Çeşitli Web Tasarım (Grafik) Programları

Kayıt
17 Ağustos 2007
Mesaj
94
Tepki
9
A4Desk 5.1
1-2 dakikada çok harika flash menüler, flash web siteleri ve sunumlar yapabilirsiniz. Kolay kullanımlı, programlama bilgisi gerektirmeyen bir yazılım. 1çok hazır şablon içeriyor. Çalışmalarınıza .mp3 .jpg .bmp .swf türü dosyaları da dahil edebiliyorsunuz.
İndir

3D Button Visual Editor 4.1
Web sayfalarınız veya program çalışmalarınız için profesyonel görünümlü 3 boyutlu butonlar hazırlamanıza yardımcı olacak bu programın içerisinde 1 de buton kütüphanesi bulunuyor. Üzerine gelince değişen (rollover) butonlar hazırladıgınızda otomatik olarak HTML içerisinde kullanacaginiz Javascript kodunu üretiyor ve sayfaya yerleştiriyor.
İndir

AnFX 5.2.8.3
AnFX, herkesin Web sayfasında etkileyici ve etkileşimli canlandırmalar yaratmasını sağlar. Animasyonlar programın işaretle ve tıkla görsel tasarımı ile oluşturulan, hareket eden ve yavaş yavaş yok olan nesnelere sahip olabilir. AnFX, indirilmesi kolay Java-tabanlı animasyonlar yaratşr. Oyuncu ve tasarım dosyaları yoğunlaştırılmış ve yüksek düzeyde optimize edilmiştir.
İndir

3DWebButton 1.7
3DWebButton çok hızlı ve kolay bir şekilde profesyonel butonlar yapmanıza olanak sağlar. Programın arayüzü basamak pencerelerinden oluşmaktadır, bu da size çok büyük kolaylık sağlar. Bu sayede işlerinizi bir sıraya koyabilirsiniz. Yaptığınız işi yukarıdaki pencerede görmeniz size eğer uymadığını düşündüğünüz 1şeyler olursa neden kaynaklandığını bulmanıza kolaylık sağlar. Eğer buton yapmak için bir program arıyorsanız 3DWebButton sorununuzu çözebilir.
İndir

Advanced JPEG Compressor 4.6
Jpeg formatlı dosyalarınız için vazgeçilmez bir optimize programı. Jpeg dosyalarınızı istediğiniz kalitede sıkıştırarak webde yayınlamanıza olanak verir. Program yaptığı sıkıştırma sonrasında resmin kalitesini bozmamaya özen gösteriyor.
İndir

Amara Flash News Ticker 1.5
Macromedia Flash programının uzantısı olan .fla dosyaları için vertikal ve horizontal kayan haber şeritlerini kolaylıkla oluşturabilirsiniz.
İndir

1 Cool Button Tool - Flash 5.0
Webmasterlerı çok zor bir işten kurtarıyor. Çünkü belki de web tasarımında çok önemli bir nokta olan buton tasarımı zahmetli bir iştir. Bu program ile bunu çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Program ile birlikte gelen örnek buton tasarımlarını değiştirerek bunları kendi kafanıza göre tasarlayabilirsiniz. Flash bilmenize gerek yok, program sizin için flash işlemlerini yapıyor.
İndir

Just Buttons 3.2
Just Buttons programı ile web sayfalarınız için buton oluşturabilirsiniz. Program sadece buton yapımı içindir ve içinde 1çok buton örnegiyle beraber gelmektedir. Hiç tasarım ve grafikten anlamasanız bile program ile butonlar oluşturabilirsiniz.
İndir

X-Color 2.0
Üreticiden: X-Color, web Tasarımcıları ve Programcılar için renk kodu gösterme aracı, Renk, RGB, HEX olmak üzere dört ayri renk kodu ve fare koordinatları gösterebilme, Dil destegi, En üstte durabilme ve kısayol tuşları ile web tasarımı ve programlama işlerinde renkleri daha hızlı ve verimli kullanmanızı sağlayacaktır.
İndir

Sothink SWF Quicker 1.6 build 50428
Animasyon ve metin efektleri oluşturmanın yanı sıra etkili bir swf editörüdür. Örneğinde programda çok basit ama zekice uygulanmış bir maske efekti var. Eğer Flash konusunda profesyonel olmak istiyorsanız mutlaka deneyiniz.
İndir

Sothink Glanda 2005 build 50706
Sothink Glanda ile Flash Albüm, banner, navigation buton ve menüleri hazırlayabilirsiniz. Bu mükemmel buton programı ile kendinize animasyonlarla süslenmiş çok güzel butonlar yapabilirsiniz.
İndir

