Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Rent A Car Sözleşmesi (cdr)

@Atilgan16 İkinci sayfa sözleşmenin arka yüzü değil mi? ??:allalla:
  2. Erkan Nehir

Aklıma Takılan Sorular...

Anladığım kadarı ile bu ilk iş deneyiminiz. Aslında sinir bozacak bir durum yok. Var fakat malesef ülkemizin gerçeği bu. Mesela ülkemizde grafik tasarımcı aramazlar. (Büyük şirketler dışında) Ya grafiker ya tasarımcı ararlar. (Kendi deyimleri ile) Eğer orta ölçekli bir işletme grafiker arıyorsa...
  3. Erkan Nehir

Corelde Resmi Vektör Yapmak

Browser sorunu olabilir. Chrome veya firefox deneyin.
  4. Erkan Nehir

Düğün Fonları gelin damat psd

Güzel paylaşımlar. Fakat ülkemizde bir davetiye veya broşür için kullanılabilir mi bilemem....
  5. Erkan Nehir

Su-Çiçek-Kalp Desenli Vektörler

Linkler yenilenene kadar konu geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır.
  6. Erkan Nehir

Tavuskuşu Desen

Teşekkürler yamo. De sanırım tavuskuşu bu. Başlıkta imla hatası olmuş. O yüzden kafam karıştı...
  7. Erkan Nehir

Tavuskuşu Desen

Nedir bunlar? En azından bir jpeg görüntü olsaydı ne indireceğimizi bilirdik.
  8. Erkan Nehir

Sevim Çamaşırları Maskot -2 / Erkan Nehir

@Ersan BAYCAN Yorumunuz için teşekkürler. Evet logo konseptine daha uygun. Ama maskot illaki hareketli olur diye de birşey yok aslında :) Tabii genelde maskot hareketli figürlere uyum sağlamalı. Fakat sabit formatlı maskotlar da mevcut. Ve artık günümüz tasarım anlayışında "Mesaj" kaygısını...
  9. Erkan Nehir

Ankarada Staj Yapacak Kurum ARIYORUM!!

@k3t00 Mesajı yazalı 20 dakika olmuş.. Bu ne aciliyet? Türkiye'de bir ilanla 20 dakikada iş bulunsaydı sanırım dünyanın en gelişmiş toplumu olurduk... Merak etmeyin elbet bir ilgili çıkar. Yeter ki sabırlı olalım....
  10. Erkan Nehir

Yeni Arayüz Çalışmam Oto" Yedek Parça Servisi"

Web tasarım dan pek anlamam Fakat resimleri ve logoları çıkarınca geriye kalan sıradan bir site. Sıradan kelimesini kötü anlamda söylemiyorum. Bir websitesi yani... Standart. Ama çok güzel denebilmesi için bir site bence görseller olmadan da göze hitap etmeli. Burada siteyi "Çok güzel" gibi...
  11. Erkan Nehir

Ultimate Web 2.0 Download Buttons

Sayın Bilal Salih Can Güzel paylaşımlar yapıyorsunuz. Teşekkürler. Fakat daha önce de uyarmama rağmen linkleri hala kod olarak veriyorsunuz ve oradan kopyalayıp başka bir sayfa açıp oraya yapıştırarak gereksiz bir zaman kaybı oluyor. Birkaç mesajınızı düzelttim fakat hepsine yetişemiyorum...
  12. Erkan Nehir

accurate 4 veya 6

İnternetten deneme sürümünü indirebilirsiniz. Forumumuzda lisanslı program paylaşımı yapmak yasaktır.
  13. Erkan Nehir

Arkadaşlar merhaba

Farkli bir yazıcı kullanmaya başladıysanız yazıcı ayarlarıyla alakalı olabilir.
  14. Erkan Nehir

Elmaslar Mücevherat

Hotfile çalışıyor.
  15. Erkan Nehir

Sevim Çamaşırları Maskot Tasarımı - 1

Hoş çalışma.
  16. Erkan Nehir

@mevsimsizkar79 Çok teşekkürler.
  17. Erkan Nehir

@sautarank Tabii ilk başta firmanın beğenisi önemli. Kısmet :)
  18. Erkan Nehir

İlk çalışmam

En azından bir adım atmışsınız. Bu bile güzel. Bol bol tekrarla daha iyileri çıkacaktır.
  19. Erkan Nehir

@sautarank Teşekkürler. Böyle düşünmeniz sevindirdi.
  20. Erkan Nehir

@core_production Çok teşekkürler.
Yukarı Alt