Bakanlığa logo_10 bin YTL

taxipholia

Üye
Kayıt
11 Şubat 2008
Mesaj
4
Tepki
1
Bakanlığa logo yap, 10 bin YTL kazan

Sağlık Bakanlığı, logosunu değiştirme kararı aldı. Bakanlık, temsil gücü ve akılda kalma oranı daha yüksek bir logo için yarışma düzenledi.

Logo tasarım yarışmasında yarışacak ürünlerde sağlıkta dönüşüm ve insan odaklı sağlık temaları özellikleri aranacak. Yarışmada birinciye 10, ikinciye 6, üçüncüye de 4 bin YTL ödül verilecek. Yarışma, seçici kurul ve seçici kurulun birinci dereceden yakınları dışında herkese açık olacak. Her katılımcı en fazla 3 adet çalışma ile yarışmaya katılabilecek.


Sağlık Bakanlığı “Logo Yarışması” Katılım Şartları


Bakanlığımız tarafından halen kullanılmakta olan logonun, temsil gücü ve akılda kalma oranı daha yüksek ve Sağlık Bakanlığı’nın insan odaklı hizmet anlayışını yansıtan, yerel ve evrensel değerleri içeren bir logo ile değiştirilmesi ihtiyacı oluşmuştur.

Değişen ve gelişen Bakanlığımızı, ülkemizde sağlık alanında yaşanan olumlu değişimi ve sağlıkta sürmekte olan insan odaklı dönüşümü ifade edebilecek nitelikte, Sağlık Bakanlığı’nın misyon ve vizyonuna uygun akılda kalıcı logo üretilmesini sağlamak maksadıyla logo tasarım yarışması düzenlenmiştir. Yarışmaya ilişkin detaylar aşağıda belirtilmiştir.



Katılım Koşulları

a) Yarışma, seçici kurul ve seçici kurulun birinci dereceden yakınları dışında herkese açıktır.

b) Her katılımcı en fazla 3 adet çalışma ile yarışmaya katılabilir.

c) Logonun çok çeşitli amaçlar için kullanılacağı göz önünde bulundurularak basıma uygun nitelikte hazırlanması, büyültülüp küçültüldüğünde bozulmaması gerekmektedir.

d) Gönderilen rumuzlu çalışmalarla birlikte; İsim, Soyisim, Adres, Telefon Numarası gibi yarışmacı tarafından hazırlanmış kimlik bilgilerinin bulunduğu bir zarf olacaktır. Bu zarf yarışmanın neticelenmesiyle birlikte seçici kurul tarafından açılacaktır.

e) Logolar, A4 boyutunda dijital ortamda hazırlanacaktır. Ayrıca tasarımlar Adobe lllustrator, FreeHand, CorellDraw ya da Photoshop programlarından biri ile hazırlanmış belge olarak CD ortamında da sunulacaktır. (Ayrıca logolar CD’ye Jpeg uzantılı olarak da aktarılacaktır.)

f) Teslim edilen çalışmalar Türk Patent Enstitüsü’nce daha önce korunmaya alınmamış olmalı, tescil başvurusu yapılmamış olmalıdır. Seçici Kurul tarafından kopya olduğu anlaşılan logolar değerlendirmeye alınmayacaktır. Logo tasarımının kopya olduğu anlaşılması halinde ödül verilmeyecek, verilmiş ise geri alınacaktır.

g) Katılımcılar, konu ile ilgili olarak daha geniş bilgiyi, Sağlık Bakanlığı’ndan www.saglik.gov.tr adresinden alabilirler.

h) Yarışmaya katılan tüm çalışmaların kullanım hakları Sağlık Bakanlığı’na aittir. Dereceye giremeyen çalışmalar, sonuçların duyurulmasından sonra bir ay içerisinde aynı adresten geri alınabilir. Bu süre içerisinde geri alınmayan çalışmalardan Bakanlığımız sorumlu olmayacaktır.

ı) Bakanlığımız ve/veya Seçici Kurul, seçilen çalışma üzerinde değişiklik isteme hakkına sahiptir.

i) Aynı kişi birden fazla ödül kazanabilir. Ancak, en büyük değerdeki ödülü almaya hak kazanacaktır.

Ödüller
Birincilik Ödülü: 10 000YTL
İkincilik Ödülü: 6000YTL
Üçüncülük Ödülü: 4000YTL

Çalışmaların Teslimi
Çalışmaların zarar görmeyecek şekilde paketlenerek posta ile veya elden 01 Aralık 2008 tarihine kadar Sağlık Bakanlığı Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü Sıhhıye/Ankara adresine ulaştırılması ve sbyarisma@saglik.gov.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. Postadaki gecikmeden ve eserler üzerinde oluşabilecek bozulmalardan Bakanlığımız sorumlu olmayacaktır.

Sonuçların Açıklanması
Yarışma sonuçları seçici kurul toplantısı ardından 20 gün içinde Sağlık Bakanlığı web sitesinde açıklanacaktır.

İletişim
Sağlık Bakanlığı Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü

T.C. Sağlık Bakanlığı

Mithatpaşa Cad. No: 3
06434 Sıhhiye / ANKARA


Link : http://www.saglik.gov.tr/TR/Yonlendir.aspx?F6E10F8892433CFF6407999D5EC50F89133DF7E081CE0541
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
Bilgi için teşekkürler, Grafik tasarım bölümü öğrencisi olarak çalışmaya katılmayı düşünüyorum, tabi bişeyler yapabilirsem:D

Bırakın 1.-2.-3. olmayı ilk 50'ye girsem yine mutlu olurum:D
 
Yukarı Alt