Arama sonuçları

1. ByDvT

Google Adsense Nedir?

Buse Hanım Vikipedi Özgür Ansiklopedilerinden şaşmıyorsunuz :) :clap2:
  2. ByDvT

Google Elini TV'ye Attı...

İnternette karşılaştığım güzel bir haber... Dolar Milyarderi Google ‘ın yeni sektörü: TV Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Google ’ın son atağı televizyon piyasası. Google’ın Smart TV için çalışacağı ortaklarıysa Intel ve mali bir çıkış yakalamak isteyen Sony Çağımızın...
  3. ByDvT

Google İle Kendinize Site Kurun || Google Sites

@Fulyam Yeni değil epeydir var insanlarımız google'yi sadece arama motoru olarak kullandıkları için pek bilmezler acaba Türkiye'de adı duyulmamuş Google hizmetlerini paylaşınca ne yorumlar gelcek merak ediyorum :)
  4. ByDvT

Hayal gücüm kepenk indirdi

@Hasan Güner Bence tatil şart değil NEDEN Mİ ? Kafayı toplamak sadecetatilde olmaz bence "Çekil bir köşeye git kimsenin olmadığı bir yere kapa gözlerini DÜŞÜN.. Kimsin sen ne yapıyorsun şuan hangi haldesin kendim için ailem için ne yapıyorum çalışmalı hem kendime gerekirse onlarada...
  5. ByDvT

Google İle Kendinize Site Kurun || Google Sites

GOOGLE SİTES Google'nin bir diğer hizmeti... Google Sites... Google sites ile iş görebilecek web sayfaları tasarlıyabilirsiniz.Peki ne tür işlerinizi görebilir bu siteler veya sayfalar? Bu sayfalar ile haberleriniziz,bilgileriniz,projelerinizi webte yayınlayabilirsiniz. Küçük şirketlerin...
  6. ByDvT

Google'yi Kendinize Göre Ayarlayın

İGOOGLE SİSTEMİ Daha önce Hiç İGoogle Hizmetinden yararlandınızmı? Peki nedir İGoogle? İGoogle Google'yi zevklerinize göre ayarlamaktır.Google'nin klasik bir anasayfa görüntüsü vardır.Ama isterseniz siz Google'yi açtığınızda zevklerinize göre ayarladığınız günün sözleri,günün resmi vs. gibi...
  7. ByDvT

Google Picasa

GOOGLE PİCASA WEB ALBÜMLERİ... İnternet olan her yerden pratik bir şekilde fotoğraflarınıza ulaşmakmı istiyorsunuz? Oluşturduğunuzu albümleri arkadaşlarınızla paylaşmak mı istiyorsunuz? Yüklediğin bir resmi arkadaşınıza e-mail olarak atmı mı istiyorsunuz? O zaman hadi buyrun Google...
  8. ByDvT

Google Reader || Sistemi

GOOGLE READER SİSTEMİ Google'nin sayılmaz harika nimetlerinden bir tane daha... Google Reader... Bir RSS okuyucu hizmetidir..Sitelerdeki Rss haberlerine abone olarak haber,teknoloji,spor ve istediğin diğer kategori sitelerindeki haberleri bilgileri tek sayfadan sizlere sunar.Rss zengin...
  9. ByDvT

Google Nasıl Kuruldu Google Tarihi

@Erkan_Nehir Hocam Google'yi uzun süredir takip ediyorum sadece google değil sistemlerini kuruluşunu işleyişini vs... Bunlar bende kalıplaştı artık bende bildiklerimi temizce sıralayıp yazıya döktüm Ordan burdan o siteden bu siteden alıntı değil yani hocam
  10. ByDvT

İyi ki doğdun Ahmet ALTUN

ALLAH uzun ömürler nasip eylesin
  11. ByDvT

Google'dan korkulur

@Erkan_Nehir Alakası yok hocam siz lcümleyi yanlış alıyorsunuz ben onu derken cümle sonuna bir tebessüm ifadesi bıraktım ben burda böyle dedim diye kimse google ile ilgili bir olumsuz bir şey demiyecek anlamına gelmiyor ben orda sohbet bölümüne güzel ve güncel bir konu açılmış bizde buna...
  12. ByDvT

Google'dan korkulur

@Erkan_Nehir Hocam Google Hakkında VE Google Sistemleri Hakkında Epey Bir bilgim var ( expert) Öte yandan Google İle Aramda Özel Bİr Bağ var :D
  13. ByDvT

Google Takvim || Sistemi /(Tavsiye Edilir)

@Hasan Güner Daha 6-7 tane daha makale olcak :)
  14. ByDvT

Google Takvim || Sistemi /(Tavsiye Edilir)

GOOGLE TAKVİM SİSTEMİ... Google'nin bir diğer hizmeti gerçekten çok pratik ... Gerek kullanım alanında ki kolaylıklardandan gerek görselliğe hitabından işinize yarıyacak bir sistem... Kesinlikle ama kesinlikle size şiddetle kullanmayı öneririm. Sistemin en güzel yanlarından biride...
  15. ByDvT

Google G.Mail || Sistemi

GOOGLE GMAİL SİSTEMİ... Henüz bir Gmail hesabınız yokmu ? Gmail Google'nin pahabicilmez hizmetlerinden sadece bir tanesi... GMail Google'nin sunduğu ücretsiz bir e-posta sistemi... Çok kullanışlı... Çok Pratik... Basit bir yapı.... Daha az spam.... Hepsi ve Daha Fazlası...
  16. ByDvT

Google Sistemlerini Tanıyalım !

GOOGLE SİSTEMLERİNi TANIYALIM... Değerli arkadaşlar bildiğiniz gibi Google sadece bir arama motoru değil. Google bir arama motorunun ötesinde sizlere her alanda hizmet sunmaktadır.Bizlerde bu sistemleri tanımaya başlayalım... Google'yi tekrardan hatılıyalım sistemlerini görerek ama...
  17. ByDvT

Uzman Bir Google İçin İlk Adım

UZMAN GOOGLE İÇİN İLK ADIM... Google bugünkü hali ile bir çok hizmeti vermekte ve bu hizmet ile ilgili olarakta alanında gerçekten bir uzman halindedir.Bu hizmetleri bu noktada profesyonel hizmetler olmuştur. Çoğumuz Google'yi sadece arama motoru olarak kullanırız ama aslında google bir...
  18. ByDvT

Google Nasıl Kuruldu Google Tarihi

GOOGLE NASIL KURULDU ... Google artık çoğumuz için internet hayatımızın vazgeçilmez bir parçası,vazgeçilmez bir sistem.Peki Google nedir nasıl oldu nasıl başladı?İsterseniz şimdi bunları öğrenelim. Google'nin temeli 1996 yılının Ocak Ayında Stanford Üniversitesi bilgisayar mühendisliğinde...
  19. ByDvT

Google'dan korkulur

Sakın Google'ye Laf Etmeyin :) Google eğitim makalelerimi izleyince daha iyi anlayacaksınız :)
Yukarı Alt