dergi ilanı eskizim

Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.270
Tepki
100
arkadaşlar konuyu bu kadar germenin bir anlamı yok sanırım.
sadece eskizmde olsa eleşitirilebilir, yorum getirip en olgun şekli bulunabilir demek istedim.
bundada esprili bir yol tercih ettim.
konuyu burada son olarak toparlamak istiyorum.
lütfen bundan sonraki mesajlarımız çalışma üzerinde olsun... lütfen...
 
Kayıt
20 Eylül 2008
Mesaj
10
Tepki
0
bı eskıze gore gayet sık ve dogal anlatılmak ıstenen gayet acık .Bu seytörde daha bı ogrencı olarak konusmam gerekırse cok mukemmel degıl ama eskız oldugunu dusunursek orjınal halını sımdıden merak etmeye basladım . elıne emegıne saglık ıyı bı calısma olmus ;)
 

best_burak

Üye
Kayıt
14 Haziran 2008
Mesaj
25
Tepki
0
biraz gergin olmuşuz anlaşılan neyse biz yorumlarımıza bakalım arzu hanımında emine hanımında çalışmaları üst düzeyde :D ikinizide tebrik eder kutlarım hanımlar başarılar..
 
Kayıt
30 Ekim 2008
Mesaj
4
Tepki
0
Ben altın ve mücehver dergisinde tasarımcıyım. Bu tür çalışmaları epey fazlaca yapıyorum. sağ alt köşedeki inci kolye çok hoş. Kolyenin siyah zemin üzerinde olmasıda harika. Kolyeyi ön plana çıkarmış.

Ama (değerinizi biliyoruz) yazı font u biraz küçük olmuş. Çok büyük olsun demiyorum ama biraz büyük olsaydı iyi olurdu sanırım.

Ortada yaprak, kolye kullanımı çok hoş. Zarif bir hava katmış ama altına kullandığınız kendi görüntüleri hiç gitmemiş ve ayrıca kullandınız diyelim o gölgeyi siyah zemine taşırmasaydınız daha güzel olurdu. Siyah zeminde beyazdaki gibi durmuyor.

Ortadaki objelere boyut katmak isterseniz eğer altına sadece normal gölge koymanız yeterli olurdu.

Ama ben yine de beğendim gözü okşayan güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık...
 
Kayıt
25 Mayıs 2008
Mesaj
92
Tepki
10
Arzu Hanım'ın çalışması bence bir takı tasarımı firması için gayet güzel bir çalışma... Ne değişikliğe ihtiyacı var ne de ortamı germeye orjinal fotoğraflarla çalışıldığında müşterinin de beğeneceğine eminim... Bir de orda "değerinizi biliyoruz" yazısının puntosu normal, daha büyük puntoda yazılsaydı kaba dururdu...
 
Yukarı Alt