@sdbz
https://www.grafikerler.org/altin-uyelik-basvuru-islemleri/20195-altin-uyelik-hakkinda-bilgilendirme.html
linkteki konunun altında mesajınız olmasına rağmen konuyu okumadınız sanırım. Orada sorduğunuz bütün soruların cevabı var.
@sdbz
Sayın sdbz, Sizde taktir edersiniz ki, bazı üyeler yıllardır üye oldukları halde forumda tek mesajları yoktur. Sadece gelip aradıklarını bulup alıp giderler. Bazı üyelerr ise tek tük mesaj yazar çalışmalarını paylaşıp fikir alırlar. Ama bazı üyelerimiz vardır ki, forumda sürekli online...
@Yasemin Uyar
Hepimizin başına geliyor malesef, ben şimdi bu videoyu labtabıma attım müşteriyle toplantıya gidip sunum yaptığımda eğer tasarımımı mahvederse bunu izleteceğim :D
@Erkan_Nehir
Bişey olmaz hergün televizyonda izliyorsunuz zaten. İşte bakmak ve görmek arasındaki fark bu. Nereye baktığınız değil neyi gördüğünüz önemlidir.
Bu videoyu izleyecek olan arkadaşlarada bir öneri, Kimin reklamını izlediğinize değil tasarımın nasıl mahvedildiğine bakınız.. Zira...
@Altan Buca
Altan bey, neden bu kadar sinirli olduğunuz anlayabilmiş değilim. Fakat uslubunuza özen göstermeye davet ediyorum sizi. Hiçkimsenin eserine "ucube" vs.. diyemezsiniz. Bu çok yanlış ve etik olmayan bir davranıştır. Bu söylemleriniz şu anda forumda olmayan kişinin cevap hakkını ve...
@Sedat Gül
Sedat bey Tüsiad sitesine girip bir bakın rica etsem. Logoyu kullanmaya başlamışlar. Ve logo o kadar yakışmışki, o kadar oturmuş ki inanın şunu göreceksiniz sanki tüsiad ın 50 yıllık logosu bu. Yani hiç yabancı gelmiyor. Bu şu anlama gelir. Verilmek istenen mesaj net bir şekilde...
@nur23
Makinanızı yeniden başlatın. Kaydettiğiniz dökümanı kaydettiğiniz yere değil başka bir yere başka bir klasörün içerisine kaydedin. Corelden değil sistemden kaynaklanan bir hata olabilir.
@Ahmet ALTUN
Ahmet Bey oturup uzun uzun yazmaya vaktim olmamıştı, dışarı çıktım geldim sizin bu yazınızı gördüm. Tamamen aynı düşünceleri paylaşıyoruz. Bizim insanımızın aklına ne yazıkki logo deyince bir resim yada bir dergi ilanı geliyor. Logonun içerisine herşeyi sığdırmak istiyoruz...
@Altan Buca
Altan bey peki sizce hangi logo birinci olmalıydı? Gerçi katılan logoları bilmiyoruz bildiğim kadarıyla açıklanmadı. Ya da eğer siz bir eser ile katıldıysanız paylaşabilir misiniz?
Merhaba değerli üyelerimiz...
Bu konu başlığı altında kendimizi tanıtıp hangi illerin hangi ilçelerinde görev yaptığımızı, nerelerde çalıştığımızı, hangi programları kullandığımızı deneyimlerimizin ne olduğunu paylaşabiliriz. Böylece hem birbirimizi daha yakından tanımış ve kaynaşmış oluruz...
Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz diyorum. Uzun süre önce üye olmanıza rağmen Sanırım bu ilk mesajınız :)
Paylaşımınız için teşekkürederiz. Forumda kalıcı ve faal olmanız dileklerimizle. İyi forumlar
@Hasan Güner
Ben bu logoyu beğendim. Tabiki birsürü çamur atmak isteyenler olacaktır. Özelliklede bu yarışmaya katılmış olanlar ve dereceye giremeyenler şike olduğunu düşüneceklerdir ve özellikle bu konuda yarışmanın ertelenmesini koz kullanacaklardır. Logo yapmak resim yapmak demek değildir...
Çok başarılı ve kreatif bir çalışma olmuş. Profesyonelce çalışılan logolar bu şekilde çıkar zaten. Anladığım kadarıyla müşteride hiç karışmamış çalışmaya adamcağız kendi eskizlerinden yola çıkarak çalışmasını tamamlamış. Logonun ne olduğunu ve nasıl yapıldığını benimseyemeyen yada öğrenmeye...
@akılfikir
Aaaa evet haklısınız gözden kaçmış olmalı kusura bakmayın.
Yada galiba siz zaten herkesin gözünde altın üye gibisiniz. Bu akşam halledelim onu iyiki hatırlattınız.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.