Arama sonuçları

1. Ndesign

Merhabalar

barış aramıza hoşgeldin
  2. Ndesign

Yıldızlı Gökyüzü Görüntüsü Oluşturmak ( resimli anlatim )

güzel bir ders teşekkürler sonuç ta hoş olmuş
  3. Ndesign

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

yaş 23 oldu fakat yolun azı var çoğumu var onu bilemem bildiğim tek gerçek ölüm :)
  4. Ndesign

ik logom nasıl olmuş yorum istiyorumm

İdeal tebela pendik taraflarında idi galiba neyse çalışma güzel tebrikler fakat ilk logon olduğu konusunda şüpelerim var :)
  5. Ndesign

ilginç reklamlar...

:) çok hoş resimler sağol
  6. Ndesign

selammmmmmmmm

meraba aramıza hoşgeldiniz...
  7. Ndesign

coreldraw x4 cikti piyasada

corel kullanıcılarına hayırlı olsun CorelDRAW Graphics Suite X4 14.0 | 298 MB Corel Corporation firmasının profesyonel grafiker ve desinatörler için ürettiği resim işleme programı CorelDraw Graphics ile hem muhteşem grafikler üretebilir, hem bunları 22 değişik biçimde saklayabilir...
  8. Ndesign

Siteniz için acizane logo çalışmam

ellerine sağlık güzel olmuş, aysgl arkadaşımada katılmaktan kendimi alıkoyamıyorum sade olmuş dediği gibi renklerle daha da iyi olabilirdi aşırıya kaçmadan tabi :)
  9. Ndesign

Photoshopla Yaptıgım Resim Kendim

arkadaşım güzel olmuş yanlız orada kağıt gibi duruyorsun daha da iyi olabilirdi By_ExE nin yaptığı motorlu olan değilde bank ta olan gibi :)
  10. Ndesign

Quark Xpress'te baskıya hazırlama

bende Quark la bir hocamızın kitap yazması münasebetiyle tanıştım, pc ye aktarımı ben yaptım yanlız Quark ta çok yetersizim. verdiğiniz yararlı bilgiler için teşekkürler Quark ıda kapıcaz inşallah yardımlarınızla :)
  11. Ndesign

1. Istanbul Buluşması

sevgili admin'im çok iyi düşünmüşsünüz biliyorsunki 2 kere gelmeme rağmen görüşemedik belkide site buluşmasında kısmet olacak, sizlerle olmak tan büyük haz duyacağımı belirtmek isterim inşallah orada olacağım, kısmetse 2 güne kadar Ankara ya gideceğim işim gereği, umarım 23 mart pazar günü...
  12. Ndesign

biraz geç oldu ama herkese hello...!

geç olsunda geç olmasın aramıza hoşgeldiniz..
  13. Ndesign

3dmax gerçekten çok zor mu?

evet arkadaşlar 3DSMAX 9 var ve yükledim bende heveslendim fakat mehmet hocamın dediği gibi yüklemekle kaldım demiyeceğim çünkü inşaat sektöründe olduğum için üç boyutlu iç ve dış mekanlar çizmem gerekecek gerçi genelde autocad ile çalışmaktayım fakat öğrenmem lazım ve inandığım bir şey söylemek...
  14. Ndesign

Merhaba ben Ömer

aramıza hoşgeldin arkadaşım umarım birbirimize çok faydamız dokunur iyi forumlar
  15. Ndesign

merhaba

meraba aramıza hoşgeldiniz
  16. Ndesign

selam

aramıza hoşgeldiniz :)
  17. Ndesign

merhaba herkese...

aramıza hoşgeldiniz umarım istediğiniz hayalini ettiğiniz hedeflere ulaşırsınız
  18. Ndesign

merhabalar herkeze

hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle.
  19. Ndesign

Merhaba

selamlar bizden hoşgeldinizz
  20. Ndesign

Merhaba

duyduğuma göre yeni üye olmuşsunuz iyi etmişsiniz kanımca aramıza hoşgeldiniz..
Yukarı Alt