Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

Seninim.com Logo Çalışması - Hasan Y.

Merhabalar Yeni açılacak forum tarzında bir site için yapmış olduğum logo.
  2. Hasan YILDIZ

Cinema 4D R12 Yüzük Modelleme - Videolu Anlatım

Evet hem render settings hemde materiallerden dolayı olabilir. Biraz alıştırma yapıp tekrar deneyin.
  3. Hasan YILDIZ

LOGO tasarımı isteği

Mesaj Gönderildi.
  4. Hasan YILDIZ

Photoshopta Logo Yapmak İçin Ayarlar/Ölçüler Nasıl Olmalıdır ?

Width: - Örn ( 1024 ) Height: - Örn ( 768 ) Resolution: - En az 300 dpi Color Mode: - CMYK Öncelikle Logoyu Photoshop'ta yapmak mantıklı değil çünkü logo vektörel olmalıdır Bitmap değil.
  5. Hasan YILDIZ

Dondurmacı Logo Çalışmam

Hımm Öncelikle; Renk uyumu güzel göz yormuyor. Fontta hoşuma gitti. Güzel bir çalışma bence :)
  6. Hasan YILDIZ

Dondurmacı Logo Çalışmam

Öncelikle sorumu sorayım sonra yorum yapacağım izninizle. Çizimlerin ne kadarı size ait hazır vektör kullanıldı mı ?
  7. Hasan YILDIZ

İlk Logo Çalışmam

Deniz yazısında ki 'E' harfinde ki beyazlık ne anlama geliyor ?
  8. Hasan YILDIZ

Avs Tarım

Gayet başarılı keşke türkçe font sorunu da olmasaydı mükemmel bir çalışma çıkacaktı ortaya. Tebrik ederim başarılar..
  9. Hasan YILDIZ

Web Arayüz Denemem

Merhaba Eksikler çok. - Öncelikle üst bannerdaki font, logo hem çok büyük hem kötü bir font. - Genel olarak kullandığın font uyumsuz. - Renkler tekrar gözden geçirilmeli. - En alttaki Copyright bölümündeki yazılar biraz ortalanmalı ve aşağı çekilmeli.
  10. Hasan YILDIZ

Kurumsal bi kimlik...

Temennimiz :)
  11. Hasan YILDIZ

Cinema 4D Dersleri - Hair Effect - (Saç efekti) Videolu Anlatım.

İyi dersler faydalı olabilmişsek ne mutlu..
  12. Hasan YILDIZ

deneme kapak çalışmaları

@Mehmet ÖZDEMİR Keşke her çocuğumuz bu şekilde bir kafa yapısına sahip olabilse ve her öğretmenimiz bu şekilde ilgi gösterse... Temennim bu yönde...
  13. Hasan YILDIZ

Kurumsal bi kimlik...

Merhaba Öncelikle renk uyumunu tekrar gözden geçirelim. Fazla renk göz yorar. Antetlinin alt kısmında ki gradient geçişi kaldıralım ve yerine logomuza lens efekti uygulayarak koyalım. Diplomat Zarftaki çizgili yerler yerine şeffaf naylon efekti verelim ki zaten diplamat basılırken o...
  14. Hasan YILDIZ

Broşür & KatalogArşivi (PSD&EPS/Hepsi Tek Link /Beğendiğini indir!!!)

Ve bu şablonları alıp üzerinde iki değişiklik yapıp cüzi miktarlarda bastıran ve Ünvanını ise UZMAN GRAFİKER yapan insanlar var. Durum ne kadar acı bir de siz düşünün. Kim bilir bu template dosyalarını kim hazırladı ve bunları bedavaya mı hazırladı ?.. Tartışılır.
  15. Hasan YILDIZ

İnova İletişim - Marka Adı & Logo - Hasan YILDIZ

İnova İletişim Marka Adı : İnan KILIÇ ve Vahit KILIÇ adında iki kardeşin atılımı olan bir İletişim Merkezi için marka adı iki kardeşin isimlerinin ilk iki harfini kullanarak ve arasına bir zincir niteliğini tanımlamak için 'O' harfi koyunca bilindik bir isim çıktı ortaya 'İnova İletişim'...
  16. Hasan YILDIZ

Sunlife Resort Hotel Logo

@e-m-r-e Evet biz bunlara tasarım diyoruz. Ayrıca vermiş olduğunuz siteye üye olmak istemiyorum ve kimsenin üye olmasını desteklemiyorum. Neden mi ? Bir Logo emektir. Yıllar süren bir emeğin meyvesidir. Ve piyasa değeri yaklaşık 700 ile 3000 TL arasında değişir. Hele ki bu bir...
  17. Hasan YILDIZ

Terminatör-Catherina Zeta - Photoshop çalışmam

Başarılı bir çalışma Şerife Hanım çalışmalara devam...
  18. Hasan YILDIZ

sizce nasıl?

Bizim bu düzene bir DUR ! dememizin vakti gelmedi mi artık ? Bizde bir Mühendis kadar, bir Doktor kadar eğitim almıyor muyuz ? Mesleğimize sahip çıkalım !
  19. Hasan YILDIZ

bnbn

Bende Lapazz tablet var ama bir kere bile çizim yapmadım, yapamıyorum :) Yetenek dedikleri bu olsa gerek :) Başarılar...
Yukarı Alt