Arama sonuçları

1. Arsenal

Amerikan Cilt 112 Sayfa Montajı

Merhaba arkadaşlar :) Montaj Çalışmamı sizlere sunmak istiyorum geçen sefer Tel dikiş 128 sayfa montajını yayınlamıştım, bu kez 112 sayfa amerikan cilt montajını yayınlıyorum. 64x90 makineye A4 olacak şekilde montajladım.Toplam 7 Formadan oluşuyor. :clap2::clap2: Üstadlardan yorum bekliyorum
  2. Arsenal

40.000 Mega Pixellik Fotoğraf

Evet arkadaşlar yanlış okumadınız tam 40.000 Mega Pixel bu fotoğraf ya'ni 40 Gigapixel Dünya'nin En iyi çözünürüklü resmi ben bakdım aşık oldum sizde bakın bence :clap2::clap2::clap2: World's Largest indoor Photo: Strahov Philosophical Library, Prague - 40 Gigapixel 360º Panorama
  3. Arsenal

İstanbul Hatırası

Arkadaşlar boş zamanımda illustratorde yaptığım eğlenceli çalışma, Bugün bilmem nedendir çocukluğumu hatırladım ve bir çocuk oldum :D Umarım beğenirsiniz..
  4. Arsenal

Kontrast Renkler

Çok sıkda olmasa grafikle uğraşan çoğu insanın bildiği renklerdir. Dün bir müşterinin bana kontrast renklerle harmanlanmış bir çalışma istiyorum dedikten sonra bu konuyu açmaya karar verdim. Bildiğim kadarı ile yardımcı olucam sizlere eğer eksiklerim varsa Profesyonel arkadaşlardan düzeltme ve...
  5. Arsenal

En sevdiğiniz Film Hangisi ?

Benim en sevdiğim Aşk filmi Sweet November ya'ni Kasımda aşk başkadır :o:o:utan22:
  6. Arsenal

Çankaya Belediyesi Organik Pazar

Merhaba arkadaşlar Organik pazar için 2x3 metre olan Afiş Çalışmam... Onaylandı ve şuan baskıda :D
  7. Arsenal

128 Sayfa Katalog Montajı

Montaj Hastası Ben :D Yine iş başındayım çok uğraştım 128 sayfa tel dikiş için A4 (64x90) makineye Montajım.Ustalardan yorum bekliyorum Toplam 8 Formadan oluşuyor.
  8. Arsenal

Olta Bayrağı Çalışmam.

Merhaba arkadaşlar Bayrak Tasarımına başladık, benimde bu alanda ilk tasarımım 3 metreye 75 cm Olta bayrağı Çalışmam...:) 300x75cm
  9. Arsenal

El ilanı Tekirdağ Köfte

Arkadaşlar Merhaba umarım benden sıkılmamışsınızdır,:) A5 çift Taraflı 170.gr El ilanı
  10. Arsenal

24 Sayfa Montajı

Arkadaşlar artık düz montajları çok rahat yapabiliyorum ama çoklu sayfalarda bilgim yok denecek kadar az, şöyle 24 sayfalık bir montaj yaptım tel dikişli bir iş 64x45'e basılacak A5 için doğru mu ? :)
  11. Arsenal

Zümrüt yeşili için

Merhaba arkadaşlar zümrüt yeşili için girebileceğim en iyi renk ayaları nedir ? :confused: Bir Broşür üzerinde çalışıyorum ve zemin komple zümrüt yeşili olacak ben C77 M21 Y54 K28 kullandım daha iyi renk değeri var mı ?
  12. Arsenal

İPOD servis İstanbuş ?

Merhaba arkadaşlar Azerbaycandan aldığım bir apple ipdodum bozuldu.. şarj olmuyor ve bilgisayarda görmüyor bunu ilk kez böyle oldu 7 ay oldu bugün. İstanbul Avrupa yakasında nerde apple'in servisi var ? Birde Azerbaycandan aldığım apple ürününü istanbulda servise alırlar mı ?
  13. Arsenal

İE 9 çıktı indirin

Microsoftun aslanı İE 9 çıktı arkadaşlar..hemen indirdim pekde ümitli değildim açıkçası çünkü chorme'nin hızı ve esnekliğini çok benimsemiştim ama şunu rahat diyebilirim ki, gerçekten çok güzel bir tarayıcı olmuş ilk başlarda alışmak zor gibi görünebilir adres yeri sağa doğru çekilmiş ama...
  14. Arsenal

A4 Menü Çalışmam

Merhaba arkadaşlar A4 ortadan tek kırım menü çalışmam.. onaylandı baskıda şu an..tasarımdaki menü etrafındaki deri menünün kalıbı anlaşılabilir olması için onları koydum ve restorant logosunu kaldırdım :)
  15. Arsenal

Barkod Hakkında Yardım Lütfen

Merhaba arkadaşlar elimde bir tavuk firmasına ait bir iş var.. Bu işden 10.000 adet basılacak ve bu işin eski tasarımı bana geldi işte barkod var. Sorum şu Bu barkodun rakamsal olarakta aynısını yaparsam sorun ortadan kalkar mı ? İkinciside yani demek istediğim barkod numarası her kağıtda...
  16. Arsenal

Restorant El İlanı

Merhaba değerli arkadaşlar A5 çift taraflı 170.gr =) el ilanı çalışmam ;) Ön ve arka tarafların farklı renkli olmasını ben istedim nitekim onaylandı ve şu an baskıda :D
  17. Arsenal

4 kırımlı Broşür Tasarımım

Merhaba arkadaşlar bir restorant için hazırladığım 4 kırımlı (akordiyon) çift taraflı broşür tasarımım :)
  18. Arsenal

Baskı sonrası sıkıntı yaşıyoruz.

Arkadaşlar öncelikle benim en büyük 2 problemim var. birincisi : bu sektörde hiç tecrübesi olmayan patronum ikincisi : bizim dikkatsizliğimiz. Problemimiz şu : bir tasarımı yapıp müşteriye onaylatıyoruz fakat iş baskıdan çıktıktan sonra müşteri ya ama bu benim numaram değil bir harf ve...
  19. Arsenal

insert çalışmam

Merhaba çift taraflı A4 insert çalışmam :)
  20. Arsenal

Spor Merkezi için el ilanı

Merhaba arkadaşlar bir spor merkez için el ilanı tasarımım...müşteri beğendi artık baskıdan çıktı doğrusu :D sizinde yorumlarınızı bekliyourm..:grafikerler: firma adresini blurladım :D ebat A5 çift taraflı ;)
Yukarı Alt