Balıkesir Genç Liderler Topluluğu'na logo

Kayıt
10 Nisan 2008
Mesaj
62
Tepki
2
@Fatih Coşkun


resme ivme verme efekti yapabilirmiyiz? heykele doğru bir ivme mesela.. yada mesajda da yazdığım gibi silik bir balıkesir haritası..







 
Kayıt
10 Nisan 2008
Mesaj
62
Tepki
2
@Fatih Coşkun



çok teşekkür ederim yardımlarınız için.. önce balıkesire saha sonra tüm vatana millete hayırlı olsun :)
 
Kayıt
9 Mart 2009
Mesaj
53
Tepki
1
Serkan bey böyle bir logo anlıyışı olmaz, olamaz. O resimler neyin nesi. Çok ama çok fazla araştırma yapmanız gerek bence.
 
Kayıt
10 Nisan 2008
Mesaj
62
Tepki
2
@Kemal Durgun


Yorumunuz için teşekkür ederim. Ancak olmaz diyerek neyi amaçlıyorsunuz anlamadım. Nası olması gerektiğini paylaşın lütfen bizimle. Anıt balıkesirdeki meşhur çamlık tepesindeki Atatürk anıtı. Şehir ayaklarınızın altında kalıyor. ayrıca şehrinde göbeğinde bir yer. Topluluğun adı Balıkesir Genç Liderler Topluluğu olduğu için liderliği çağrıştıran, hedef gösteren temsil eden bir resim kullanmam gerekiyordu. arkadaki resimde balıkesir il haritası. anıtın arkası boş olduğu için harita ile dolduruldu. yapıcı bir eleştiri yaparsanız memnun olurum Kemal Bey.
 
Kayıt
9 Mart 2009
Mesaj
53
Tepki
1
Tamam iyi düşünmüşsünüz de logoda resim kullanılmaz. ayrıca efekde kullanılmaz. O resimlerin çözünürlüğü ne. yarın birgün normalden daha büyük basmak isteseler napıcaksınız. Yada o logoyu tek ren kullanmak gerekse napıcaksınız.

Dediğim gibi bu logo bu haliyle uygun değil.
 
Kayıt
10 Nisan 2008
Mesaj
62
Tepki
2
@Kemal Durgun


Siz öneri getirmiyorsunuz ki.. Bu olmaz da ne olur bir de bu yönde yorum yapın o halde.

Bu topluluğun kurucusu benim. Şuan için logo kullanım alanı afiş, internet vs. gibi kısıtlı. Yani çok büyük ebatlarda kullanılma ihtimali en azından şuan için yok. Olursada resimin kalitesinde vs. oynama yapılabilinir.

Ayrıca logoda sıfır bir resim kullanılmadı. Tamamında oynama yapıldı. Resimin orjinaliyle alakası kalmadı yani. Belki saçma gelebilir ama ben resim kullanılmaz diye bir zorunluluğun olmadığından, özgürce hareket edilmesinden yanayım. Tabi göze hoş gelmesi kaidesiyle.

böyle bir aşamaya geldim. sizce daha neler yapılabilinir? Önerileriniz bekliyorum
..
 
Kayıt
10 Nisan 2008
Mesaj
62
Tepki
2
@Alper Yediyıldız


Bu logo dernek için değil. Bu logo bir Topluluk için ve Balıkesir'e has bir topluluk.Burda Balıkesirden birşey olması gerekli. aynı zamanda da toplulukla örtüşen birşey olmalı bu. O da bu anıt. Bu anıtı kullanmam gerekli. Resim koydum olumsuz karşılandı. Çizim yaptım yine olumsuz. Onu ve bunu incele diyerek genelgeçer cevaplar hiç yapıcı değil. Örnekle ya da yol göstermekle yapıcı bir eleştiri yapılabilinir. Aksi durumda ne halin varsa göre geliyor iş malesef..
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
@Serkan Emir

serkan bey son yaptığnız şekilde çizim olarak istediğiniz kadar büyü yada küçülür bu yönden herhangi sakınca olmaz

olmaz diyen arkadaşlar sadece olmaz demekle olmuyor yada çok güzel falan demk önemli olan güzeli görmek değil güzel zaten güzeldir önemli olan güzel olmayanı güzel hale getrimek ve bu yönde yapıcı yorumlar yapmaktır.
 
Yukarı Alt