Acun ve Maymunları...

onurkacmaz

Üye
Kayıt
17 Haziran 2010
Mesaj
16
Tepki
0
Yanlış düşündüğünüz kanısındayım..
Herkes kendine göre haklıdır tabi..

Kolay Gelsin..
 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
@lycodes

Siyasi söylemler sitemiz için uygun değildir. Forum kurallarında mevcuttur. İyi niyetle yazdığınız birkaç cümleyi silmiyorum. Devamında dikkatli olursanız sevinirim.

İyi forumlar.
 

Fairytale

Üye
Kayıt
16 Ocak 2010
Mesaj
184
Tepki
3
Acun'a gelene kadar sırada kimler yokki :) Paylaşım için teşekkürler.Ama pek katılmıyorum bu yorumuna ozancım.
 

burucu17

Üye
Kayıt
2 Nisan 2010
Mesaj
25
Tepki
0
Tv showlarının çoğunluğu milletimizin değerlerini hiçe saymak üzerekurgulanıyor ve bu şekilde yapılan programlar ne iş ise halk tarafından ilgi ile izleniyor veya o şekilde gösteriliyor.Sanırım bu birazda halkın cahilliğinden kaynaklanıyor.
amacım siyaset yapmak değil ama şunu yazmadan duramadım. yazarlardan bir Tayyip Erdoğan başbakan olmadan önce onun çok iyi bir başbakan olacağını söylemişti. nedenide çok iyi söz dinlediğini halkın sesine kulak verdiği içinmiş. Özelleştirme ve pazarlama olayına gelince ben kararsız kaldım. açık söylemek gerekirse herşeyin bir bedeli var. Biz istedik o yaptı. ama sonucu belki bizim istediğimiz gibi olmamış olabilir. birileri bunun iyi bir şey olduğunu vurguladı yapılması gerektiğini söyledi. Örnek olarak taiwav veya singapura baka bilirsiniz. sizce hangisi daha iyi taktir sizin.
 
Kayıt
25 Haziran 2008
Mesaj
1.278
Tepki
4
Yarışma sonucu açıklandı. Benim 2 favorim vardı: Birincisi kum sanatçıları diğeri şarkı söyleyen kıbrıslı küçük kız.(ismini hatırlayamadım) Taklitçi gençte iyiydi ama sonuçta taklitti. İllustrasyonlara ise baştan beri kuşkuyla baktığım için kazanmamaları isabetli oldu.
Konuyla bağlantısı ise Acunlar olduğu sürece maymunlar eksik olmaz çünkü show dünyası bunu gerektiriyor.
 

Ozgul

Üye
Kayıt
2 Eylül 2010
Mesaj
808
Tepki
57
"Bu tür yapımlara inanmak veya izlemek kendinize, düşüncelerinize, inançlarınıza ve doğanıza zarar verir, lütfen izlemeyiniz."

Her kelimesine katılıyorum. Aynı şekilde basılı yayın için de geçerli tüm bunlar. Seçim bizim elimizde, ne dayatılırsa dayatılsın özgür irade denen bir şey var. Akıl denen bir nimete sahibiz. Onu kullanıp kullanmamak da bir seçim tabi ki.

Saygılar, sevgiler.
 
Yukarı Alt