Ben oradaki "sizce kaderi değiştirebilir miyim?" sorusuna çok takılmıyorum. Bu cümle insanların inançlarına ya da inançlarının kuvvetine göre ivme kazanır bence. Gerçek bir müslüman soruyu duyar duymaz, değiştiremezsin diye geçirir içinden hatta ne saçmalıyor bu der. İnançları muallakta olanlar...
@semira
Bardağın içindeki buzların üzerinde yukarıdan aşağıya doğru yazıyor. Evet normal şartlarda yasak olmasına rağmen olduğunu bende duydum. Fakat bunun için film karesi sayma makinası kullanılıyor sanırım. Orada yakalanabiliyor bildiğim kadarıyla...
@semira
Yok semira hanım, Subliminal reklamlar o kadarda etkileyici değil, gidip arayıp bulmak istemezsiniz, fakat markette gördüğünüzde mutlaka sepete atasınız gelir :)
siz macosx sistemini kullanmaya başlayın birdaha windows u kullanmak istemezsiniz zaten :) Hem mac alıp okadar para verip windows kullanmakta biraz tuhaf olur sanırım. Windows istiyorsanız pc alsaydınız.
@lycodes
Evet o zaman Sayın Kazım Bey'e cevap hakkı doğmuştur. Bekliyoruz bakalım ne diyecek, piyasa küçük arkadaşlar, hak yiyen hakkını bulur eninde sonunda.
Evet arkadaşlar herkes içini döksün bakalım...
Grafiker dediğin.....................
(Daha sonraki sayfalarda konunun anlaşılması açısından cümlenizin başına "grafiker dediğin" ibaresini ekleyin)
@lycodes
Siyasi söylemler sitemiz için uygun değildir. Forum kurallarında mevcuttur. İyi niyetle yazdığınız birkaç cümleyi silmiyorum. Devamında dikkatli olursanız sevinirim.
İyi forumlar.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.