Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Sevim Çamaşırları Maskot -2 / Erkan Nehir

@kübrakalender Yorumunuz için teşekkürler. Ve genel anlamda birşey söylemek istiyorum. Firma Hello Kitty ve V.S. Maskotlarını örnek vermiş fakat onlara benzeyen bir logo istediğinden değil sanırım. Bu logoların/maskotların ilk bakışta hangi firmaya ait oldukları anlaşılıyor ve akılda yer...
  2. Erkan Nehir

Sevimli kedi vectör ü lazım yardımcı olursanız sevinirim.

google/vector cats yardımcı olacaktır.
  3. Erkan Nehir

Sevimli kedi vectör ü lazım yardımcı olursanız sevinirim.

@Baris SUNTER Kendinizi geliştirmek için istemişsiniz fakat rengine kadar hazır istiyorsunuz. Nasıl geliştireceksiniz kendinizi tamamen hazır bir vektör üzerinde? İkincisi; vektörde zaten her türlü renk değişimi mümkündür...
  4. Erkan Nehir

Cevap Hakkı...

Bir süreliğine dışarı çıkayım dedim forumda neler olmuş neler. :) Bu mesajı bir şey ispat etmek için değil, sadece tarafıma yapılan itham ve iftira dan dolayı cevap hakkımı kullanmak için yazıyorum. Sanırım buna hakkım var… Bir süre önce bir üyenin konularını üyeyi bizzat bilgilendirerek ben...
  5. Erkan Nehir

Siteme Ücretsiz Logo Yapabilecek?

@okanakca Evet çok doğru. Çünkü hepimiz ARTIST'iz :)
  6. Erkan Nehir

Tanıtım yazım değiştirilmiş

@Hatice Algın Birincisi, konuyu yanlış yere açmışsınız Hatice Hanım. İkincisi değişen nedir? Hangi konudur? kim değiştirmiştir daha net açıklarsanız cevap vermek de daha kolay olacaktır... İyi forumlar.
  7. Erkan Nehir

CHP nin yeni logosu

Yeni logosu mu? Bu yıllardır kullanılan aynı logo değil mi? Aşağıdaki linkte vektör olarak mevcuttur. http://ns.seeklogo.com/chp-logo-29986.html
  8. Erkan Nehir

Siteme Ücretsiz Logo Yapabilecek?

@okanakca Merhaba. Siz isim. domain. host vs bedava mı aldınız? Ayrıca sitenizde de bedava reklam yayınlıyorsunuz sanırım...
  9. Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı Nasıl Olunur?

@Funda Arıcı Öncelikle teşekkür ederim. :) Demek istediğinizi anlıyorum. Fakat dediğiniz gibi "cesaret"i olan herkes şansını denesin. Bence bunda bir sorun yok. Eğer yerinde bir cesaret ise zaten kalıcı olacaktır bu kişi. Yoksa bir albümle parlayıp 1 sene sonra yok olan pop şarkıcılarına...
  10. Erkan Nehir

@Funda Arıcı Yazdıklarınızdan böyle bir anlam çıkıyor. Çünkü yarışma bambaşka birşey, "ben grafikerim" diyerek bu sektörde ürettikleri sayesinde para kazanmak bambaşka birşey. Ki, ulusal veya uluslararası yarışmalarda dereceye girenlerin %90'ından fazlası zaten sanat okulu öğrencisi, mezunu...
  11. Erkan Nehir

@Funda Arıcı Yani tasarım yarışmalarına "sadece ilgili bölüm öğrencileri veya mezunları katılabilir" şartı mı getirilsin? :)
  12. Erkan Nehir

free photoshop

" free photoshop işleri yapacak arkadaşlar" ibaresi anlam olarak "bedavaya çalışacak grafiker aranıyor" ile aynı anlamdadır. Lütfen ilan verme ve forum kurallarını tekrar gözden geçiriniz ve daha uygun içerikli bir ilan veriniz. Konu kapatılmıştır.
  13. Erkan Nehir

Heryerde gördüğüm bu fontu bulamıyorum acil yardım

@mertmtluu Sakın Arial olmasın? :)
  14. Erkan Nehir

qvp Logo

Birşey soracağım. Böyle bir firma gerçekten var mı yoksa hayali mi?
  15. Erkan Nehir

İndesign crop marks hakkında soru ?

Scripte ne gerek var ki? Cross atabiliyorsan kırım çizgisini neden atamıyorsun?
  16. Erkan Nehir

yine cross da olduğu gibi kırım yerlerine dikey çizgiler koyup bunların kırım olduğunu belirtiniz.
  17. Erkan Nehir

Çalışma kaç kırım olursa olsun cross larla birlikte kırım yerleri de mutlaka belirtilmeli. Aksi durumda kaynaklanacak bir hatada matbaa sorumluluk kabul etmeyecektir ve ayrıca büyük ihtimalle çalışmaları kırımsız olarak göndereceklerdir.
  18. Erkan Nehir

yuvamistanbul hakkında uyarı !

@Sedat Gül Ben firma haklı demiyorum zaten. Ama az önce dediğim seye geldik. Yüksek çözünürlüklü bir çalışma isteyen firmaya asla ücretini almadan yollamam işi. Demek istediğim şey bu.
  19. Erkan Nehir

Sevim Çamaşırları Maskot -2 / Erkan Nehir

@Talan Özgür Çalışkan Örnek olarak sunulan "köpek" figürünü gördünüz mü acaba? Çok teşekkürler....
Yukarı Alt