Arama sonuçları

1. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

Günaydın herkese iyi bir gün diliyorum, Hayırlı Cumalar herkese... İsmail ciğim sanada günaydın, bu nasıl bir uyanma biçimidir "aynı bea" ne yaptın nerde akşam ordan sabah mı :D?
  2. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

Arkadaş bu Bıdı.Bıdı 4 kişilik galiba . yancı aranıyormu bari, herkese güzel bir akşam üstü diliyorum, ;)
  3. Ndesign

Priz Elektrik Logo - Yeni bir deneme daha

Sunumda sıkıntı yok tasarımdada olmasaydı keşke daha sıra dışı bir çalışma gerekiyor bence PRİZ kelimesine :) iyi çalışmalar...
  4. Ndesign

TV Logo Deneme

Tv yi k harfinin ortasına gelicek şekilde küçük olarak kullanabilirsiniz, ayrıca 3d görünümlü logolar hit bu aralar :)... iyi çalışmalar
  5. Ndesign

PS Çizgi Roman Hazırlama Kiti

Paylaşımın için teşekkür ederim, ellerine sağlık...
  6. Ndesign

kimine göre... sözcükler...

Çok yerinde tespitler yapmışsınız yüreğinize sağlık, Hayatın bir çok noktasında iyiye ve kötüye aynı sözcüklerle müdahale etsekte her daim niyetin öenmli olduğunu bir kez daha anlatmış oldunuz bize :)
  7. Ndesign

Grapiksel Banner

noli çalışmaya yorum yoksa diğer konuşmaları bıdı bıdı ya sayfayı meşkul etmeyin... çalışmaya gelince o parıltılar gereksiz geri kalanı güzel olmuş...
  8. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

İpek ile dokudum mabedini dostumun, değmesin hiç bir söz dostluğuma.... Ndesign...
  9. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

Derin değil, gayet yüzeysel sadece bazıları ömründe bir kez aşık oluyor, bazıları her dakika, hayata, güne, insana, kuşa, böceğe, işe, aşa herşeye :) der ve sukut eder....
  10. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

BaNa düşünürlerin sözleriyle gelmeyun, gönlünüzden geçenlerle gelunuzzzz :D sarı sarı üyeler :)
  11. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

Yanlız Adı geçen aşk sadece sevgili ile sınırlı değil iyi bir dost unda sevgile statüsünde değeri var gönlümde :)
  12. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

insanoğlu ne kadar ne kadar severse sevsin her zaman kalbinin daha hızlı çarpmasına vesile olabilecek insanlarla karşılaşabiliyor :) adı aşk soyadı ızdırap olsa gerek ben böyle nitelendiriyorum :) Herkese güzel bir gün diliyorum... Tebessümle akalkalın İNŞ...
  13. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

Bir günü daha yedik, şimdide geceye hazmetmeye çekiliyoruz, günahıyla sevabıyla bir günün daha sonuna geldik, Rabbim den Ümmete rahmet diliyorum, geçip giden günlerin ardından bakmamak ümidi ile, Herkese hayırlı Akşamlar...
  14. Ndesign

Merhaba Arkadaşlar

Aramıza hoşgeldin eğlenceli forumlar, aktif olman dileğiyle...
Yukarı Alt