Width:
- Örn ( 1024 )
Height:
- Örn ( 768 )
Resolution:
- En az 300 dpi
Color Mode:
- CMYK
Öncelikle Logoyu Photoshop'ta yapmak mantıklı değil çünkü logo vektörel olmalıdır Bitmap değil.
Merhaba
Eksikler çok.
- Öncelikle üst bannerdaki font, logo hem çok büyük hem kötü bir font.
- Genel olarak kullandığın font uyumsuz.
- Renkler tekrar gözden geçirilmeli.
- En alttaki Copyright bölümündeki yazılar biraz ortalanmalı ve aşağı çekilmeli.
Merhaba
Öncelikle renk uyumunu tekrar gözden geçirelim. Fazla renk göz yorar.
Antetlinin alt kısmında ki gradient geçişi kaldıralım ve yerine logomuza lens efekti uygulayarak koyalım.
Diplomat Zarftaki çizgili yerler yerine şeffaf naylon efekti verelim ki zaten diplamat basılırken o...
Ve bu şablonları alıp üzerinde iki değişiklik yapıp cüzi miktarlarda bastıran ve Ünvanını ise UZMAN GRAFİKER yapan insanlar var. Durum ne kadar acı bir de siz düşünün. Kim bilir bu template dosyalarını kim hazırladı ve bunları bedavaya mı hazırladı ?..
Tartışılır.
İnova İletişim
Marka Adı : İnan KILIÇ ve Vahit KILIÇ adında iki kardeşin atılımı olan bir İletişim Merkezi için marka adı iki kardeşin isimlerinin ilk iki harfini kullanarak ve arasına bir zincir niteliğini tanımlamak için 'O' harfi koyunca bilindik bir isim çıktı ortaya 'İnova İletişim'...
@e-m-r-e
Evet biz bunlara tasarım diyoruz.
Ayrıca vermiş olduğunuz siteye üye olmak istemiyorum ve kimsenin üye olmasını desteklemiyorum.
Neden mi ?
Bir Logo emektir. Yıllar süren bir emeğin meyvesidir. Ve piyasa değeri yaklaşık 700 ile 3000 TL arasında değişir.
Hele ki bu bir...
Bizim bu düzene bir DUR ! dememizin vakti gelmedi mi artık ?
Bizde bir Mühendis kadar, bir Doktor kadar eğitim almıyor muyuz ?
Mesleğimize sahip çıkalım !
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.