Arama sonuçları

1. GürhanErkal

Render eziyeti

Açıkcası bu tarz renderlarda ortalamanın üstünde bir makina çoğu işimizi halleder. Bir kaç saati geçmeyen renderlar için çiftlik çok gerekmiyor ha tabi bir de maaliyet olayı var. Maaliyet kurtarıyorsa fazla bilgisayar göz çıkarmaz:) Kayıpsız çıkışın çok gereksiz olduğunu düşünüyorum dostum...
  2. GürhanErkal

Işinizi kaybettirebilecek 14 kötü alışkanlık

İlk maddenin bir tedavisi var mı acaba?
  3. GürhanErkal

Render eziyeti

41 gb'lik avi dosyası sıkıştırmasız avi sanırım. Şöyle bir durum var o boyut ve kalitedeki avi işine yaramıyorsa neden direkt mp4 yapmıyorsun?. Böylece render süren kendiliğinden kısalır. 11dk'lık çalışma için 40 dk render süresi fena değil. Tabi içerik yükünü bilemem. Ben genelde herkese h264...
  4. GürhanErkal

Bu efektin/plug-in'in adı ne?

Selamlar bu ve benzeri etkiyi veren tek bir efekt yok. Birden fazla manuel yolu ve filtreyi kullanarak bu etkiyi elde edersin. Ama en temel etkiyi kendin çekeceğin/oluşturacağın yada netten bulacağın bir duman, suluboya hareketini video veya nesnenle harmanlayarak oluşturursun. Teknik olarak ise...
  5. GürhanErkal

Düğün çekiminde after effect

Şöyle söyleyelim efendim daha anlaşılır olsun. Premiere bir video kurgu/montaj yazılımıdır. Onunla sahnelerinizi keser biçer bir kurgu ortaya çıkarır üstüne ses vb ekler ve anlamlı bir yapı oluşturursunuz. Bİr kaç saniyelik görüntüden tut saatlerce sürecek bir çalışma yapabilirsiniz...
  6. GürhanErkal

Hareketli grafik ve animasyon

Motion graphics, 2D animasyon, video edit - kurgu, görsel efekt ve kompositing işlerinde Türkiye çapında destek veriyorum. Video-Animasyon işlerini yaptığım kişilerin baskı tasarım ve illustrasyon işlerini de yapıyorum. Hareketli Grafik 2d Animasyon Video edit-kurgu İllustrasyon Logo/kurumsal...
  7. GürhanErkal

Hareketli grafik ve animasyon

Merhaba motion graphics, 2d animasyon ve tasarım hizmeti veriyorum. Mesafeler problem değilse de izmir bölgesindeki firmalarla çözüm ortağı şeklinde çalışabilirim. Aşağıda demoreelimi izleyebilirsiniz. [V IDEO][/VIDEO]
  8. GürhanErkal

Çalışma örnekleri

Freelance ve şu an şirketimle yaptığım çalışmalardan örnekler Free [V IDEO][/VIDEO]
  9. GürhanErkal

Grafikerlerin Çalışma Ortamı

Yine ben, deniz manzaralı ofis masam:)
  10. GürhanErkal

Yıldırım beyazıt üniversitesi katalog (kare)

Merhaba Evet marjlar mockupdan olabilir. Dediğim gibi çift sutunla iş hem daha güzel durur hem de uzun satırlardan dolayı oluşacak okuma sorunları halledilirdi. Kolay gelsin.
  11. GürhanErkal

Yıldırım beyazıt üniversitesi katalog (kare)

Elinize sağlık genel olarak temiz ve sade bir görünüm var. Fakat aynı şeyi tipografi anlamında söyleyemeceğim. Gereğinden uzun satırlar (en az 2 sütun yapmalısınız yoksa geniş ebat kullanmanın esprisi kalmaz), dar marj alanı özellikle metinlerde sırta yakınlık göz yoruyor. Güzel bir ebat...
  12. GürhanErkal

Freehan'deki gibi "inset path" yapmak

Maskelenmiş nesneyi seçin, yukarda görev cubuğunda en solda 2 sembol göreceksiniz edit clipping path yazana tıklayın. Bu sadece mask olan pathi secmenize yarar. Bu şekilde yukardan ölçü girerek, (örneğin bir kenar 85 cm ise 85+2cm yazar ve pathi büyütürsünüz) ya da araç kutusundan scale tool'u...
  13. GürhanErkal

Işlemci karşılaştırma sitesi ...

Son kullanıcı PC'si anlamında alınabilecek en iyi soket olan 2011 pek yer almamış listede
  14. GürhanErkal

Adobe cs6 after effects Element 3D sorunu

intel_ogl_supported_cards.txt dosyasının oraya diğer kartların modellerinin yazımını göreceksin, alfabetik sıralama mantığıyla kartın olması gereken araya aynı diğer kartların yazım şekliyle kartını ekle öyle dene. Ve inteli iptal etmek için intel_ogl_supported_cards txt dosyasından kartın adını...
  15. GürhanErkal

Adobe cs6 after effects Element 3D sorunu

O dediğin yani txt dosyasında normalde olmayan kart modelini yazmak işe yarıyor. Tabi harici ve nvidiaya ait bir kart olması suretiyle. Ama bildiğim kadarıyla elementten ziyade ray traced 3D için işe yarıyor. Benim kartımda listede olmadığı için elle ekliyorum ve çalışıyor. (aynı olay premierede...
  16. GürhanErkal

Sevdiğimiz Sözler

"Bazı insanlar uzun, bazı insanlar kısadır." Bruce Lee Ne anlama geldiğinden emin değilim ama adamın bir bildiği vardır.
  17. GürhanErkal

Dök İçini Rahatla !

@Sedat Gül Ben miyim:) nefret kaynağı burada
  18. GürhanErkal

Ilk mac pro kutusundan çıktı!

:)))) Mac PC tartışması başlamış gibi oldu. Severim bu tartışmaları... Ki ben çok nadir Mac tarafında olurum çünkü o cenahta çok fazla ön yargı ve iyi görünme çabası olur genelde. Macleri severim ama bir steve jobsu da severim ama apple ne yapsa iyidir, phalıysa iyidir diyenlerden hiç değilim...
  19. GürhanErkal

Dök İçini Rahatla !

Hint filmlerini severim ben özellikle danslı müzikal şeklinde olanları:) Bir tek avrupa filmlerine karşı önyargım var. Bollywood, kore ve honkkong sinemasını ayrıyetten severim.
  20. GürhanErkal

Dök İçini Rahatla !

@futurist Yorumunuz için teşekkür ederim. Sık sık değişen bir depresif yapım hep vardır. Ama dışarı yansıtmam o konuda haklısınız. Yukarıda saydığım durum 2 ay öncesindeydi bırakın 9 -10 işi 12 iş vardı elimde. Küçük boyutlu bir ajans gibiydim maşallah. Ama ben deniz ne yaptım:) ön ödemesini...
Yukarı Alt