Afiş üzerindeki yazının silinmesi

omer2361

Üye
Tepki
1
zor bulma sebebimi de buraya yazayım belki benimde birilerine yardımım dokunmuş olur :) adobe klasörüne gittim brushes diye bir dosya göremedim photoshop sayfasını açtım B tuşuna bastım fırçaların olduğu kısımdan ok işaretine basıp menüye gittim orada menüleri karıstırdım en son LOAD BRUSHES yazan dosyaya geldiğimde bir sayfanın açıldığını gördüm belki Aslı hanımın dediği dosya budur dedim indirdiğim brushesleri bu dosyaya attım ondan sonra baktım oldu :)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Olur ama sürekli kullanmak istediğinde hep bu işlemi yapmak durumunda kalacaksın.. Ben akşam evden sana direk klasörü bulabileceğin şekilde tarif ederim :)

omer2361

Üye
Tepki
1
@Aslı SAYILIR

Akşam nete giremiyorum yarın gelir gelmez hemen bakacağım seni de çok yordum kusura bakma hakkını helal et :)

Not : brushesleri nasıl ters çeviriyoruz :) ?

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
tamam basit bir yöntem su an ps yüklü olmadığı için en kolayından anlatayım sana..

Yeni bir layer a ters çevirmek istediğin brush'ı uygula o layer seçili ilen CTRL+T de ve tekrar sağ tıklayıp flip vertical olmalı tıkla çevir yada mause ile shift tuşuna basılı tutarak çevir ;)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Brushları yüklemek için Bilgisayarım >> Yerel Disk C >> Program Files >> Adobe klasörü içine giriyoruz :)
Adobe Photoshop klasörünü buluyoruz... Presets klasörü içinde Brushes klasörü var oraya indirdiğimiz brushları atıyoruz ;)

Yukarı Alt