SWiSHmax 3.0
Flash kullanıyorsanız artık Swishmax'a geçmenin zamanı geldi. Macromedia Flash'in pabucunu dama atacak kadar iyi bir program olan Swishmax webmasterlerin işine çok yarayacak. İçinde 250 efekt bulunmaktadır.
İndir

OmenTree 1.0
Web sitenize hiyerarşik menü yapıları kurmanızı sağlayan bir JavaScript kodu. OmenTree'nin Java tabanlı benzerlerine göre üstünlüğü de işte buradan kaynaklanıyor. Herhangi bir Java appleti çalıştırmanıza gerek kalmadan gayet hızlı yüklenen bir menünüz oluyor.
OmenTree'nin çalışmasına örnek görmek istiyorsanız programın yanında gelen "omentree.html" dosyasını açıp deneyebilirsiniz. Aynı zamanda OmenTree'nin dökümantasyonu olan bu dosyanın değişik bölümlerine tıpkı Windows Gezgini'ndeki klasör-dosya yapısında oldugu gibi ulaşabilirsiniz. Yalnız OmenTree ne yazık ki bir dalı açmak veya bir baglantıya (link) tıklamak için bunların yanındaki simgelere tıklamanızı gerektiriyor. Dal veya bağlantı ismine tıklamaniz bir işe yaramıyor. Yine de eğer isterseniz yazıları da bağlantıya çevirebilirsiniz. Hatta yeni DHTML style sheet'lerini kullanarak bağlantıların orjinalinde oldugu gibi yazı olarak görünmesini bile sağlayabilirsiniz.
İndir

Shopping Cart Professional 6.08
Bu bütünleşmiş, tamamen kişiselleştirilebilir on-line katalog ve elektronik alışveriş sistemi ile kendi internet mağazanızı yaratın. WebGenie Shopping Cart Professional birden çok dilde CGI destegi (Ingilizce, Fransizca, Almanca, Ispanyolca, Norveççe ve Portekizce program içi olarak) sağlıyor. CGI’i kendi sunucunuz üzerinden yayınlamak ya da WebGenie’nin güvenli sunucusunu kullanmak gibi iki seçeneginiz var. Vergi ve teslimat hesaplamaları, bir “cybercash” ara yüz ve sipariş takip ve yönetimi ara yüzü bu sürümün içinde mevcut.
İndir

STGThumb 2.2
Özellikle WEB tasarımcılarının yüzünü güldürecek bir yazılım; basit anlamda thumbnail oluşturma görevini üstleniyor. STGThumb'in hızlı ve işlevli batch-processing yapısı sayesinde yüzlerce resme, belirlediğiniz standart boyut ve kalitede küçük tanıtım resimleri yani thumbnail'ler oluşturabiliyorsunuz. Yazılımın hoş özelliklerinden biri de oluşturulan thumbnail'leri düzenli bir sekilde listeleyen WEB sayfalari yaratabilmesi.
İndir

ReaConverter Pro 3.5
3 adımda tüm resim dosyalarınızın boyutlarını ve görünümlerini değiştirebileceğiniz popüler ve güçlü bir converter programı. Değişiklik istediginiz resim dosyalarını bir klasöre toplayın, sonra istediğiniz değişiklikleri programa girin, gerisini program kendisi halletsin.
İndir

Renk Ustasi 1.0
Üreticiden: Renk Ustası programı ile RGB oranlarını karıştırarak istediğiniz rengi oluşturabilirsiniz. Ayrıca ekran üzerindeki herhangi bir pixelin RGB ve HTML renk kodunu alabilirsiniz.
İndir

Bannershop GIF Animator 5.0.4
Web için animated GIF'lerin yaratılması, dizaynı ve optimizasyonu için kullanılan bir programdır. Önceden oluşturulmuş resimler ve animasyonlar çabukça gösterilebilir. Ayrıca animasyonlarınızı doğrudan vektör grafikler, görüntü tekrarı ve kırışıklıkları düzeltme aracı kullanarak dizayn edebilirsiniz.
İndir

Alıntıdır

Bazı Programlar Kısıtlamalıdır (shareware). Tam Sürümünü Bulamayan Arkadaşlara Yardımcı Olmaya Çalışırım.
 

baq_hele

Üye
Kayıt
7 Şubat 2008
Mesaj
4
Tepki
0
Programlar, Ne işe yaradıkları ve edinmek için linkleri. :)
Forumları seviyorum.
Zihninize Sağlık bea
 
Kayıt
14 Ağustos 2007
Mesaj
19
Tepki
0
bende onu dicektim kardeş hangileri kısıtlı hangileri değil tam sürüm içinde nası bi yardım yapabilirsin

belki yeri değil ama selteco banner shop için serial lazım elinde olan varmı eğer varsa
....................... buna mail atabilirse sevinirim şimdiden allah razı olsun teşekkürler
 
Yukarı Alt