Arama sonuçları

1. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

:) ne yapabilirimki her tarafı sarı görünce demeden duramıyorum :) bu sitedeki normal üyeler yatıyormu diye :?
  2. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

renk ayrımı yok, Latife yapıyorum :)
  3. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

Bronz ve altın üyeler selam, normal üyelere yıldızlı selam :D
  4. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

Gününüz aydın olsun, notum bu kadar rengimden dolayı fazla muhabbet edemem sizinle bıdıklar :D herkese kolay gelsin...
  5. Ndesign

Psd-jpg-html = wordpress

İlan günceldir; Tasarımlarınız psd,jpg,html = Wordpress e aktarılır kurulumu yapılır, ilgilenenler pm yolu ile iletişime geçebilir.
  6. Ndesign

Kalibrasyon Hizmetleri ve Danışmanlık Firması Web Sitesi

Amacına uygun sade güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık :)
  7. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

Bakıyorumda Burası resmen altın sohbete dönmüş bizdemi kendimizi boyasak diye düşünmeden edemiyorum ? bedeli 1000 tl idi galiba :D
  8. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR .........H....E..........
  9. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

Aslında herkes sevdiği insana bakarmış gibi hayata baksa; belkide hayat, bu kadar acı vermekten vazgeçerdi insanlara. Bob MARLEY Ç(alıntı) Der ve bıdı bıdı yerine biraz düşünme olgusunu zihninizde belirmesi temennisi ile ortaya lafı atar ve kaçar :|
  10. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

İşi güçü bırakmışlar bıdı bıdı bıdı bıdı :D bi sabah günaydın, bi akşam iyi akşamlar yeterli :D
  11. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

Açılışa özel açık büfe buyrun :)
  12. Ndesign

...Bıdı Bıdı...

Günaydın BIDIK lar, herkese hayırlı işler, hayırlı kazançlar diliyorum gününüz aydın olsun sağlıcakla ve tebesümle kalın :)
  13. Ndesign

Sohbet etmeyi sevenler, lütfen bakarmısınız?

Haydi hayırlısı:) başlayalım ozaman bıdı bıdı bıdı bıdı :D
  14. Ndesign

Skrillex Photoshop Çalışması

Seviye tespit sınavına girmen gerekli bence :) ne bir çalışma ile nede pörtföyün ile seviyen tespit edilemez, seviyeni müşterilerinin memnuniyeti ve devamlılığı tespit eder, ayrıca çalışman bu işe yeni başlayan birinin heyecanı ile yapılmış gibi daha profesyonel işler ile başla mesela...
Yukarı Alt