Yazıdaki titreklik font la alakalı ve altında alev dağılması olduğundan daha bi hoş göründü gözüme ama font değişikliği yapmayı düşünüyorum yorumunuzdan sonra
Amerikan vee sindeki sebep tasarımı yapılan firmanın düşüncesi o bende türkçemizde amerikalıların işinin olmadığı kanaatindeyim...
Çizimi evde olduğundan yanımdaki kartviziti taradım ama kısa bir süre içerisinde çizimi konacaktır ozaman yorumlarınızı bekleyeceğim
Çizimini ekleyince bakarsınız artık
Benim düşüncem bir cafede kurumsal kimlik olamayacağından özgün bir çalışma tercih ettim gören birkaç topluluk beğendi ama ben buraya işi bilen gözlerin bakması için ekledim tabiki kurumsal kimlikli bir işyerine böyle bir logo çizmek imkansız
Heybe Cafe ye hazırlamış olduğum logo ve kartvizit çalışması. Sizlerden isteğim cafe bizim olduğu için kendimce hoşuma gitti çalışmam ve kullandık ama başka tasarımcı arkadaşlarında tasarımcı gözüyle görmesini istediğimden yorumlarınızı beklemekteyim.
Teşekkürler
Logo tasarımına yeni başlayan arkadaşlar için renk uyumları ve görsellik hakkında kartela lar yayınlasanız çok yardımcı olursunuz
Yazdıklarınız yaptıklarınızın kanıtı olmalı.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.