Arayüz konusuna katılıyorum. Sonuçta tasarımla uğraşanlar olarak güzel olanı severiz ama Corel'in arayüzü kesinlikle çok çirkin. Yazılımın ayrıntı özelliklerine özellikle girmedim. Çünkü coreli sadece ilk dönemlerimde sıklıkla kullandım. Ana yazılım olarak hiç kullanmadım. Özellikle son 4-5...
Sana özel mesajda belirtmiştim ama Adobe yetkili eğitim merkezlerinin verdiği kursları kasdetmemiştim. Dersanecilik, eğitimcilik temelli düşünülürse bu belgelerin değeri vardır.
Merhaba arkadaşlar Çalışma masa ve odalarımızın fotoğraflarını ekleyebileceğimiz bir başlık olsun istiyorum burası.
Herkes işyeri olur ev olur kendi ortamının fotosunu eklerse eminim çok ilham verici ve hoş bir başlık olur burası.
İlk ben başlıyayım.
Bulabildiğim resimlerle kronolojik bir...
Buradan çalışma ortamlarımız yada çalışma masalarımız diye bir konu başlatsak ne güzel olur. Daha önce başka sitede yapmıştık. Herkes masa yada odasının resmini çekip koyuyor. Çok ilham verici ve komik sonuçlar çıkıyor.
Nedersiniz?
Neyse ben konu başlığını açıyorum.
linki...
Güncel her ekran kartı bunu destekler hatta son 6-7 yılda çıkmış ekran kartlarının çok büyük bölümü destekler. Referans monitörünüzün yanına alacağınız herhangi bir lcd monitör işinizi fazlasıyla görür. Ekstradan 200 Tl falan verirsiniz buna, sağladığı fayda yanında hiç bir şey.
Öncelikle fare bulunmalı:)
Şaka bir yana 1,5 senedir homeofis çalışıyorum. Resimde de çalışma masamı görüyorsunuz gördükleriniz çoğunlukla işime yarar. Karalama kağıtları, kitaplar, tahta adam, özellikle deodarant ve cüzdan:) vb.
İyi bir bilgisayar ve kesinlikle çift monitör olmalı özellikle...
Çok güzel bir yazı bir süre bu CD ne ki diye baktım meğer Corel Draw'ın kısaltmasıymış:)
Tuncer beyin düşünceleri harika fikirlerinin büyük bir bölümüne katılıyorum lakin ben karşı taraftanım:).
Aşağıda yazacaklarım bendeniz vasat bir grafiker ve hareketli grafikçi olan arkadaşınızın içten...
Yahu arkadaşlar şu sıralar işlerim pek bol yapacak zaman bulamıyorum. Ama işler çoğaldıkça ben yavaşlıyor ve tembelleşiyorum. Elimde iki iş varken daha seri ve verimli çalışıyorum şu an elimde bitirmem gereken 9 iş var ama ben forumda geziyorum. Gündüz kadın programlarını izliyorum. İşten...
Bilgisayarını düzenli ve temiz kullanmalısın. Donanımın fena değil gayet yeterli.
Şu kurallara dikkat edersen fazla sorun yaşamassın (öncelikle format at)
1. Windows 7 yada 8 kullan güncellemelerini düzenli yap
2. Program güncelleştirmelerini ve donanım sürücüleri zamanında yapın güncel olun...
After effectsde ram preview denilen olayı yapmalısın. Bunun standart kısayolu "0" dır. Sıfıra basarsan AE projeni rame kaydeder ve işlem bittikten sonra da render yapılmışcasına projeni izleyebilirsin. Tabi bu işlem makinanın gücü nispetinde hızlı olabilir.
Ben şöyle bir bir fikir vereyim böyle popüler tarih tarzı mistik konulara vb ilgin varsa ilgili yayınları bul ve onlarla çalışmak istediğini söyle. Belki de tam zamanlı veya freelance bir şeyler yapabilirsin. Hem tecrübe edinir hem işler nasıl işliyor görürsün. Merdivenin basamakları sırayla...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.