Değerli arkadaşım.
Eğer yeterli derecede tecrübeniz yok ise ( mesajınızdan olmadığı anlaşılıyor) hiç bulaşmayın. Nakit sıkıntım yok demişsiniz ancak bu sizin başarılı olacağınız manasına gelmez. Bulunduğunuz yerde bu tip hizmetlere talebin çok olması da bir şeyi değiştirmez. Bence bildiğiniz ve...
O zaman şöyle bir çözüm bulunabilir. Eğer sunumdaki perspektif beni yanıltmıyorsa antetli deki üçgen zarfa oranla küçük gibi. Zarf üzerindeki üçgeni de biraz küçültüp logo ile orantılı olarak üst tarafa kaydırmanız durumunda bu sorunu aşabilirsiniz.
Konu oldukça önemli ve hassas bir konu.
Ancak eleştirilecek o kadar çok yönümüz varki. Hepimiz yabancı kelime ve kavramların dilimizi istila ettiğinden şikayet ediyoruz. Ancak sizlerin de üzerinde mütabık olduğu konu; grafik tasarımcı olarak bu işe önayak olmak.
Maalesef bu konuda bizlerin de...
Değerli Arkadaşlarım.
Aranızda Sentez Matbaası ile çalışmış olan veya henüz çalışan varmı? Varsa bu zamana kadar işin teslimi ile ilgili sorun yaşadınız mı?
07 Ocak 2012 tarihinde 5 günlük teslimat taahhüdü sonucunda iki adet standart magnet tasarımını baskı amaçlı teslim ettim.
Teslimat...
@Yaşar KARADENİZ
@Erkan Nehir
Öncelikle değerli yorum ve eleştirileriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Sanırım göz yanılması söz konusu. Kullanılan ürün fotoğraflarında renk ve ton ayarı dışında herhangi bir oynama yapmadım. Fotoğraflardaki gölgeler efekt olmayıp çekimdeki orjinal halidir.
Düşünce ve renk uyumunu beğendim. Ancak logolarda çok önemli olan bir konuda sorun var. Tek renk kullanımlarda veya orjinal halinde logo küçültüldüğünde detayların kaybolmaması gerekiyor. Çalışmış olduğunuz logoda P ve O harflerindeki ayrım yerleri pek belli değil. Bu sorunu ortadan...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.