Arama sonuçları

1. Yasemin Ertosun

paylaştıkça, büyüyoruz

@beterbocek2010 :) saol. teşekkür edeim
  2. Yasemin Ertosun

prestige logo | hasan güner

bence ilk halide son halide çok güzel olmuş eğer müşteri sorunlu değilse ki genlede öyle oluyorlar, beyeneceklerine çok eminim. web sitenizide inleceledim gerçekten taktireşayen işler yapmışınız, özellikle logo konusunda çok iyisiniz. Başarılarınızın devamını dilerim.
  3. Yasemin Ertosun

PEGASUS Giyim Yarışması

Paylaşımın için saol. Tam benlik bir yarışma:)
  4. Yasemin Ertosun

Vektörel Muhtelif İnsanlar (ai)

@Yaşar Karadeniz İnanın o kadar çok işime yaradıki stilist olduğum için insan figürleri benim için çok önemli... tekrardan teşekkür ederim
  5. Yasemin Ertosun

Vista'nın o meşhur ' Aurora efekti ' @merteral

ewet malesef bende resimleri göremiyorum :(
  6. Yasemin Ertosun

corelde suluboya görüntüsü

@Erkan_Nehir Teşekür ederim Erkan Bey peki vectorde bu efektti nasıl yapabilirim?
  7. Yasemin Ertosun

İlüstrasyonlarım;

Çok sevdim. şahane çok cici ve güzeller elinize sağlık... başarılarınızın dewamını dilerim. kübra_89 nickli arkadaşımızada sölemek istediğim bir şey var %80 nimiz 20 yaşın üstündeyiz yani aklı başında olan insanlarız burda kimliğimiz net olmasada kopya olan birşey günün birinde karşımıza mutlaka...
  8. Yasemin Ertosun

Çatlak T-shirt Tasarım yarışması

Çatlak T-Shirt Yarışması başlıyor Diyoruz ki; İnsana en yakışan yüz güler yüz. Tiffany ve Leman’ ın birlikte düzenlediği çatlak tişört yarışması ciddiyetten yarılan yüzlerimize gülücük katıyor. 5 yıldan beri sürdürdüğümüz geleneksel yarışmamıza Leman’ dan destek aldık… Türk mizahında bir...
  9. Yasemin Ertosun

Yeni t-shirt Tasarımım

@hdesign Tabiki:D şahsen ben katılıcam ama espriyi hala bulamadım www.catlaktshirt.com adresinde tüm bilgileri bulabilirsin
  10. Yasemin Ertosun

corelde suluboya görüntüsü

Merhabalar acaba corelde suluboya görüntüsünü nasıl yapabilirim ??? lens + transparecy mi yoksa benim bilmediğim başka bir yerdenmi? yardımc olursanız çok sewinirim...
  11. Yasemin Ertosun

Tasarım

çok güzel bir çalışma eline sağlık beterböcek...
  12. Yasemin Ertosun

Yeni t-shirt Tasarımım

bence bununla kesinlikle çatlak t-shirt yarışmasına katılman lazım çok beyendim
  13. Yasemin Ertosun

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması.

sewindimmmm:D kendimi kısıtlanmış hissediyordum :)
  14. Yasemin Ertosun

Desteğinizi bekliyorum (Yarışma)

eline sağlık çok şirin olmuşlar umarım dorusuna oy vermişimdir:S uçağa benziyor şu siyah mor çizgi şeklinde olanının yanındaki. bu arada numaramı vermekten bende hoşlanmadım ama genede verdim başarılar dilerim
  15. Yasemin Ertosun

corelde nesneyi veya yazıyı transparan haline getirmek?

@Erkan_Nehir Teşekkür ederim bende bunu bilmiyordum
  16. Yasemin Ertosun

corelde nesneyi veya yazıyı transparan haline getirmek?

önce nesneyi seç sonra Effect bölümünden lens i seç sağ tarafta lens bölümü açılacak ordan trasparency i seçiyosun işi bitiriyosun arkadaşım.:)
  17. Yasemin Ertosun

paylaştıkça, büyüyoruz

@Fulyam :) çok teşekkür ederim
  18. Yasemin Ertosun

Katalog/Keresteci /İç Sayfalar

Bayıldım elinize sağlık çok ama çok güzel bir çalışma...
  19. Yasemin Ertosun

paylaştıkça, büyüyoruz

@Erkan_Nehir Teşekkür ederim. bencede öle daha iyi olurdu ama 4 renk sınırlaması var ondan dolayı
  20. Yasemin Ertosun

paylaştıkça, büyüyoruz

@Ahmet ALTUN :) teşekkür ederim. haklı olabilirsin gözümde canlandırdım daha güzel durur gibi geldi banada birazdan yenilicem.
Yukarı Alt