Anasayfa Reklam kampanyası

Admin

Başkan
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
10 Temmuz 2008
Mesaj
132
Tepki
25
Merhaba,

Türkiye’nin, en çok, kayıtlı üyesine sahip olan, meslek sitesi grafikerler.org ‘dasınız.

Reklamlarınızın yayınlanması ve hedef kitlenize en kısa yoldan ulaşmak için, sizde, sitemizde reklam ve tanıtımlarınıza yer verebilirsiniz.

Reklamınız, sürekli dönecek olan reklamlarınızın yanı sıra, ayrıca, site içerisinde “reklam haber” başlığı altında tanıtılacaksınız. Böylece, burada çok daha geniş şekilde ürünlerinizi tanıtabileceksiniz.

Sitemizde, reklamlarınızın yayınlanması demek, hedefinizde yer alan tüketiciye doğrudan ulaşabileceğiniz gerçeği demektir.

Bugün, hedef kitlenize, doğrudan ulaşabilmek için harcayacağınız, birçok reklam giderinizin çok altında rakamlara, bizimle çalışabilir ve bu fırsat kampanyasından, sizde yararlanabilirsiniz.

reklam ücretlerimizi neden bu kadar uygun fiyatlarla sizlere sunma gereği duyduğumuzu kısaca açıklamak gerekirse; sitemizden gelir beklemiyoruz, buradan kazanacaklarımız, yine sitemiz için harcanacak ve böylece genç yetenekli insanlara katkılarımız, artarak devam edecektir.

Sitemize vereceğiniz reklam desteği ile, gelecek nesillerde yetişecek grafikerlere destek olacağınızı, lütfen unutmayınız…

Sizinle çalışmaktan, mutluluk duyacağız…

Saygılarımızla…

İletişim


Diğer reklam seçenekleri için Lütfen Tıklayın




 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Gerekli bilgiler belirttiğiniz mail adresine gönderildi.
Teşekkürler.
 
Yukarı Alt