibi moral veren insanlar var demekki teşekkür ediyorum yorumun için
  8. kanalga

Yorumlarınızı bekleyen bir logo

Bu Tasarım Net hali
  9. kanalga

Çift ayaklı totem tasarım (Bu konuda yorumlarınıza ihtiyacım var)

Yazıdaki titreklik font la alakalı ve altında alev dağılması olduğundan daha bi hoş göründü gözüme ama font değişikliği yapmayı düşünüyorum yorumunuzdan sonra Amerikan vee sindeki sebep tasarımı yapılan firmanın düşüncesi o bende türkçemizde amerikalıların işinin olmadığı kanaatindeyim...
  10. kanalga

Bulleten tasarimi

Tam olarak tamamlanınca iyi bir çalışma olur ancak daha eksikler var
  11. kanalga

Çizimi evde olduğundan yanımdaki kartviziti taradım ama kısa bir süre içerisinde çizimi konacaktır ozaman yorumlarınızı bekleyeceğim Çizimini ekleyince bakarsınız artık
  12. kanalga

Benim düşüncem bir cafede kurumsal kimlik olamayacağından özgün bir çalışma tercih ettim gören birkaç topluluk beğendi ama ben buraya işi bilen gözlerin bakması için ekledim tabiki kurumsal kimlikli bir işyerine böyle bir logo çizmek imkansız
  13. kanalga

Ozaman çizimini evden ekleyene kadar yorumlarınız bekleyebilir
  14. kanalga

Şuan düzelttim görmiş olmaz-nız gerekir. Ben diğerini bloke ettiniz diye biliyorum (uğraşınız için teşekürler)
  15. kanalga

Heybe Cafe ye hazırlamış olduğum logo ve kartvizit çalışması. Sizlerden isteğim cafe bizim olduğu için kendimce hoşuma gitti çalışmam ve kullandık ama başka tasarımcı arkadaşlarında tasarımcı gözüyle görmesini istediğimden yorumlarınızı beklemekteyim. Teşekkürler
  16. kanalga

logo nedir nasıl olmalıdır?...

Logo tasarımına yeni başlayan arkadaşlar için renk uyumları ve görsellik hakkında kartela lar yayınlasanız çok yardımcı olursunuz Yazdıklarınız yaptıklarınızın kanıtı olmalı.
Yukarı Alt