3 Boyutlu iPad Modellemem

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Bu Biraz Görselleştirdiğim çalışma.

Buda Sade olarak Render Aldığım.

Bi sorunum var bu arada. iPad ekranına kaplamayı biri türlü yerleştiremedim. Ustalarımdan yardım olursa sevinirim.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Merhaba Hasan Bey;
Çalışmanız şayet başka birine ait bir dersten ise iyi bir sonuç elde etmişsiniz derim.
Çalışma fikri tamamen size ait ise, bu defa "Sizde gelişmeler var, hızınızı hiç kesmeyin,umut
vaad ediyorsunuz" derim.
Hatalarımız yine var evet, mesela orta buton iyi olmamış, çok sönük ve detayı yok.
Bu konuda size birazdan birkaç püf noktası sunacağım mümkün olur ise.
Yani küçük objelere renderde detay nasıl kazandırılır gibi.
Sonra elma ve font nedense yine havada duruyor, bunu bilinçli mi yaptınız anlamadım fakat her halükarda mantıklı bir yaklaşım olmadığı kanaatindeyim.
Zira cihazlar da havada duruyor.
Bu konuda sorununuz var ise yazın onda da yardımcı olmaya çalışalım.
Işığımız iyi fakat bu defa da gölgemiz çok cılız.

Bahsettiğiniz diğer konuda da size birazdan bir yardım amaçlı görsel hazırlayabilirim.

Elmayı sevdim fakat bu haliyle bile çok sert, biraz daha yumuşatılması gerekir diye düşünüyorum.

(Not: imzanızın boyutu ve şekli çalışma açısından insanı çok rahatsız edici, onu küçültün ve normal bir el yazısıyla yazın bence, bu amatörlükten de kurtulun derim, size kalmış)

Kolay gelsin.

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
@Hakan Dağdeviren

Söylediğiniz her şeyin değeri büyük Hakan Bey. Çalışma fikri bana ait tamamen geliştirme amaçlı. Hatalar zamanla kaybolacak siz ustalar sayesinde. İmza Konusunu hemen halletmeye başlıyorum.
Zahmet edip vakit ayırdığınız için teşekkürler tekrardan.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Estağfurullah, tevazu etmişsiniz, ben usta değilim :)
Yani adece fikir beyan ettim.
Bakalım bize daha neler sunacaksınız.

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
@Hakan Dağdeviren

Başarısızlık yoktur sadece çalışmamak vardır. ben bu zinciri kıranlardanım. İlerleyen zamanlarda güzel çalışmalar ortaya çıkarmayı hedefliyorum.

Tekrar teşekkürler ilgi için.
İyi Çalışmalar .)

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
@Hakan Dağdeviren

Teşekkür ederim vakit ayırıp ilgilendiğiniz için. Umarım herkese faydalı bi ders olur.

İyi Çalışmalar Tekrar Teşekkür ederim.

Ufuk Guler

Üye
Tepki
4
Arkadaşım benim yine harikalar yaratmışsn mükemmel ilerliyorsun son gaz devam :) Allah yolunu açık etsin. Daha daha iyilerine imza atacağına yürek inanıyorum :)

Yukarı Alt