Arama sonuçları

1. ByDvT

Gmail'inize Yeni Tema !!!

Rica ederim ...
  2. ByDvT

Kendi Çizgi Filmimizi Yapalım Grafikerler.org Ailesi

Arkadaşlar Grafikerler.org Ailemize bir teklif ... Biz nedne kendi çizgifilmimizi yapmıyoruz grafikerler.org bünyesinde bu işi yapabilecek kişilerin olduğunu düşünüyorum ve rastladımda bir ara forumda biri jerry kendisi çizip animasyona dökmüştü bunu nedne kendi çizgi filmimiz için yapmayalım...
  3. ByDvT

WordPress Kurulumu Resimli Anlatım

Bizden Önce Davranmışsınız Tebrikler :)
  4. ByDvT

Kaç kişi WordPRess kullanıyor?

Kaç kişi WordPRess kullanıyor? Yönetim sistemi olarak web sitelerinde WordPress kullanan üyelerimizi görelim....
  5. ByDvT

MehmetGroup Kurumsal | Hasan Güner

Bu adam bunu hep yapıyor :) Ferover Hasan Guner :))
  6. ByDvT

"Türkiye'de Youtube yasağı" konulu çalışmalar (harikalar)

Yasak beni çokta bağlanmıyorki :)) Gİr DNS değiştir Youtube Karşında...
  7. ByDvT

İsrail Gmaillerine Darbe ....

Arkadaşlar aşağıdaki israil vatandaşlarına ait gmaillerine ulaşmış bulunuyorum şifrelerini değiştirdim hepsi benim kontrolümde gece uzun daha çok var .. kalanitbaron@gmail.com almoga4@gmail.coM almog.shavit@gmail.com bathaadama@gmail.com bennyl44@gmail.com beingme99@gmail.com...
  8. ByDvT

Yeni bölümümüz...

@Fulyam Ben ve Abdullah Şahin hocamz yoğunluktan doyalı o kadar ilgilenemiyoz bu hafta ama haftaya geniş bir içerik olcak inşALLAH
  9. ByDvT

Yeni bölümümüz...

@Hasan Güner Seni bekledik kurban için sensiz olmazdı :)
  10. ByDvT

Yeni bölümümüz...

Arkadaşlar yeni bölümümüz hepimize hayırlı olsun Bı bölümde web sitelerinde wp kullanan arakdaşların sorularına çözüm sunmaya çalışacaz.... Wp yi tanıyın... wbe sitesindne alıntı... " WordPress, dünyanın en yaygın içerik yönetim sistemlerinden (CMS) biridir. Yaygın olarak kullanılmasının...
  11. ByDvT

Joomla! Kullanan Arkadaşlara...

Bugun gördüm joomla! 1.5.18 sürümü çıkmış... 1.5.17 sürümündeki güvenlik açığı giderilmiş... Joomla!nın en önemli güvenlik açıklarından biri güncelenen joomla! paketleridir... Sizde Joomla! kullanıyorsanız güncelkemenizi tavsiye ederim... Sorununuz olursa başlık altında yardımcı olmaya...
  12. ByDvT

Bu kodları girmekten nefret ediyorum

@Emine Şahin EMine hanım gerekli cevabı vermiş
  13. ByDvT

101,Okey,Batak Oyun Sistemimize Davetlisiniz...

Merhaba Arkadaşlar Yönetim ve Bilişim sponsorluğu yaptığınız oyun sistemimize davetlisiniz Günün stesini atmanıza yardımcı olucak PC başında vakit güzel vakit geçireceğiniz oyun sistemimiz artık hakkarımden vazgeçme zamanı gelmedimi :) Okey oyunlarının yanı sıra kağıt oyunlarıda...
  14. ByDvT

Gmail'inize Yeni Tema !!!

GMAİL GÖRÜNTÜNÜZÜ DEĞİŞTİRİN Google'nin Gmail sistemini kullanmasanız bile duymayanınız yoktur sanırım. Şimdi Gmail kullanıcıların işlerine yarıyabilecek pratik bir bilgi sunalım. Aslında Gmail kullanan insanların bir çoğu sadece maillerine bakmak için girerler ama aslında gmail bununda...
  15. ByDvT

Web Site Tasarımımı Çalmışlar

@Ahmet ALTUN Akşama Operasyon Var Hasan Hocamla :D :s8:
  16. ByDvT

Web Site Tasarımımı Çalmışlar

Hasan Hocam Müsadeniz Varmı Bu Adama Bir Oyun Çevirem...
  17. ByDvT

Google'da öncelik farklılığı

Bunun sebebini size söyliyim Hasna Hocam Nedeni bilgisayarların geçmişidir Google'de aradığınız her harf her kelime kayıt altındadır Mesela siz aynı anda arama yaptırıyorsunuz ya İki bilgisayardan birinde veya ikisinde daha önceden o kelime ile ilgili daha önceden 1 kere dahi arama yapıldıysa o...
  18. ByDvT

Google Gruplar || Sistemi

@Abdullah Şahin :grafikerler:
  19. ByDvT

Google Gruplar || Sistemi

GOOGLE GRUPLAR.... Google Gruplar... Google gruplar ile kendi grubunuzu oluşturabilirsiniz.Google gruplar ile düşüncelerinizi,tartışma konularını anlık durumlarınızı paylaşıp topluluğunuzdan bunları haberdar edebilirsiniz işe yarayacak bir sistem yine Google'dan. Oluşturacağınız grubun adı...
Yukarı Alt