Pencil adlı bir logo fakat bende yaptıktan sonra gördüm o logoyu. Yani alıntı yapmak değildi amacım İsmime bakarken böyle bir şey yapmak istedim. Zaten kullanmayacağım madem aynısı varmış. Yorumlarınız için teşekkürler.
Voouv ateş seni çağırıyor :)
Güzel bir çalışma ama çok daha güzel olabilirdi. Çok çalış daha güzellerini de yapacağına eminim :)
İyi Çalışmalar Şerife..
Merhaba
Grafik tasarım bir mesajı iletmek, bir görseli geliştirmek veya bir düşünceyi görselleştirmek için metnin ve görsellerin algılanabilir ve görülebilir bir düzlemde, iki boyutlu veya üç boyutlu olarak organize edilmesini içeren yaratıcı bir süreçtir. Baskı, ekran, hareketli film...
Merhaba Şerife.
Bu sanırım bir trafo. Fakat çok büyük olmuş ve açıkcası kötü görünüyor. Fikir iyi fakat amblem'i daha küçük bir şekilde yap bence. Renk uyumlarına dikkat edelim. Üzerinde çok çalışmalısın.
İyi Çalışmalar...
Merhaba ;
Logo : Yöresel bir meyve olan elma simgesi işlendi ve elma yapraklarında bir kitap sembölü kullanılarak eğitim çağrışımı yapıldı. Pamukkale Üniversitesi'nin Logosunu kullanmak zorunlu olduğu için elma kenarına Traverten Logosu konuldu.
Renk : Yöre Yeşil Çivril olarak anılır...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.