1. buluşma resimleri

Kayıt
9 Şubat 2008
Mesaj
76
Tepki
0
bu resimde bulunan tüm arkaşlarıma teşekkürü borç bilirim. umarım bu birliktelik girek artar ve asla bozulmaz. sakın arayı soğutmayalım arkadaşlar ikinci buluşmanın planlarını yapın. ben ikinciye mutlaka geleceğim yine bu allahın emri:D
 

By_ExE

Üye
Kayıt
8 Eylül 2007
Mesaj
83
Tepki
0
Bende Orda Olmak İsterdim, Ama Malum İstanbul'da Yaşamıyorum. Eminim ki; Diyarbakır'dan Epey arkadaş Vardır. Diyorum ki; Bi Ara Diyarbakır'dan Olan Arkadaşlarla, Kendi İmkanlarımızla Bi Toplansak İyi Mi Olur :D.
Grafikerler.org Üyesi Olmaktan Her Zaman Guru Duymuşumdur Açıkçası Söylemek Gerekirse Ben Bu Siteden Hem Çok Eğleniyorum Hemde Çok İyi Şeyler Öğrenip Ve Bildiklerimi paylaşıyorum.
Hepinize Çok Teşekkürler Saygılar.
 

karakalem

Üye
Kayıt
14 Ekim 2007
Mesaj
38
Tepki
0
arkaaşlarbengelmek isterdim fakat inanın bu kadar bilgisiz birinin aramızdane işi var diye ugraşırsınız diye gelmedim utandım
 

toledoank

Üye
Kayıt
14 Mayıs 2008
Mesaj
15
Tepki
0
arkadaslar bende sıteyı bıraz gec bulmusum anlasılan yoksa meası olmadıgı surece orda olmak ısterdım
davet edılırsem ınsallah kısmet bıdakıne
 
Kayıt
29 Mayıs 2008
Mesaj
7
Tepki
0
organızasyonda her kım payı varsa tşkur edrım umarım bır gun böyle bır toplantıda oo karaler ıçınde oluruz . organızsanyonun hergun daha ıyı konum kazanmasını ve daha çokk katılımcı ıle heryerden tanışma yuslerın olması fırsatları olur .. umarım tanısılan ve tanısan ınsanlar arasında yer alırım... tessekurler arkadaslar..
 
Yukarı Alt