Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

şhow tv nin marifetlerinden bir yenisi

Ben oradaki "sizce kaderi değiştirebilir miyim?" sorusuna çok takılmıyorum. Bu cümle insanların inançlarına ya da inançlarının kuvvetine göre ivme kazanır bence. Gerçek bir müslüman soruyu duyar duymaz, değiştiremezsin diye geçirir içinden hatta ne saçmalıyor bu der. İnançları muallakta olanlar...
  2. Arzu ULUIRMAK

Fotoğraf istek

@ftsdgn Arayıp bulun lütfen :) Ayrıca konunun yeri burası değil.
  3. Arzu ULUIRMAK

Tasarımcının Gücü... İçindeki gizli mesajı görebilen varmı ?

@semira Bardağın içindeki buzların üzerinde yukarıdan aşağıya doğru yazıyor. Evet normal şartlarda yasak olmasına rağmen olduğunu bende duydum. Fakat bunun için film karesi sayma makinası kullanılıyor sanırım. Orada yakalanabiliyor bildiğim kadarıyla...
  4. Arzu ULUIRMAK

@semira Yok semira hanım, Subliminal reklamlar o kadarda etkileyici değil, gidip arayıp bulmak istemezsiniz, fakat markette gördüğünüzde mutlaka sepete atasınız gelir :)
  5. Arzu ULUIRMAK

Evet uzun bir inceleme sonucu buldum galiba, bardağın içindeki buzlarda yukarıdan aşağıya "s*x" ibaresi bulunuyor.
  6. Arzu ULUIRMAK

imac aldım ama sonrası?

siz macosx sistemini kullanmaya başlayın birdaha windows u kullanmak istemezsiniz zaten :) Hem mac alıp okadar para verip windows kullanmakta biraz tuhaf olur sanırım. Windows istiyorsanız pc alsaydınız.
  7. Arzu ULUIRMAK

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

@HisarMedya Ankara'nın en güzel yanı İstanbul'a dönüşüymüş öyle derler :)
  8. Arzu ULUIRMAK

Web Tasarım Yapabilecek Uzmanlar

@lycodes Evet o zaman Sayın Kazım Bey'e cevap hakkı doğmuştur. Bekliyoruz bakalım ne diyecek, piyasa küçük arkadaşlar, hak yiyen hakkını bulur eninde sonunda.
  9. Arzu ULUIRMAK

Web Tasarım Yapabilecek Uzmanlar

@lycodes Aynı kişi olduğundan emin misiniz?
  10. Arzu ULUIRMAK

Bir reklam müşteri tarafından nasıl berbat edilir...

@Serdar Akçıl Serdar bey düzelteyim, biz desinatör değil grafik tasarımcıyız, desinatörlük farklı bir meslek :):):)
  11. Arzu ULUIRMAK

yasemin uyar kişisel kart çalışması

Çok güzel olmuş bende isterim :) Kendi söküğümü dikemiyorumda :D
  12. Arzu ULUIRMAK

Koyun Bilisim | gru media | Logotype

Boynuz daha cretive bir biçimde çizilebilir. Yazı karakteride çok cılız kalmış. İkisinin arasında orantısızlık var.
  13. Arzu ULUIRMAK

Senle ve Sensiz

Bende çok beğendim Merve hanım, kendinize haksızlık etmeyin. Çok başarılısınız.
  14. Arzu ULUIRMAK

Katalog kapak ve seperatör eskizlerim..

Teknik bir sorun vardı giderildi şimdi görebilirsiniz.
  15. Arzu ULUIRMAK

Femin Market Logo Yarışması Sonuçları.

@Ercan CAN Teşekkürederim Ercan Bey...
  16. Arzu ULUIRMAK

Kayserili Grafikerler Dikkat !!!

Bu konu ile ilgili beni bilgilendirmenizi rica ediyorum. Zira forumda böyle kişiler varsa bizimde bilgimiz olmalı ve ona göre önlem almalıyız.
  17. Arzu ULUIRMAK

Birazda oyun oynayalım...

Grafiker dediğin biraz delidir :)
  18. Arzu ULUIRMAK

Birazda oyun oynayalım...

Evet arkadaşlar herkes içini döksün bakalım... Grafiker dediğin..................... (Daha sonraki sayfalarda konunun anlaşılması açısından cümlenizin başına "grafiker dediğin" ibaresini ekleyin)
  19. Arzu ULUIRMAK

Acun ve Maymunları...

@lycodes Siyasi söylemler sitemiz için uygun değildir. Forum kurallarında mevcuttur. İyi niyetle yazdığınız birkaç cümleyi silmiyorum. Devamında dikkatli olursanız sevinirim. İyi forumlar.
  20. Arzu ULUIRMAK

Tüsiad a yeni logo

@HisarMedya Akıllıca davranmış olursunuz...
Yukarı Alt