Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Atatürk imza vektör

Not: Konu ve linkler düzenlenmiştir. Dosyalar .ai dosyalardır. İsim sonlarına .ai ekleyiniz.
  2. Erkan Nehir

Corel Photo Paint'de Yazı Kabartmak

@Seyit Tiken Photo paint, corel Draw paketi ile gelmesine karşın ayrı bir uygulamadır. Fakat paintten çıktığınız anda işlem CDR içerisine atılır. Zaten Paint penceresini kapatırken sorar kaydedilsin mi diye. Paint veya Corel Draw olsun yapılan her işler Corel draw içine atıldığı için Corel...
  3. Erkan Nehir

1 ayda grafiker

Sanırım ben biraz aklı evvel bir insanım. 15 senedir hala öğreniyorum...
  4. Erkan Nehir

turkcell in kaç çeşit logosu var ???

Aslında Turkcell'in logosu yok. Daha doğrusu salyangoz figürü logosu değil. Kurumsal olarak logotype'i var. Tıpkı NOKIA, SONY, vb gibi. Sadece TURKCELL yazısı Turkcell'in kurumsal logosudur. Kullanılan salyangoz ise maskottur ve her kampanyada değişik figürlerde veya vücudun bir kısmı...
  5. Erkan Nehir

@Seyit Tiken Efektli tasarımlarda ve textlerde baskı boyutuna getirdikten sonra yüksek dpi da bitmap olarak convert etmekte fayda var. Böylece pürüz sorunu ortadan kalkmış olur.
  6. Erkan Nehir

72'' LCD Yaptım görüşlerinizi Alabilir miyim ?

İlginç Olmuş :) Alt parça sankı tam oturmamış gibi. Sanırım açısında bir sorun var. Kontrol düğmelerine de hafif gölge verilebilirdi daha gerçekçi olması açısından. Bir de ekrana hafif parlama vs. Emeğine sağlık.
  7. Erkan Nehir

Sevim Çamaşırları maskot / 6 / Erkan Nehir

Tamamen S.E.V.İ.M. harflerinden oluşan bir kelebek figürü maskot olarak düşünülmüştür. Uploaded with ImageShack.us
  8. Erkan Nehir

Photo paint sayfasını kapattıktan sonra kaydedilsin mi penceresi çıkacak evet diyerek normal sayfaya kaydedilmiş olarak dönebilrsiniz. Bu arada kabartma işlemi için bu kadar uğraşmaya ve photopainte gerek yok aslında. Corel draw içerisinde Effects/Bevel seçeneği de aynı işlevi görüyor ve daha...
  9. Erkan Nehir

Renklendirme

Renklendirmek istediğiniz resim üzerine ikinci bir layer açarak istediğiniz rengi sectikten sonra layer ayarlarından boyama işlemini normal yerine "overlay" olarak secmeniz yeterli olacaktır.
  10. Erkan Nehir

Logo İçin Yardım LÜTFEN ..!

@Gölge_Adam Sen bir başla farklı örneklere. Gerisi gelir. :)
  11. Erkan Nehir

Bence N harfini ters kullanman tasarım açısından biraz itici durmuş. belki E harfinin birisi ters olsaydı ve M harfinin tepesinden iki E harfinin üst çizgileri birbirine birleşseydi olabilirdi. Eğer illaki logotype bir çalışma yapmak istiyorsan bu tarz birşeyler olabilir.
  12. Erkan Nehir

yemen kimdir? Nedir? ilk önce bunu ele almak lazım. İş alanları nelerdir? ürünleri nelerdir? Firma kriterleri var mıdır? Bu detaylar çerçevesinde bir mizansen yaratarak o doğrultuda gitmek gerekir. Bu hemen hemen tüm logo tasarımlarında izlenmesi gereken bir yoldur. Eğer yine en ufak bir...
  13. Erkan Nehir

Yaptığınız logoları paylaşırsanız forumdan logolar hakkında yorum alarak düzeltmeler yapabilirsiniz.
  14. Erkan Nehir

Öğretmenime sordum oda bilemedi :D

Konu asıl amacından saptığı ve asıl konu ile alakasız yorumlar arttığı için konu kapatılmıştır. Asıl konu ile ilgili yardımcı olmak isteyen arkadaşlar konu sahibine özel mesaj ile ulaşabilir veya daha net bir soru tarzı ile konu tekrar açılabilir. İyi forumlar.
  15. Erkan Nehir

Öğretmenime sordum oda bilemedi :D

@varonburak Özürünüz kabahatinizden beter....
  16. Erkan Nehir

Logo tasarim ++

İçlerinden sadece M-Power markasındaki M figürü logo niteliği taşıyor aşırı efekt olmasına rağmen. Malesef diğer çalışmalara "Logo" demek yanlış olur. Logo kriterleri daha farklıdır. Bunlara type çalışmaları diyebiliriz. Emeğinize sağlık.
  17. Erkan Nehir

Signatür (imza) Çalışmalarım

@Korayß Forumumuz yeterince aktif sayın Korayß merak etmeyiniz. Konu zaten bugün açılmış ve siz de bugün yorum yapmışsınız. Ne güzel. Evet çalışmaların daha iyiye gitmesi için yorum gerektiği gibi, "sabır" da gereklidir... Muhakkak başka yorum yapanlar da olacak. Zaten forumun aktif olup...
  18. Erkan Nehir

Pizza Resimleri Decupeli yüksek çözünürlükte

Zaten 1 link var... Konu link yenilenene kadar geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır.
  19. Erkan Nehir

Sevim Çamaşırları Maskot -5 / Erkan Nehir

Teşekkürler :)
Yukarı Alt