Arama sonuçları

1. Arsenal

Bu fontu bilen var mı ? Acil

Arkadaşlar şu G yazılı fontu bilen var mı ? :o:o:o:o ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
  2. Arsenal

indesign export Pdf ve EPS

Merhaba arkadaşlar anlaştığımız bir matbaaya işleri PDF olarak göndericeğimizi söyledik ama adamlar bizde pdf programı yok siz bize corel olarak gönderin dedi peki ben bu çok sayfalı işleri indesignde yapıyorum EPS olarak export yapsam ve corele atsam baskıda herhangi bir sorun olur mu ? benim...
  3. Arsenal

Acilen Cepli Dosya Bıçak izi

Arrkadaşlar acilen 22x32 cepli dosya ölçülerinde bıça izi lazım ya da örnek resimleri koyarsanızda olur teşekkürler :)
  4. Arsenal

El ilanı çalışmam

Arkadaşlar eli ilanı çalışmam nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum :clap2::clap2:
  5. Arsenal

İndesign CS5 kroslar

Arkadaşlar indesign cs5 kullanıyorum yaptığım işi pdf olarak ne şekilde matbaaya göndersem daha iyi olur ? 1) 5mm Taşma veripde krossuz göndersem mi ? 2) Yoksa indesign kendi otomatik montajı yeterli mi ? ı yalnız bu formalarda olmaz gibime geliyor ?
  6. Arsenal

İndesign PDF yaratma

Arkadaşlar Bildiğiniz üzere İndesignde PDF export ederken seçenekler vardır Small size yani en düşük kalite sadece mail yoluyla müşteriye göndermeye yarıyor. Press Quality High Quality PDF 3 XA2 gibi... Peki bunlardan hangisi en yüksek kaliteyi sağlar baskı için yardım ederseniz teşekkür...
  7. Arsenal

Acilen indesign 16 sayfa montajı

Arkadaşlar acilen A4 boyutlu indeisgnde tasarladıgım katalogu 16 sayfadan oluşuyor nasıl montajlayacağımı gösterirseniz çok mutlu olurum :confused::confused::confused:
  8. Arsenal

Sesleniş mi ? desek Serzeniş mi ?

Arkadaşlar ben hala anlayamıyorum, yanlışsam lütfen düzeltin hatamı ama hala istanbulda genel olarak matbaa ve ajanslar Freehand kullanıyor.. özelliklede çoklu sayflarda artık kendini bile aşmış olan İndesign varken indesignde 1 saatde yaptığımız işi neden freehandde hemde sorunlu olarak 4...
  9. Arsenal

Yaptığım baz çalışmalar

Arkadaşlar bu yaptığım çalışmalar can sıkıntısından yaptığım çalışmalardır... Nasıl olmuşlar yorum istiyorum sizden :D:rolleyes: il çalışma tamamen photoshop,ikinci çalışma corel draw ve sonuncu çalışmada Freehandde yaptım
  10. Arsenal

Atlas 2011 Takvim

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar :) 100%indesign
  11. Arsenal

Nokia X6 Bakü

Arkadaşlar Baküde en çok metrolar içinde kullanılan afişlerden biri... Yazılar azericedir :) diğer buna benzer forumda da vermişdim bu örneği birde sizden yorum lütfen =)
  12. Arsenal

Kolikol ılaç firmasi brosur

Bır ılac fırması ıcın brosur tasarımım :) eleştiri ve yorumlarinızı bekliyorum ;) Yazılar AZERICEDIR
  13. Arsenal

Smartlight Kurumsal Kimlik Calismam

Bir isiklandirma firmasi icin yaptigim bir kurumsal kimlik calismam..
  14. Arsenal

Brosur calismam Autocity

Merhaba arkadaslar A4 ebatli tek kirimli A5 seklinde olacak bir brosur tasarimim..on ve arkali brosurdur. Not yazilar azericedir :)
Yukarı Alt