Anladığım kadarı ile bu ilk iş deneyiminiz. Aslında sinir bozacak bir durum yok. Var fakat malesef ülkemizin gerçeği bu. Mesela ülkemizde grafik tasarımcı aramazlar. (Büyük şirketler dışında) Ya grafiker ya tasarımcı ararlar. (Kendi deyimleri ile) Eğer orta ölçekli bir işletme grafiker arıyorsa...
@Ersan BAYCAN
Yorumunuz için teşekkürler. Evet logo konseptine daha uygun. Ama maskot illaki hareketli olur diye de birşey yok aslında :)
Tabii genelde maskot hareketli figürlere uyum sağlamalı. Fakat sabit formatlı maskotlar da mevcut.
Ve artık günümüz tasarım anlayışında "Mesaj" kaygısını...
@k3t00
Mesajı yazalı 20 dakika olmuş.. Bu ne aciliyet? Türkiye'de bir ilanla 20 dakikada iş bulunsaydı sanırım dünyanın en gelişmiş toplumu olurduk...
Merak etmeyin elbet bir ilgili çıkar. Yeter ki sabırlı olalım....
Web tasarım dan pek anlamam Fakat resimleri ve logoları çıkarınca geriye kalan sıradan bir site. Sıradan kelimesini kötü anlamda söylemiyorum. Bir websitesi yani... Standart.
Ama çok güzel denebilmesi için bir site bence görseller olmadan da göze hitap etmeli. Burada siteyi "Çok güzel" gibi...
Sayın Bilal Salih Can Güzel paylaşımlar yapıyorsunuz. Teşekkürler.
Fakat daha önce de uyarmama rağmen linkleri hala kod olarak veriyorsunuz ve oradan kopyalayıp başka bir sayfa açıp oraya yapıştırarak gereksiz bir zaman kaybı oluyor. Birkaç mesajınızı düzelttim fakat hepsine yetişemiyorum...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.