Brandday.net Yarışması Birincisi

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Brandday.net’in kendi markasına ilişkin başlattığı logo tasarım yarışması sonuçlandı. Seçkin kişilerden oluşan jüri üyelerinin uzun görüşmelerinin ardından aralarında çok sayıda başarılı tasarımların bulunduğu 170 logo arasından, nihai karar olarak Erkan Nehir’in tasarımı en iyi logo olarak seçildi.



Brandday.net’i logosunu dizayn aşamasındayken Erkan Nehir’e yön veren düşünceyi, tasarımcının kendi sözlerinden okuyalım:
“Her türlü iş başvurusunda, kariyer çalışmalarında kendimizi daha iyi ifade etmek ve tanıtmak için, profilimizin, özgeçmişimizin yanı sıra, çalışmalarımızı (portfolyomuzu) hazırladığımız dosyalara veya elektronik postaya "ataç"larız.
B ve D harfleri "ataç formunda düşünülerek, "Brandday" kuruluşunun, firmaların/kişilerin tanıtımını yaparken, onların var olan değer ve özellikleri ilave olarak kendi tecrübe ve profesyonelliğini bir anlamda "ataç"layarak, bu kişi ve/veya firmaların markalaşmasını üst düzeye taşıması sembolize edilmiştir...”


Logo yarışmasında ikinciliğe Ferudun Uçak, üçüncülüğe ise Hasan Yıldız hak kazanmıştır.13 Şubat akşamı brandday.net'in gerçekleştireceği Bosphorus Awards Ödül gecesinde 1., 2., ve 3. seçilenlerin plaketleri kendilerine verilecektir. Grafikerler.org ve Brannday.net, yarışmaya katılan tüm tasarımcı arkadaşlara teşekkürlerini sunar.
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.524
Tepki
54
Sabahın bu vaktinde böyle bir haber almak beni sevindirdi. :)
Öncelikle Sayın Prof. Dr. Faruk Şen'e teşekkür eder ve hayırlı olmasını dilerim.
Tüm katılımcıların emeklerine sağlık.
Grafikerler.org yönetimine böyle değerli bir organizasyon için teşekkür ederim.
Böyle bir forumda ipi göğüslemek gurur verici.
 

dehr

Üye
Kayıt
7 Mayıs 2010
Mesaj
69
Tepki
1
Uzun ve heyecanlı bekleyişin sonunda sonuçlar açıklandı. 5 çalışma içinde sıralamada 2.'liği elde etmek de güzel... 1. olan arkadaşı tebrik ederim.
 

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
2 Nisan 2009
Mesaj
2.986
Tepki
1.588
Kazananları tebrik ederim,
kazanamayanlarada katıldıkları için emeklerinden dolayı teşekkür ederim...

Katıılmayanlarada imkan ve azim dilerim...
 
Yukarı Alt