Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

freehand de logo çizimi milenyum

@ekinoks76 Aslında başta zor da görülse okadar zor değil. Sizin de çok daha iyi işler çıkarmamanız için hiçbir sebep yok. Logoların siyah olmasına gelince; Her logo mutlaka siyah beyaz çalışılır. Daha sonra renklendirilir. nedenine gelince; Eğer bir logo siyah beyaz olarak istenen ifadeyi...
  2. Erkan Nehir

logo tasarımlarım

Photoshopta logo yapılır. Nasıl yapılır? Aslında editlenir. Bir logo illustrator, freehand, corel vs ile yapılır, daha sonra efekt eklenerek kullanım için PS'da editlenebilinir. Ama ham hali mutlaka vektör olmalıdır. Arzu Hanımın anlatmak istediği de budur. İnternet ortamında rastladığımız...
  3. Erkan Nehir

Bir resimde gerçek boyutu bulabilirmiyiz

Arzu hanımın da dediği gibi, boyut kullanılacak bir çalışma da; (kapı, tabela, araç, bina vs.) görselin fotoğrafı çekilir. (elden geldiğince cepheden ve net) sonra görselin gercek boyutları görsel üzerinde ölçülerek not alınır. En boy vs. Sonra yapılacak tasarım fotoğraf üzerine örnek olarak...
  4. Erkan Nehir

Cd ve Kapak boyutları.

Elinde hiç CD yok mu Seyit? :)
  5. Erkan Nehir

Bir reklam müşteri tarafından nasıl berbat edilir...

Benim yorumum videoyu paylaşan size değildi zaten. Bu videoyu yayınlayan kişi çeşitli bankaların reklam kampanyalarını yürütmektedir. O yüzden böyle bir fikre kapıldım. Tabii yanlış olabilir bu fikrim. Güzel paylaşım...
  6. Erkan Nehir

Bir reklam müşteri tarafından nasıl berbat edilir...

Amacına ulaşmış bir çalışma. World Card ve İsviçre çakısının 4 dakikalık bedava bir reklamını izledik. :)
  7. Erkan Nehir

Sigara İçilmez Vektörü EPS

Linkte sorun yok. https://www.grafikerler.org/afis-tasarimlari/13565-4207-sayili-sigara-icilmez-kanun-levhasi.html
  8. Erkan Nehir

Kitap kapağı nasıl yapılır?

Lütfen foruma kayıt olurken "kuralları okudum ve kadul ediyorum" diyerek tıkladığımız kutucuğun üzerindeki kuralları GERÇEKTEN okuyalım. Tamamı bold, büyük ve renkli yazı yazmamaya özen gösterelim.
  9. Erkan Nehir

Corel Draw Çizim Yardım

Merhaba. Bunun birçok yolu mevcut. Tablet ile. Pen tool ile. Kare, elips, daire vs gibi sekilleri shape tool ile editleyerek (Convert to curves yaptıktan sonra)
  10. Erkan Nehir

7 GB brush yeniden upload ediyorum fsahinoglu

@aspirin_00 Tasarımcı brush kullanır. 7 GB brush kullanmaz... O brushu nereye yüklicek? PS'ye yüklediği zaman o PS kaç saatte açılacak? Eğer yüklemeyip her tasarımda klasörden tek tek ararsa daha çok zaman kaybedecek zaten eğer tasarımcı ise. Ama acemi ve efektlerle arası pek iyi olamayanların...
  11. Erkan Nehir

Tüsiad a yeni logo

Arkadaşlar burda tartışılan kabiliyet olayı değilki. Logo kuruma uygun mu değil mi olayı. Sonuçta arkadaş iğne deliğinden fil atlatmamış veya 5 parmağında 5 tabak çevirmemiş. Bu mantıkla gidersek; 3 çizgiyi yanyana koymak kabiliyet mi? (adidas), sıradan bir fontla sadece isim yazmak logo...
  12. Erkan Nehir

7 GB brush yeniden upload ediyorum fsahinoglu

Bir tasarımcı 7 gb brush kullanırmı onu bilmem ama paylaşım için teşekkürler.
  13. Erkan Nehir

vektörel cetvel

@Dr.Demirhan Linkte bir sorun yok. Şu anda tıkladım ve indirdi. http://rapidshare.com/files/137043121/cetvel.rar.html
  14. Erkan Nehir

Tüsiad a yeni logo

@Altan Buca Şimdiye kadar düzenlenmiş ulusal yarışmalara bir göz atarsanız, her yarışmanın briefinde böyle açıklamalar vardır olmak zorundadır. "Bize logo lazım hadi yapın" diye bir brief kurumsal olarak zaten olamaz. Bir tasarımcı en başta beklentileri bilmek durumundadır. her alanda. Zaten...
  15. Erkan Nehir

Edit Bitmap sorunu yardım

@deryali Resmin üzerine çift tıklarsanız otomatik olarak zaten edit bitmap'e gececektir. (Corel X4 altı versiyonlar için)
  16. Erkan Nehir

Tüsiad a yeni logo

Bu arkadaş da yeni öğreniyor galiba logonun ne demek olduğunu veya nasıl yapıldığını. Ama şans işte. kazanmış yarışmayı... Oysa kimse beğenmemiş. Belki de iptal edilir kimse beğenmedi diye kimbilir? :) Bu arada ben çok beğendim. Belki de benim de acemi olmamdan kaynaklanıyor. :)
  17. Erkan Nehir

Casa Dei Bambini | tasarım süreci

Deja vu....
  18. Erkan Nehir

Oyunfun.net Logo (Yarışma Sonucu)

Çok teşekkürler
  19. Erkan Nehir

Katalog tasarımı

@nacierol Yarışma konusuna site Admini karar vermekte ve görüşmeleri kendisi yapmaktadır. Bu bakımdan cevabı Site Admininden beklemek daha mantıklı olacaktır. Katalog olarak önerim ise yüzlerce sayfalık bir katalog yarışmaya nasıl girer bilemiyorum. Belki teklif usulü örnek birkaç sayfa ve...
  20. Erkan Nehir

Katalog tasarımı

@nacierol Merak etmeyin Naci Bey olumlu ya da olumsuz mutlaka geri dönüş yapılacaktır.
Yukarı Alt