Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

Altın Üyeliğiniz Hayırlı Olsun; TornadoDizayn, Kishilukato, Founder...

@sdbz https://www.grafikerler.org/altin-uyelik-basvuru-islemleri/20195-altin-uyelik-hakkinda-bilgilendirme.html linkteki konunun altında mesajınız olmasına rağmen konuyu okumadınız sanırım. Orada sorduğunuz bütün soruların cevabı var.
  2. Arzu ULUIRMAK

Altın Üyelik Hakkında Bilgilendirme

@sdbz Sayın sdbz, Sizde taktir edersiniz ki, bazı üyeler yıllardır üye oldukları halde forumda tek mesajları yoktur. Sadece gelip aradıklarını bulup alıp giderler. Bazı üyelerr ise tek tük mesaj yazar çalışmalarını paylaşıp fikir alırlar. Ama bazı üyelerimiz vardır ki, forumda sürekli online...
  3. Arzu ULUIRMAK

Bir reklam müşteri tarafından nasıl berbat edilir...

@Yasemin Uyar Hepimizin başına geliyor malesef, ben şimdi bu videoyu labtabıma attım müşteriyle toplantıya gidip sunum yaptığımda eğer tasarımımı mahvederse bunu izleteceğim :D
  4. Arzu ULUIRMAK

@Erkan_Nehir @Hasan Güner Teşekkürler arkadaşlar...
  5. Arzu ULUIRMAK

@Erkan_Nehir Bişey olmaz hergün televizyonda izliyorsunuz zaten. İşte bakmak ve görmek arasındaki fark bu. Nereye baktığınız değil neyi gördüğünüz önemlidir. Bu videoyu izleyecek olan arkadaşlarada bir öneri, Kimin reklamını izlediğinize değil tasarımın nasıl mahvedildiğine bakınız.. Zira...
  6. Arzu ULUIRMAK

Bir müşteri bir ilanı ancak bu kadar mahvedebilir. Herzaman hepimizin başına gelen bir olay, dilerim özellikle müşteriler seyreder :) 13706135
  7. Arzu ULUIRMAK

çimen web tasarım logo çalışması

Çok hoş görünüyor
  8. Arzu ULUIRMAK

Renk

Güzel paylaşım teşekkürler Yasemin hanım.
  9. Arzu ULUIRMAK

Tüsiad a yeni logo

@Altan Buca Altan bey, neden bu kadar sinirli olduğunuz anlayabilmiş değilim. Fakat uslubunuza özen göstermeye davet ediyorum sizi. Hiçkimsenin eserine "ucube" vs.. diyemezsiniz. Bu çok yanlış ve etik olmayan bir davranıştır. Bu söylemleriniz şu anda forumda olmayan kişinin cevap hakkını ve...
  10. Arzu ULUIRMAK

Tüsiad a yeni logo

@Sedat Gül Sedat bey Tüsiad sitesine girip bir bakın rica etsem. Logoyu kullanmaya başlamışlar. Ve logo o kadar yakışmışki, o kadar oturmuş ki inanın şunu göreceksiniz sanki tüsiad ın 50 yıllık logosu bu. Yani hiç yabancı gelmiyor. Bu şu anlama gelir. Verilmek istenen mesaj net bir şekilde...
  11. Arzu ULUIRMAK

.jpg olarak kaydederken Out of stack space (Error 28) hatası yardım !

@nur23 Makinanızı yeniden başlatın. Kaydettiğiniz dökümanı kaydettiğiniz yere değil başka bir yere başka bir klasörün içerisine kaydedin. Corelden değil sistemden kaynaklanan bir hata olabilir.
  12. Arzu ULUIRMAK

logolardaki gizli espriler

Ben en çok myfonts u beğendim
  13. Arzu ULUIRMAK

Tüsiad a yeni logo

@Ahmet ALTUN Ahmet Bey oturup uzun uzun yazmaya vaktim olmamıştı, dışarı çıktım geldim sizin bu yazınızı gördüm. Tamamen aynı düşünceleri paylaşıyoruz. Bizim insanımızın aklına ne yazıkki logo deyince bir resim yada bir dergi ilanı geliyor. Logonun içerisine herşeyi sığdırmak istiyoruz...
  14. Arzu ULUIRMAK

Tüsiad a yeni logo

@Altan Buca Altan bey peki sizce hangi logo birinci olmalıydı? Gerçi katılan logoları bilmiyoruz bildiğim kadarıyla açıklanmadı. Ya da eğer siz bir eser ile katıldıysanız paylaşabilir misiniz?
  15. Arzu ULUIRMAK

Grafikerler tanışma ve kaynaşma alanı :)

Merhaba değerli üyelerimiz... Bu konu başlığı altında kendimizi tanıtıp hangi illerin hangi ilçelerinde görev yaptığımızı, nerelerde çalıştığımızı, hangi programları kullandığımızı deneyimlerimizin ne olduğunu paylaşabiliriz. Böylece hem birbirimizi daha yakından tanımış ve kaynaşmış oluruz...
  16. Arzu ULUIRMAK

Kartvizit Örnekleri

Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz diyorum. Uzun süre önce üye olmanıza rağmen Sanırım bu ilk mesajınız :) Paylaşımınız için teşekkürederiz. Forumda kalıcı ve faal olmanız dileklerimizle. İyi forumlar
  17. Arzu ULUIRMAK

işte hayal gücü ve yaratıcılık

Yaratıcılık bu işte. Güzel paylaşımlar için teşekkürler Hasan bey devamını bekliyoruz :)
  18. Arzu ULUIRMAK

Tüsiad a yeni logo

@Hasan Güner Ben bu logoyu beğendim. Tabiki birsürü çamur atmak isteyenler olacaktır. Özelliklede bu yarışmaya katılmış olanlar ve dereceye giremeyenler şike olduğunu düşüneceklerdir ve özellikle bu konuda yarışmanın ertelenmesini koz kullanacaklardır. Logo yapmak resim yapmak demek değildir...
  19. Arzu ULUIRMAK

Casa Dei Bambini | tasarım süreci

Çok başarılı ve kreatif bir çalışma olmuş. Profesyonelce çalışılan logolar bu şekilde çıkar zaten. Anladığım kadarıyla müşteride hiç karışmamış çalışmaya adamcağız kendi eskizlerinden yola çıkarak çalışmasını tamamlamış. Logonun ne olduğunu ve nasıl yapıldığını benimseyemeyen yada öğrenmeye...
  20. Arzu ULUIRMAK

Femin Market Logo Yarışması Sonuçları.

@akılfikir Aaaa evet haklısınız gözden kaçmış olmalı kusura bakmayın. Yada galiba siz zaten herkesin gözünde altın üye gibisiniz. Bu akşam halledelim onu iyiki hatırlattınız.
Yukarı Alt