Tüm İslam aleminin ve Grafikerler.org ailesinin Regaip kandilini en içten dileklerimle kutlarım sağlık mutluluk huzur getirmesi dileğiyle ayrıca dünyamız için de barışa vesile olması dileğiyle iyi kandiller...
Ben İstanbul Ataşahir deyim Bu vatan nın her karışı olabilirdi benim için farketmez bir çok ilinide gezdim onun dışında istanbulun yoğun temposundan dolayı bursa olabilirdi veya manisa muğla :)
Hata bulamadım kendim yükleyeyim dedim hatayı onuda yapamadım sanırım bağışıklık kazanmış hatalara karşı :) gayet güzel etkileyici alışılmışın dışında bir tasarım olmuş ellerinize sağlık...
Hasan gibi bende sağ taraftaki çizimlerin zemin rengi ile ilgili bir öneride bulunacağım bence sayfada...
@Hasan Güner
evet güzel yanıt yanı sıra gereken yanıttır da öğrencilerimize oraya yazma buraya yazma diye kısıtlayacağımıza yazmanın çizmenin serbest olduğu düşüncesi bence daha güzel olurdu bazı kurallar dahilinde :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.