bunu ders olarak gösterirseniz çok sevinirim... elinize sağlık çok hoş olmuş ama genede hepsi kendi halleriyle daha iyiler karımşımdan ortaya garip bir erkek çıkmış:D
@Hasan Güner
Yaramazmı :) bir otel için personel üniformaları yaptım katalog hazır ön ve arka kapak yok :D bulamıyodum ne yapıcağımı sizinkilerle biraz oynayıp hazırladım şimdi :D
tekrardan elinize yüreğinize sağlık... teşekkür ederim
Merhaba
öncelikle File menüsünden export ( yada ctrl + E ) tu tıkla.. karşına çıkan kutudan kayıt türünü seç (jpeg, tiff vs...) istediğin şekilde kayıt edebilirsin... daha sonra export a bas... karşına 2 tane daha kutu çıkacak ikisindede OK tuşla...bu kadar
Güzel bir çalışma elinize sağlık beni tek rahatsız eden karviziteki iki aö nün yanyana durması bence o hoş durmuyor. başarılarınızın dewamını dilerim bol şanslar.
Merhaba Sedat bey çalışmanız çok başarılı ellerinize sağlık yalnız benim nacizane fikrim markayla pek uyumlu değil evet firma sağlık sektöründe hizmet veriyor ama ürünleri ortapedik yatakla, hava temizleyicileri, stres bilekliği vb.. gibi ürünler. hazırladığınız logoya bakınca banada hastane...
Bence yazı karakteri çok güzel ama ne bilim bana birden arapçayı anımsattı ( özellikle arkayüz yazan yeri görünce) şahsi fikrim markayla pek alakalı olmamış ama gerçekten güzel bir çalışma bu arada eğer bu bir fontsa paylaşırsan çok sewinirim :D Başarılar
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.