Değerli Üyelerimiz..

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Degerli üyelerimiz,

grafikerler. org ailesi olarak her gün çirkin saldırılara maruz kalıyoruz. Eminim ki bu tur çirkinlikler yönetim olarak bizi ne kadar rahatsız ediyorsa sizleri de bir o kadar rahatsız ve huzursuz ediyordur.

Bu saldırılar, başta sizleri huzursuz ederek verimliliğimizi düşürmek ve aile içinde kargaşa çıkartarak parçalanmamızı sağlamaktır.

Ama bizlerde biliyoruz ki , Meyve Veren Ağaç Taşlanır misali kendi özgüvenimizden ödün vermeden çalışmaya devam edeceğiz.

Aslında bir yandan da için için sevinmemiz gerekmektedir. Çünkü toplumda bir konum edinmiş, bilgili, becerikli ve başarılı kişiler kıskanılır, eleştiri ve saldırılara maruz kalır. Demek ki bizi kendilerinden üstün ve başarılı görüyorlar ki bu tur saldırılara gerek duyuyorlar.

Bunların yanı sıra formumuzda bizlere ait olmayan konuların hemen altında "alıntıdır" uyarısı bulunmaktadır. Bizler bu gibi bilgilere hırsızlık amacıyla değil, sadece bilgi paylaşımı amacıyla formumuza da yer vermekteyiz. "Hırsızlık" tır kelimesini kullanan kişiler bilmelidir ki, yapmış oldukları karalama kampanyaları ile hiçbir yere gelemezler. Aksine kendi kişiliklerini ayaklar altına almış olurlar.

Bizler bu günümüze kimseden bir şey çalmadan, sadece elimiz altındaki bilgileri paylaşarak ve çok çalışarak gelmiş bulunmaktayız.

Omuz omuza dayanışmamıza devam ederek bunlarla çok rahat başa çıkabileceğimize ve onlardan birini asla içimizde barındırmayacağımıza eminiz.

Şimdiden bu dayanışmanız , anlayışınız ve paylaşımlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederiz



saygılarımızla..
 

rojda

Üye
Kayıt
1 Ağustos 2007
Mesaj
48
Tepki
1
Çok güzel yazmışsın diline eline sağlık. Hırsızlık gibi aşağılayıcı bir suçlamayı ancak kendi yaptıklarından gocuntusu olanlar dillendirebilir.

Amatör kafalardan çıkan bu suçlamaları bence hiç üstümüze alınmadan , hedef ve amaç birliği sağlayarak, bağlılık içinde yolumuza devam etmemiz gerekmektedir.
 

xblack

Üye
Kayıt
17 Mayıs 2008
Mesaj
378
Tepki
34
Hımm Olayı şöyle değerlendirmek lazım. Forum sitesinin amacı ney? Paylaşımda bulunmak sanırım. Paylaşımdaki amaç insanlara yardımcı olmak ise ya hırsızlık kelimesi yanlış, yada paylaşım kelimesi yanlış Sanırım.

Saldırı konusuna gelince şiddetle kınıyorum. Yapılan saldırı acaba site içinmi yoksa burdan faydalanan üyler içinmi.
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Sitemizde kayıtlı bulunan 3 üyemiz 11.07.2008 tarihinde 02.45’de yazmış oldukları mesajlar ile, forumdaki üyelerimizin "alıntı" paylaşımlarınlarından dolayı, hırsızlık suçlamasında
bulunmuştur. (bu mesajlar ağır hakaret ve küfür içerdiğinden dolayı silinmiştir.)

bu mesaj direk siteye yapılan saldırı gibide görünsede, bu itham hepimize gelmekte ve hepimizi zan altında bırakmaktadır.

ayrıca bu tur forumların amaçlarını ve paylaşım kelimesinin tam anlamını bilmediklerinden eminim.
 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.270
Tepki
100
bu ithamda bulunan kişi yada kişilerin silahtarları konu hakkında da açık ve net konuşmaları gerekmektedir.
şayet ortada çalınan bir şey varsa.!!!
kaldıki neyi çaldığımızı bile bilmiyoruz :D
amaaaan "it ürür kervan yürür" demiş dedelerimiz...:rolleyes:
 

Meman Çiçek

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
19 Ağustos 2007
Mesaj
1.588
Tepki
39
Bize "duracaksınız" diyenler bilsin ki; artık yürümüyor, koşuyoruz!!!!:D
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
@Burak

Burak çok güzel bir yere değinmiş aslında, Biz artık küçük adımlar atmıyoruz,yürümüyoruz, büyük adımlarla Koşuyoruz! bunu böyle bilsinler...:cool: Emin adımlarla yürüyoruz ve hakettiğimiz yerdeyiz ve daha da iyi olacağız.. Bunun için forumdaki tüm üyelere-görevli kişilere sonsuz teşekkürler:)
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Ben yeni sayılırım ama burası hiçte acemi bir ortama sahip değil. Yeterli tecrübeye sahip ve yeteri kadar geliştirilmiş bir platform. İnanıyorumki çok daha iyi yerlere geleceksiniz. Buna layık olduğunuz düşüncesindeyim. Saygılar.
 
Kayıt
17 Ocak 2008
Mesaj
769
Tepki
6
valla bende birsey yaziym diye dusunuyorum sabahtan beri ancak bulamadim. Acikcasi Italya ingiltere veya iskocya fotograflarini yayinlayanlar oralara gidip cekim yapmiyorlar sanirim. Mutlaka butun kaynaklarin alinti olduguna inaniyorum. Paylasim yapan insanlarin da bizim icin bunu arayip bulmasi ve bizimle paylasmasi hosuma gidiyor.
 
Yukarı Alt