Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

kurulum hatası lütfen yardım

Aşağıdaki linkte bununla ilgili bir öneri var. Bir göz at istersen. Link
  2. Erkan Nehir

Sevim Çamaşırları Maskot -4 / Erkan Nehir

@Crocus Evet rakipler iyidir. Onların sayesinde hep bir adım daha ileriye gitmeye çabalarız. :)
  3. Erkan Nehir

çalinan işleriniz???

@Tuncer Özkan Erkan Bey mi? Yo kendisi dışarda. Ben bir dost. Onun adına yazıyordum. Onun bir ilgisi yok yazılanlarla :) Şaka bir yana emek hırsızlığı en çok bizim meslekte oluyor galiba. Bizim mesleğin haricinde bu tür konular hakkında bu kadar ispat etme yoluna giden yoktur sanırım. En...
  4. Erkan Nehir

çalinan işleriniz???

@danisman O yüzden söyledim zaten :) Aman tasdix şimdi ürününü kötülediğim için bana dava falan açar. Neyse arkadaşlar. Dileyen kullansın tasdix. Ben laptopix ve emailix'e devam edeceğim :)
  5. Erkan Nehir

çalinan işleriniz???

@Tuncer Özkan Aynen öyle. Hatta şu an burada yazdıklarımız 10 sene sonra karşımıza delil olarak çıkabilir. :)
  6. Erkan Nehir

çalinan işleriniz???

@Tuncer Özkan Elbette.Yine aynı şeyden bahsediyoruz. Tasdix internet üzerinden alışveriş yaparak tarihi güncelliyor. Mobil imzasız yani sadece tasdix masaüstü programı ile kaydederseniz yine tarihi geri alma şansınız var tasdixle bile. En basiti tasdixe yüzlerce lira vermek yerine her...
  7. Erkan Nehir

çalinan işleriniz???

@Threebudha Ben tasdix yasal değildir demedim. Ve ne anlama geldiğini biliyorum. Ben de kullandım. Hatta belki de ilk kullanıcılarından biriyim. Bir kez kullandıktan sonra bilgisayar imzasından hiçbir farkı olmadığını anladım ve bir daha kullanmadım. Fakat bilgisayarınızda oluşturduğunuz her...
  8. Erkan Nehir

@Crocus Teşekkürler. Sevmediğiniz bir işte güzel şeyler üretemezsiniz. :) Beğenmenize sevindim.
  9. Erkan Nehir

kurulum hatası lütfen yardım

Tahminimce template hatası. Wordpress standart template'leri haricinde bir template yüklediyseniz bazıları uyumsuz olabiliyor. Sıfırlayıp farklı bir template ile deneyin.
  10. Erkan Nehir

Yardımcı Grafiker Olarak Başlamak ve Kendimi Geliştirmek İstiyorum

Merhaba Tuncay Bey. 2 adet aynı konu açmışsınız. Diğerini sildim. Tek konu içinde tüm şartları ve kriterleri belirterek bir ilan vermeniz yeterlidir. Bol şanslar dilerim.
  11. Erkan Nehir

İlk Blog Tema Çalışmam

Görselleri uzatma ve sündürme olaylarının dışında güzel çalışma. Bu durum bir tasarımda yapılmaması gereken şeylerin başında gelir. Görsel bütünlüğü de bozar ve bozmuş. Kolay gelsin.
  12. Erkan Nehir

brush collection arşivlik

Linkler yenilenene kadar konu geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır.
  13. Erkan Nehir

Photoshop actions

Link yenilenene kadar konu geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır.
  14. Erkan Nehir

Photoshop CS3 te Slice Tool 'su bulamıyorum .

shift + k yaptınız ve olmadı mı? Ozaman büyük ihtimalle kullandığınız CS3de sorun var. Tekrar kurmayı deneyiniz.
  15. Erkan Nehir

Photoshop CS3 te Slice Tool 'su bulamıyorum .

Shift + K deneyin.
  16. Erkan Nehir

Bu çalışmada maskot olarak pandayı seçtim. Kurumsal olması ve uluslarası alanda akılda kalıcı, özgün ve her formatta kullanılabilir olması açısından olması gerektiği gibi sade bir tasarım amaçladım. Her türlü hareketli formatta kullanıma uygundur. Diğer pandalardan ayırıcı ve firmaya özgü...
  17. Erkan Nehir

•YbH• Sevim Çamaşırları 'MASKOT' Çalışması-2

Gerilimli ve gereksiz bir tartışma ortamının oluşmaması açısından bazı mesajlar silinmiştir. Elbette yorumlar yapılacak fakat bunları birbirimizi incitmeden ve beğendiğimiz veya beğenmediğimiz çalışmalara uygun üsluplarla, teknik kriterler içerisinde yorumlar yapalım lütfen. Haklı veya haksız...
  18. Erkan Nehir

çalinan işleriniz???

@Threebudha Aslında Tasdix in hiçbir yasal faydası yok. Tasdix sadece o çalışmanın nezaman yapıldığını kanıtlar. Tescil etmez. Kaldı ki her bilgisayar yazılan bir word dosyasının bile ne zaman yazıldığını hafızasına kaydeder ve bu asla silinmez. Tüm çalışmalar için bu geçerlidir. Tasdix'in...
  19. Erkan Nehir

Sevim Çamaşırları Maskot -3 / Erkan Nehir

Çok teşekkürler arkadaşlar :)
  20. Erkan Nehir

karışık desenler

Dosya silinmiş olduğu için konu geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır.
Yukarı Alt