Arkadaşlar hiç kimse kusura bakmasın fakat bir çalışma yapılırken eğer müşterinin "ben beğenmedim" deme şansı var ise ona bu şansı veren tasarımcıdır. O kapıyı açık bırakırsan elbette girerler. Böyle bir durum oluşmasını istemiyorsanız "sözleşme" ile çalışınız. Ve peşinat alınız. Eğer "ya...
Yaklaşık olarak % 1'ine katılıyorum. Fakat malesef büyük bir bölümüne katılamayacağım. Kendi düşüncelerinize göre oturup hazırlamış olduğunuz için birçok madde kendi içerisinde çelişkiye düşüyor. Forumda sunduğunuz çalışmalarla bu düşüncelerinizin alakası yok... Eğer kendi düşünceleriniz ise en...
Merhaba. Bu bölümde grafik tasarım konusunda müşteriler ile yaşanılan sorunlar hakkında paylaşım veya destek talebinde bulunabilirsiniz. Sizin ki biraz farklı bir konu ve forumuzla alakası yok. Bu konuyu nüfus dairesi ile görüşüp ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Onlar izlemeniz gereken yolu...
@Toqiha
Tabii logo yapmak, internetten bulduğun bir görselin üzerine 2 satır yazı yazmak değildir...
Sanırım yanlış bir istekle yanlış bir forumda bulunuyorsunuz....
@GÜNEL AYVACI
İşte sebep :)
Hem font yüklenmesinden, hem de bazı fontların detaylı olmasından bu kasılma kaynaklanır. Hele Corelde çok daha fazla. T menusune tıkladıkdan sonra bir süre beklemeniz gerekmekte hiçbir tıklama yapmadan.
Veya font azaltmak daha uygun bir yöntem :)
@Toqiha
Ne için hazırlamak istiyorsunuz?
Ders konusu mu? Eğer ders konusu ise öğretmiş olmalılar ki eğer öğretmediler ise nasıl böyle bir talepte bulunabilirler?
Eğer öğrettiler de siz hala yapamıyor iseniz ve başkasının yaptığı bir çalışmayı ben yaptım diye sunmak istiyorsanız bu ne derece...
@LaYeMuT
Bu tarz fontlar elbette vardır fakat normal bir fontu bu şekilde yapmak için kopma ihtimali olan kısımları trim yaparak birleştirmeniz gerekmekte.
@LaYeMuT
İşte onu soruyorum. Sonuçta bir amacı var çalışmanın. Kesim yapılacak....
Hangi font olduğu farketmez fakat elbette kesilebilecek fazla karmaşık olmayan bir font olmalı. Ayrıca hangi boyutlarda kesilecek bunun belli olması lazım. Eğer belli ise yazdığınız yazıyı convertledikten...
@mertmtluu
Uzun şeridin yanına resimdeki gibi daha koyu bir renkte kare çizerek ctrl+t ile seçtikten sonra karenin sağ ve solundaki ok işaretlerinden ctrl basılı tutarak aşağı veya yukarı doğru açı vererek yapabilirsiniz. Karenin boyutları size kalmış.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.