Arama sonuçları

  1. T

    çok ACİL yardım!

    ARkadaşlar yukarıdaki tasarımların kutuları gibi ambalaj tasarım çalışması yapacağım lakin bu kutuların boyutları yaklaşık ne olmalı? ideal bir boyutu var mıdır? biraz acemi olduğum için ölç biç olaylarından pek anlamıyorum. ilk resim a4 yeterli olur mu yahut a3 mu denemeliyim? ikinci resim...
  2. T

    cikolata kutu, paketlerini nerden bulabilirim?

    teşekkurler aslı.
  3. T

    cikolata kutu, paketlerini nerden bulabilirim?

    merhaba arkadaşlar, çikolata tasarımı için , paket ve kutular lazım.. internette bakındım ama düzgün birşey bulamadım. nerden bulabilirim? kutu, paket templateleri lazım arkadaşlar. yokmu kimse yardım edecek? hala lazim arkadaşlar.
  4. T

    boyama ile ilgili bir soru

    Merhabalar; illustrator yahut photshopta bu tarz bir boyama yı nasıl yapabilirim. suluboya gibi gözükmesi lazım ama maalesef tam beceremedim. yardımcı olursanız sevinirim.
  5. T

    ACiLL ( Photoshop basit bir soru)

    Merhaba arkadaşlar.. Arka plana şu şekilde nasıl simetrik, hacimsel cizgiler (dalga gibi) oluşturabilirim.
  6. T

    Maya'da ufak bir sorun ( üst menu)

    Merhabalar, İlk kez maya kullanıyorum, projenin ortasında üst menü kayboldu. Üst menu'den kasıt (mesh, Edit mesh vs.) Polygons'u seçmeme rağmen üst menu yok. Acaba bunu nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkurler.
  7. T

    tipografi yardım

    yapamadım ama yinede teşekkurler.
  8. T

    Punk is Dead

    guzel çalışma olmuş tebrikler.
  9. T

    tipografi yardım

    selamlar, bu konularda yeni sayılırımda.. ufak bi yardıma ihtiyacım varda.. $u şekil bi harflerle tipografik Q gibi bişey hazırlamam lazımda.. ps'de bunu basitce nasıl yapabilirim. var mıdır basit ve kolay bir taktigi. tek tek harfleri yazmak birazcık zor oluyor : ) iyi çalışmalar...
Yukarı Alt