Arama sonuçları

1. Ndesign

Detaylı Hazır Kurumsal Kimlik Vektörleri(Aİ)

Asmin hanım link i yenileyebilirmisiniz.
  2. Ndesign

Typography

@skandal evet olabilirdi buda bir skandal :D
  3. Ndesign

Typography

evet konuyu dallandırmayalım daha fazla çalışmalarının hepsini tek konuda açsaydın daha güzel olurdu, güzel çalışma olmuş ellerine sağlık başka bir yerden bakıp yapman da birşeyleri ifade etmez yapmadığı halde yaptığınıda iddaa ediyorsa kendini kandırıyodur bizede başarılar dlemek düşüyor...
  4. Ndesign

osmanlı hat sanatı fontlarına ihtiyacım var

yo link te sıkıntı yok sen irde şu hotfile link ini dene http://hotfile.com/dl/41695721/4855414/hat_vivaldi_font_shape.rar.html
  5. Ndesign

Geyik Muhabbeti

Sabah-i serifleriniz hayirli olsun günaydın... :)
  6. Ndesign

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

İstanbul lun yükselen semt i ATAŞEHİR :)
  7. Ndesign

osmanlı hat sanatı fontlarına ihtiyacım var

http://rapidshare.com/files/384495335/hat_vivaldi_font_shape.rar.html umarım işinize yarar :)
  8. Ndesign

Günün sözü...

Güzel söz teşekkürler, lakin ben şu şekilde kendime göre düzelteyim ne düşünüyorsan onu yap :) içi dışı bir miali.
  9. Ndesign

Ahmet ALTUN /ÖzkanATİK -1

güzel olmuş ö nün noktasını da belirtebeilseydin dha bi hoş durabilirdi 1. ve 3. renkler hoş ama 2. renk çalışması zıt geldi bana başarılar :)
  10. Ndesign

Geyik Muhabbeti

günaydın beni özleyenlere ve aile nin geri kalanına günaydın.. :)
  11. Ndesign

skandal'dan Herkese Selamlar!

konuya kaynak yapan yapana :) @thisrock aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar iyi paylaşımlar kalıcı olmanız dileğiyle...
  12. Ndesign

Merhabalar...

aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar...
  13. Ndesign

@kimbilirkim sizde aramıza hoşgeldiniz keşke daha iyi bir nick seçseydiniz iyi forumlar :)
  14. Ndesign

Aramıza hoşgeldiniz efendim mütavazi olmanıza gerek yok bu mesleği severek yapmanız güzel, bu işi seven herkesi seviyoruz nice yararlı paylaşımlar ve eğlenceli forumlar tekrar hoşgeldiniz...
  15. Ndesign

Nice Senelere

nice senelere sağlık ve umutla Abdullah ŞAHİN
  16. Ndesign

Ocak Ayı, Alpaylar Kurumsal kimlik yarışması sonucu.

dereceye giren arkadaşları tebrik ederim tatlıya başlanmış konu :)
  17. Ndesign

Hayat Bana ..... öğretti ?

Hayat bana elindeki nin kıymetini bilmeyi öğretti
  18. Ndesign

Grafikerler.org / Bilal Erçek

grafikerler.org un Bursa şubesinden güzel bir çalışma daha fakat, şayet, ama, çünkü şunuda belirtmek isterim ki kaleminiz bir boya kalemini andırıyor bunun yanısıra tasarımcı kurşun kalem le ilk çizimini gerçekleştirmektedir anlayacağınız boya kelemini kurşun kalemle değiştirip bir de oyle bir...
  19. Ndesign

Bülten Kapağı

çalışma güzel görünsede gözüme ilk çarpan sayfa 2 ye arılmış gibi üstü başka altı başka ? ve yazı nın reng,de ben burdayım ama boşuna gözünü yorma okuyamassın diyor
  20. Ndesign

grafikerler.org / büşra giritoğlu

3 çalışmada fena sayılmaz emeğinize sağlık şu 3. çalışmaya gelince ampul etrafındaki szde ışık çizgilerini kaldırırsanız parti logosu ndan biraz uzaklaşır üstüne duyu ya takılan yeride kalem yapsanız tam süper olacak....
Yukarı Alt