Basit ama anlamlı bir çalışmada benden Photoshsp denemesi olarak

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
Çok özenle yapılmış bir çalışma değil... Geçişlerde hatalar mevcut, Ortadaki kızın tepesindeki saçlar uçmuş fakat sağında solunda siyah zeminler duruyor... Birde bu çalışmanın amacı nedir biraz bahseder misiniz?
 
Kayıt
17 Mayıs 2008
Mesaj
65
Tepki
27
sayın admin arkdaşım site içi yorumlarını okudunmda .merak edyorum senin dünyada beğindiğin vede ah işte bu dediğin bir olgu varmı acaba..Fotoğrafın anlamına gelince ölesine alelade günde onlarca çaıştığım foto karelerinden sadece bitanesi.Ha bu arada senin gibi kendini grafik uzmanı sayan kişilerde cebin astarından çıkarırım.Kaç adet tasarım ,grafik ,cad,3D,photo düzenleme ve Grafi images programı kullanabiliyonda herkesi bu kadar olumsuz eleştiriyon.buda ayrı bir soru? neyse sen kendi işine bak insanlarda paylaşımlarına. eleştirilerinede devam edebilirsin. istersen benim forum adreslerimden birkaçını vereyimde orayada katıl. ordan devam edebiliriz. photoshopcini
 

şahrud

Üye
Kayıt
24 Temmuz 2008
Mesaj
59
Tepki
4
Çok anlamsız bir çalışma denge denilen birşey yok çalışmada inannın phptpshopcini değilsiniz:) daha çok çalışmanız gerekecek, hemde çokkkk:S
iyi forumlar
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
@PhotoshopCini

Bu kadar sert tepki vermenize bir anlam veremedim doğrusu, eleştirileri kaldıramayacaksanız çalışmalarnızı neden yayınlıyorsunuz?? unutmayın burada yapılan her eleştiri sizin yararınızadır.. Siz: "ben iyiyim, bu işi çok iyi biliyorum" diyorsanız lütfen hayalin ve diğer arkadaşlarımızın çalışmalarına göz gezdirin aradaki farkı göreceksiniz.

saygılarımla.
 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.266
Tepki
100
sevgili photoshopcini...
ne çalışmanıza nede tepkinize bir anlam verebilmiş değilim.
bu tepkinizden öncesi bir kaç kere çalışmanıza bakıp yorum yapıp yapmama konusnda çok tereddüt yaşadım.
taki bu tepkinize kadar.
saygılar....
 

Canan ERDE

Üye
Kayıt
19 Ekim 2007
Mesaj
502
Tepki
19
Aynı Yorumu "Allah ve Muhammed Lafızları2.Çalışmam" Çalışmanızada Yaptım.
Bu Çalışmanızda Sanki Photoshopla Yeni Tanışmışsınız İzlenimi Uyandı Bende. Daha Profesyonel Bir Çalışma İle Gelirseniz Çok Daha İyi Olurdu.
 
Kayıt
23 Haziran 2008
Mesaj
37
Tepki
1
@PhotoshopCini

herşeyden önce eleştiri kaldıramıyorsanız çalışmalarınızı niçin koyuyorsunuz. çalışmaya hiçbir anlam veremedim.bir çalışma yapıyorsak bir sebebi olmalı veya çalışma birşeyler anlatmalı. çalışma çok karışık görünüyor.
grafikerlik bildiği programların çokluğu ile değil. yapılan tasarımlarla olur.program bilip de üretemiyorsak hiç bir anlamı da yoktur.
Birde HAYALİN'in diger çalışmalarına hiç göz gezdirdiniz mi veya incelediniz mi?
HAYALİN ile 4 aydır aynı ortamda çalışıyorum. bu sitedeki çalışmaları haricinde bütün çalışmalarını biliyorum.aynı şekilde geçmişteki çalışmalarını da gördüm.ve hepsi de kusursuz.
Bence birşeyler söylemeden önce iyice düşünmeniz gerekiyor.
photoshopcini(cin olmadan adam çarpmaya çalışmışsınız)
 

Muzaffer BAKIRCI

by imagination
Kayıt
23 Haziran 2008
Mesaj
77
Tepki
2
eğer eleştiriye açık değilseniz çalışmanızı buraya niye eklediniz bu birincisi madem bu çalışma alelade yapılan bir çalışmaysa başlığa dikkatini çekmek isterim:Basit ama ANLAMLI demişsin ama bu çalışmadan ben bir anlam çıkaramadım ve diyorsunki bir anlamı yok o zaman neden anlamlı diye başlık atıyorsun sen bir kere kendi yazdıklarınla çelişiyorsun. insanlarla uğraşacağına önce kendi yaptıklarına ve yazdıklarına özen göster biraz...
 
Yukarı Alt