Arama sonuçları

1. Yasemin Ertosun

ideal erkek (?) :)

Teşşekürler Erkan Bey... tekrardan elinize emeğinize sağlık
  2. Yasemin Ertosun

ideal erkek (?) :)

bunu ders olarak gösterirseniz çok sevinirim... elinize sağlık çok hoş olmuş ama genede hepsi kendi halleriyle daha iyiler karımşımdan ortaya garip bir erkek çıkmış:D
  3. Yasemin Ertosun

Böyle Video&Slayt Yapabilecek Varmı?

size özel bir mj atmıştım aldınızmı?
  4. Yasemin Ertosun

vektörel kapaklı dosya tasarımları | indir

@Hasan Güner Yaramazmı :) bir otel için personel üniformaları yaptım katalog hazır ön ve arka kapak yok :D bulamıyodum ne yapıcağımı sizinkilerle biraz oynayıp hazırladım şimdi :D tekrardan elinize yüreğinize sağlık... teşekkür ederim
  5. Yasemin Ertosun

vektörel kapaklı dosya tasarımları | indir

tam zamanında :D harikasınız
  6. Yasemin Ertosun

Bebekler Vektörel

:) teşekkürler...
  7. Yasemin Ertosun

Ohlala Ev Yemekleri / Renk Hangisi Olmalı ?

ben yeşil rengi beyendim doğrusu... bu arada logo çok güzel olmuş emeğinize sağlık...
  8. Yasemin Ertosun

Bu Hayattan ÇektikLerim...

Kerim Öksüz arkadaşımız gibi bende başlığa ayrı resimlere ayrı bayıldım:) elinize sağlık hepsi çok güzeller....
  9. Yasemin Ertosun

corelde jpeg-tiff kayıt nasıl yapabilirim?

Merhaba öncelikle File menüsünden export ( yada ctrl + E ) tu tıkla.. karşına çıkan kutudan kayıt türünü seç (jpeg, tiff vs...) istediğin şekilde kayıt edebilirsin... daha sonra export a bas... karşına 2 tane daha kutu çıkacak ikisindede OK tuşla...bu kadar
  10. Yasemin Ertosun

2010 japonya yılı afiş çalışmam

Bence çok güzel olmuş ben şahsen beyendim... font seçimide bence çok iyi... eline sağlık
  11. Yasemin Ertosun

corel draw x4 te kı çizmiş oldugum resmı jpg formatına cevırmek nasıl oluyor.

@spi araba kullanmayı öğretirken önce otomatik vitestemi öğrenmen doğru yoksa manuel mi??? ... önce doğru yolu öğrenelim kısa yollar sonradan olur...
  12. Yasemin Ertosun

Nerede Yaşıyorsunuz ? Nerede Yaşamak İsterdiniz ?

1,5 yıl öncesine kadar Beyoğlu - Tünelde oturuyordum... şimdiyse bahçelievlerde:( bir gün oraya mutlaka geri dönücem
  13. Yasemin Ertosun

hasan güner / afiş 1

tebrik ediyorum,çok başarılı...
  14. Yasemin Ertosun

Sedat Gül / Afiş 1

gerçekten çok güzel bir çalışma elinize sağlık...
  15. Yasemin Ertosun

__ portre çalışması (tipografi)

Çok hoş görünüyor ellerine sağlık.
  16. Yasemin Ertosun

Burhan / Özkan Atik 1

Güzel bir çalışma elinize sağlık beni tek rahatsız eden karviziteki iki aö nün yanyana durması bence o hoş durmuyor. başarılarınızın dewamını dilerim bol şanslar.
  17. Yasemin Ertosun

Sedat Gül / Özkan Atik 1

Merhaba Sedat bey çalışmanız çok başarılı ellerinize sağlık yalnız benim nacizane fikrim markayla pek uyumlu değil evet firma sağlık sektöründe hizmet veriyor ama ürünleri ortapedik yatakla, hava temizleyicileri, stres bilekliği vb.. gibi ürünler. hazırladığınız logoya bakınca banada hastane...
  18. Yasemin Ertosun

Fatih coşkun / Özkan atik 2

Bence yazı karakteri çok güzel ama ne bilim bana birden arapçayı anımsattı ( özellikle arkayüz yazan yeri görünce) şahsi fikrim markayla pek alakalı olmamış ama gerçekten güzel bir çalışma bu arada eğer bu bir fontsa paylaşırsan çok sewinirim :D Başarılar
  19. Yasemin Ertosun

Özkan Atik Logo Çalışmaları

Bence üçüde güzel olmuş ama birinciliği 1 numaralı çalışman kazandı tabi benim için:) ellerine sağlık.., başarılar
  20. Yasemin Ertosun

paylaştıkça, büyüyoruz

@selo1379 teşekkür ederim :)
Yukarı Alt