Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

kartvizit tasarımı-3

Zaten sizin yaptığınızı düşünmemiştim :) Sizden daha kaliteli logolar çıkacağını biliyorum :)
  2. Hasan YILDIZ

bnbn

Gayet başarılı. Renlendirilmiş halini de görmek isteriz. İyi Çalışmalar..
  3. Hasan YILDIZ

kartvizit tasarımı-3

Logo dışında herşey gayet uygun. Tebrik ederim. Ellerinize Sağlık
  4. Hasan YILDIZ

Evinden dergi, kitap tasarımı yapacak indesign kullanan grafiker

@Tuncer Özkan Size Katılıyorum Tuncer Bey.
  5. Hasan YILDIZ

Kişisel Logo Denemesi - Hasan YILDIZ.

Pencil adlı bir logo fakat bende yaptıktan sonra gördüm o logoyu. Yani alıntı yapmak değildi amacım İsmime bakarken böyle bir şey yapmak istedim. Zaten kullanmayacağım madem aynısı varmış. Yorumlarınız için teşekkürler.
  6. Hasan YILDIZ

Türkiye ye Resmi Apple Mağazası Geliyor

Apple her zaman pahalı olacaktır bu gidişle Apple ürünlerini gözümüzde büyüttüğümüz sürece pahalı olmaya devam edecektir benim kişisel görüşüm.
  7. Hasan YILDIZ

Kişisel Logo Denemesi - Hasan YILDIZ.

Merhaba ; Kendime ait bir logo yapmak istedim bu çıktı ortaya :)
  8. Hasan YILDIZ

Club Sisa Kurumsal Kartvizit Çalışması

Amacına uygun, sade, göze hitap eden, hoş bir çalışma olmuş. Emeğinize sağlık tebrik ederim.
  9. Hasan YILDIZ

sizce nasıl?

O değilde 1000 Adet kartvizit nasıl 10 TL ? Tasarım dahil mi ?
  10. Hasan YILDIZ

biraz acemice oldu ama olsun yinede paylaşmak istedim :) ateş kız

Voouv ateş seni çağırıyor :) Güzel bir çalışma ama çok daha güzel olabilirdi. Çok çalış daha güzellerini de yapacağına eminim :) İyi Çalışmalar Şerife..
  11. Hasan YILDIZ

logo çalışması

Keşke renkler yer değiştirseydi Mehmet bey :) Yine de başarılı bir çalışma olmuş. Beğenilmiş zaten tebrik ederim.
  12. Hasan YILDIZ

Lütfen Tüm Üyelerimiz Okusun - Önemli Duyuru

Sizede iyi forumlar..
  13. Hasan YILDIZ

Grafikerlik hakkında bilgi verirmisiniz

Merhaba Grafik tasarım bir mesajı iletmek, bir görseli geliştirmek veya bir düşünceyi görselleştirmek için metnin ve görsellerin algılanabilir ve görülebilir bir düzlemde, iki boyutlu veya üç boyutlu olarak organize edilmesini içeren yaratıcı bir süreçtir. Baskı, ekran, hareketli film...
  14. Hasan YILDIZ

Lütfen Tüm Üyelerimiz Okusun - Önemli Duyuru

@kader_84 Amacımız temiz,disiplinli ve bilge bir forum ortamı yaratmak . Kurallar olmadan bir düzen sağlayamayız ki .
  15. Hasan YILDIZ

Club için yaptığım dosya

Amacına uygun bir çalışma. Tebrik ederim.
  16. Hasan YILDIZ

Çivril Meslek Yüksekokulu Kurumsal Kimlik Çalışması - Hasan YILDIZ

@Mehmet ÖZDEMİR Teşekkür ederim Mehmet Bey.
  17. Hasan YILDIZ

ilk logo tasarımım iyi yada kötü yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba Şerife. Bu sanırım bir trafo. Fakat çok büyük olmuş ve açıkcası kötü görünüyor. Fikir iyi fakat amblem'i daha küçük bir şekilde yap bence. Renk uyumlarına dikkat edelim. Üzerinde çok çalışmalısın. İyi Çalışmalar...
  18. Hasan YILDIZ

Çivril Meslek Yüksekokulu Kurumsal Kimlik Çalışması - Hasan YILDIZ

Merhaba ; Logo : Yöresel bir meyve olan elma simgesi işlendi ve elma yapraklarında bir kitap sembölü kullanılarak eğitim çağrışımı yapıldı. Pamukkale Üniversitesi'nin Logosunu kullanmak zorunlu olduğu için elma kenarına Traverten Logosu konuldu. Renk : Yöre Yeşil Çivril olarak anılır...
Yukarı Alt