Dergi Kapağı Tasarımı

Kayıt
13 Mart 2008
Mesaj
51
Tepki
1
Firma logosu yazılar dahil kendi öz çalışmamdır.
Fotoğraflar ve efektleri photoshopta çalışılmış Coreldraw' da ise çalışma tamamlanmış ve baskıya gönderilmiştir.

 

Fatih Çelikhan

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
18 Aralık 2007
Mesaj
373
Tepki
4
güzel bir çalışma beğendim. ama birşey dikkatimi çekti. yazılar işin bitimine çok yakın geldiş banayan bu biraz sıkıntı verdi hem görsel olarak hem de iş tekniği açısından.

gayet başarılı bence devamını dilerim.
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
bencede güzel çalışma fakat,sağ ve soldaki kare içindeki kırmızı ve mavi renkteki kutucuklar keşke trenin altında kalsaydı,belki daha hoş durabilridi;);)
 

Maxix

Üye
Kayıt
13 Mart 2008
Mesaj
10
Tepki
0
vasat la v.s. alakası yok.gayet iyi olmuş ama elbette gözümüze çarpan eksik yada yanlış şeyler olabilir.burada kim ne yaparsa yapsın birilerimizin gözünde bir takım eksiklikler yada beğeniye göre değişen görüşler olacaktır.
 

Meman Çiçek

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
19 Ağustos 2007
Mesaj
1.588
Tepki
39
Gayet güzel bir çalışma olmuş başarılarının devamını dilerim, yeni çalışmalrını sabırsızlıkla bekliyorum.
 

canercoo

Üye
Kayıt
18 Haziran 2008
Mesaj
8
Tepki
0
evett bencede süper olmuş vallah bilmeyen insan için zor gelebilir ama bu işlerle uğraşanlara kolay gelir süper olmuş elinize kolunuza sağlık iyi çalışmalar
 

akifkama

Üye
Kayıt
18 Mart 2008
Mesaj
74
Tepki
20
slm benim gözüme ilk takılan karelerin farklı gösterilmesi dğer karelerde sol alttaki gibi tam olsa daha iyi olurdu bütünlük açısından.
ellerinize sağlık
saygılar
 

esrar

Üye
Kayıt
1 Eylül 2008
Mesaj
7
Tepki
0
kimseyi tanımam, bilmem, şahsi bir eleştiri değildir bu yüzden. fakat lütfen elinizi vicdanınıza koyarak eleştirin. vasatın altında bir çalışma. kimliği için birşey demiyeceğim, yani dergi adı tipografisi, rengi, formatı vs. hiç yoktan iyidir. fakat alt kısım, haber olan bölümler darmadağınık... yukarıda "aDoBe" nin de dediği gibi yazılar bitişe çok yakın, renkler alt imaj ile homojen bir şekilde örtüşmemiş ve alt imaj ile hiçbir başlığın ilgisi bile yok... izmir başlığının altındaki küçüçük bir metro yazısı ile farkedilebiliyor imajın alakası. fakat bakıldığında sol üstte duran fotoğraftaki amcanın el işareti bu imajın haberiymiş hissi uyandırıyor. göz sayfayı sol üstten sağ alta doğru tarar. buna dikkat edilmeliydi. grafik tekniği açısından birşey söyleyemem fakat tasarım adına oldukça karmaşık ve bu yüzden de zayıf bir çalışma.

art niyetle yapılan bir eleştiri değil bu, lütfen kimse meseleyi şahsileştirmesin...

selametle...
 
Kayıt
13 Mart 2008
Mesaj
51
Tepki
1
@esrar

Yazılanları eleştiri değil sadece kişisel görüş olarak nitelendiriyorum. Kişisel görüşlerine saygı duyduğumdan ve çoğuna katılmadığımı belirterek çok fazla şey belirtmeyeceğim,

sadece metro ile ilgili haberde belirtilen büyük yazı metronun sloganıdır ve tamamı şöyledir "İzmir Demirağlarla Örülüyor", tabi konu hakkında bilgi sahibi olmadığınız için bu yazının bu yerel dergide ne ifade ettiğini de anlamanız beklenemez, Dergiyi okumadan sadece kapağından yola çıkarak içerik hakkında dahi bu denli alakalı olman art niyet açısından düşünüldüğünde beni şaşırttı. saygılar...

art niyetle verilen bir cevap değil bu, lütfen kimse meseleyi şahsileştirmesin :D


selametle...
 
Yukarı Alt